Įkraunama...
Įkraunama...

Kas apmokėjo vestuves?

Apklausa: Kas apmokėjo vestuves (didžiąja dalį)? (935 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
visu 100 proc. patys. Tie kurie galėjo padėt finansiškai net nesivargino to daryt schmoll.gif Bet vestuvės buvo užtat super, nieko neklausėme, pasidarėme kaip norėjom, nors teko spaustis, bet pagalbos neprašėm wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikusedo: 13 sausio 2010 - 17:12
QUOTE(vikusedo @ 2010 01 13, 17:11)
visu 100 proc. patys. Tie kurie galėjo padėt finansiškai net nesivargino to daryt  schmoll.gif  Bet vestuvės buvo užtat super, nieko neklausėme, pasidarėme kaip norėjom, nors teko spaustis, bet pagalbos neprašėm wink.gif

pas mus 3/4 mes patys, kita - teveliai.. bet pasidarem kaip norejom, niekas net nebande kistis smile.gif
Atsakyti
Apmokejo musu tevai blush2.gif
Atsakyti
Vestuves apmokes mano tevai, o povestuvine kelione dovanos busimo vyro tevai:)
Tevai is karto mums pasake, kad del pinigu nesijaudintume ir net apie juos nemastytume, sake tik dziaugtis ir planuoti savo svente.

Aisku, ju finansavimas siek tiek jautesi sudarant sveciu sarasa:) Bet galiausiai mes surasem ta, ka mes norime pakviesti i vestuves, o kitus bendru susitarimu derinsimes:) tikiuosi pavyks:)

Dar kildavo problemu, kai mes noredavome kuo pigiau, o jie kuo geriau:)
Atsakyti
QUOTE(Stebukle23 @ 2010 01 26, 15:10)
Aisku, ju finansavimas siek tiek jautesi sudarant sveciu sarasa:) Bet galiausiai mes surasem ta, ka mes norime pakviesti i vestuves, o kitus bendru susitarimu derinsimes:) tikiuosi pavyks:)
Būtent dėl to mes ir nenorim, kad mokėtų kiti, o ne mes patys smile.gif Nenorim, kad tą dieną būtų pirmą ir paskutinį kartą matomos tetos ir dėdės, tik todėl, kad to norėjo mūsų tėvai.
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 01 26, 17:00)
Būtent dėl to mes ir nenorim, kad mokėtų kiti, o ne mes patys smile.gif Nenorim, kad tą dieną būtų pirmą ir paskutinį kartą matomos tetos ir dėdės, tik todėl, kad to norėjo mūsų tėvai.

Na taip. Jau tos tetos, kurios Jums nesvarbios tikrai neturėtų dalyvauti. Bet nemanau, kad jų dalyvavimas priklauso nuo to, kad finansuoja. Juk galima su finansuojančiais pasikalbėti ir pasakyti, kad tą dieną norite matyti Jums svarbius žmones, o ne nepažįstamus...
Atsakyti
QUOTE((ne)eiline @ 2010 01 26, 23:02)
Na taip. Jau tos tetos, kurios Jums nesvarbios tikrai neturėtų dalyvauti. Bet nemanau, kad jų dalyvavimas priklauso nuo to, kad finansuoja. Juk galima su finansuojančiais pasikalbėti ir pasakyti, kad tą dieną norite matyti Jums svarbius žmones, o ne nepažįstamus...
Man tokių problemų nėra ir nebus. smile.gif
Tačiau iš Stebuklė23 posto man susidarė įspūdis, kad vis dėlto tas kas apmoka pakoreguoja svečių sąrašą ir jie bandys tartis su tėvais dėl tų, galbūt jiems nepageidaujamų, žmonių. smile.gif
O už viską mokėjimas patiems, net nesukelia tokių rūpesčių, nei pokalbių reik, o jei neduok die ir susipyktų.
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 01 27, 00:15)
Man tokių problemų nėra ir nebus. smile.gif
Tačiau iš Stebuklė23 posto man susidarė įspūdis, kad vis dėlto tas kas apmoka pakoreguoja svečių sąrašą ir jie bandys tartis su tėvais dėl tų, galbūt jiems nepageidaujamų, žmonių. smile.gif
O už viską mokėjimas patiems, net nesukelia tokių rūpesčių, nei pokalbių reik, o jei neduok die ir susipyktų.

Bet argi tėvai tokie nesupratingi?
Juk tai - dviejų žmonių šventė... Svečiai turi būti tie, kuriuos nori matyti jaunieji, kurie džiaugsis kartu su jais ir t..t..
ech, kaip keistai kartais žmonės vestuves supranta...
Atsakyti
QUOTE((ne)eiline @ 2010 01 26, 23:19)
Bet argi tėvai tokie nesupratingi?
Juk tai - dviejų žmonių šventė... Svečiai turi būti tie, kuriuos nori matyti jaunieji, kurie džiaugsis kartu su jais ir t..t..
ech, kaip keistai kartais žmonės vestuves supranta...
Matyt jie ne tokie. smile.gif Man irgi keista, kai tėvai taip kišasi. Nes aš visai kitokioj šeimoj užaugau su kitokiom vertybėm matyt.
Atsakyti
na gal tevai nori pasikviesti sau kompanija, kad butu jiems linksmiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 01 27, 13:25)
na gal tevai nori pasikviesti sau kompanija, kad butu jiems linksmiau tongue.gif
Gal. Bet man būtų nemiela, kad tėvai nori pasiplepėt sau su tetom, o ne su mumis pasidžiaugti.

Šiaip ar taip, visi renkasi kas jiems labiau priimtina smile.gif
Vieni negali tėvams pasakyti ne, kiti gali. smile.gif
Atsakyti
Mums vestuves iškėlė mano tėvai smile.gif
Atsakyti