tai ką kuri:eiles, noveles, romanus ar dar ką, norim daugiau žinot, įrašyk ką nors,ištrauką ar kokias eiles, nes dabar iš tąvęs kažkaip nieko konkretaus :, bus malonu paskaityt visoms , geriau tave pažinsim ;D
Na romanus rasau... Tiesa istrauka dabar sunkiai (na galiu pirmadieni... Tai va tuos rozinius toookius. Juokauju. Siaip tikiuosi ju nebeklickins roziniais skaudu :-/ nes tokio tipo tikrai nerasau.
Na pagaliau su Zvirbliuke radom kazka bendro... Man irgi patinka poezija. Kazkada ir knygute buvau isleidusi. Tik man patinka grieztas rimas, ne baltos eiles.gal kas rasote? Bus idomu paskaityti...
O gal kas galit pasakyti kur galima graziu eiliu pasiskaityt apie vaikelius..Man taip norisi labai graziai sutvarkyti dukreles foto albuma, parasyti graziu eiliu apie vaikus, vaikyste..Bet nezinau kur rasti. Tiktu ir sentencijos, ir eilerasciai, ir pamastymai..As nenoriu bet kaip, juk darau dukrai visam gyvenimui albuma..
Na gal nieko baisaus, kad prisispazinsiu... Knygynuose galit rasti mano romana "Uzkonservuota rytdiena"...
Tai tu esi ta grazioji nuotaka, tekejusi per Valentino diena ir pristaciusi savo knyga Rotuses aiksteje? Kazkaip taip ir maniau, ir vis sukosi vardas mintyse - Igne - man toks grazus, beje, ar cia tavo tikrasis?