Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek daugiausia svorio esate numetusi?

Apklausa: Kiek daugiausia svorio esate numetusi? (516 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Renata M. @ 2009 05 01, 13:36)
Numeciau 36kg,mano ugis 174 cm ir dabar sveriu 60kg.Jauciuosi puikiai.

KAIP???? blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akella @ 2009 05 01, 11:19)
O kokia ce dieta ax.gif

Su Sali misiniu.. smile.gif
Atsakyti
daugiausiaia esu numetusi 30 kg per 11 menesiu, bet tai nestumo priaugti kg todel nesiskaito, o dietos metu tai per 2 savaites minus 8 kg kuriu priaugo 0, nes maitinausi po to max 1500 kcal per diena, na po po metu pastojau ir priaugo virs 30, bet as sakiau kad nestumo metu valgysiu tai ka noriu ir kiek noriu, tai buvo mano dietu padarinys, isalintas organizmas kaupe viska ka galejo todel per tris meneisu nevalgymo ir vemimo sugebejau priaugti 15 kg,
dabar vel mastau kokios pasilaikyti kad galu gale numesciau 4 dar likusius kg, taciau manau kad teks paparasciausiai pasportuoti
Atsakyti
buvau numetusi 8kg,kazkur per tris men ir nesilaikiau jokiu dietu. valgydavau dazniausiai vakarais,nes diena nebudavo kada,jaunyste kvailyste,nes po to grizo trigubai ir dabar bandau atsikratyt viso to gerio,bet jau su protu smile.gif
Atsakyti
man liko numesti 2kg iki vasaros, dabar sveriu 54kg ugis 172cm smile.gif pati sau atrodau nuostabiai, tik kai kur dar truputi noretusi 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Sveiki!Mano ugis 160cm ir svoris buvo 2006m. apie 65kg.2007m. pagimdziau ir sveriau 76kg.Man buvo del to depresija blink.gif Bet vaikas mano nevalge mano pieno ir po savaites as pradejau laikytis dietos.Pora menesiu valgiau tik virta pekino kopusta su salotomis(darzoviu su aliejum) ir vaisius.Paskuj negalejau jau i ta kopusta ziureti ir valgiau kazkur menesi konservuota kukuruza ir vel plius vaisiai.Paskuj menesi krabu lazdeles.Paskuj menesi virta vistos krutinele ir vaisiai.Per ta laikanumeciau 30kg.Sveriau 46kg.Buvau laiminga!Zinoma kai laikiausi dietos tai valgidavau tik normalei per sventes(mamos gimtadienis,vyro,mano,naujakas).Pries 10d. sveriau 53kg,biski priaugo,nes ilga laika (gal 4men.)valgydavau viska ir labai daug,net sedeti sunku budavo biggrin.gif blush2.gif Nius o dabar nusprendziau vel pasiekti 46kg ir jau 10d. pas mane vel dieta biggrin.gif Db nekankinu save kaip anksciau,o valgau virta balta zuvi~(250g) ir plius po kiek laiko vaisiu(jei valgyt uzsimanau).Geriu zalia arbata ir mineralini vandeni.Jauciuosi puikiai! mirksiukas.gif Ir siandien jau sveriu 50kg ir 500g biggrin.gif Sekmes visoms ir saunuoliai!Mes moteris labai stiprios thumbup.gif
Atsakyti
4kg per 10 d su japonu dieta nuo 58 iki 54 kg!
abar vel reikia po 2 sav atostogu pasilaikyti doh.gif
Atsakyti
na va sekmingai numeciau 21kg,liko dar 9 ir as zinau kad man pavyks,o po to tikiuosi islaikyt toki svori ax.gif
Atsakyti
Per pirma menesi numeciau 9 kg, o viso siai dienai jau 15 kg numesta mirksiukas.gif skaiciavau kalorijas ir sportas kiekviena diena, kai vyras gryzo po 4 savaiciu net isiziojo koks skirtumas ax.gif
Atsakyti
Po pirmo gimdymo atsikraciau apie 10 kg, nuo 64 kg iki 54 kg, po antro - 8 kg, nuo 60 kg iki 52 kg. smile.gif Dabar svoris kiek paauges po ziemos - 56 kg, ne buvau visai atsipalaidavusi, valgiau daug saldumynu, mazai judejau. O dabar vasara ant nosies, geguzes pab. skrendam i Turkija, reikes save graziai parodyti su bikini, tai noriu svori sumazininti iki 52 kg, o jei pavyks ir iki 50 kg. Tai reikia numesti 4-6 kg. Siuo metu laikausi bananu dietos trecia diena, svoris krenta po truputi, o po to pereisiu prie kaloriju skaiciavimo. Per diena nereikia virsyti 1000-1200 kcal, ir svoris uztikrintai juda zemyn. Man kaloriju skaiciavimo budas labai tinka ir yra veiksmingas. Taip ir susimazinu svori, suderindama su pajudejimu. Taip pat labai efektyvu viena karta savaiteje daryti iskrovos diena, nevirsijant 600-700 kcal. As labiausiai megstu iskrovos dienas su pasukomis, neriebiu jogurtu. Galima valgyti obuolius, ryzius, kaip kam. Kiti is viso geria tik vandeni. As gerdavau tik vandeni viena diena i savaite, kai buvau labai jauna. Dabar siek tiek jau sunkoka tik su vandeniu. Manau, kiekviena turi atrasti ta buda, kuris jos organizmui labiausiai tinka - ar tam tikru produktu atsisakymas, ar kaloriju skaiciavimas, ar dar kas nors. Sekmes. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
As per 5,5 men numeciau 19 kg, dar 5 kg iki laimes truksta smile.gif Tai didziausi mano pasiekimai. Tiesa, niekada anksciau nebuvau tiek svorio priaugusi blush2.gif Tai ir nebudavo ka mesti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 06 26, 16:55)
Sveikos,
As per 5,5 men numeciau 19 kg, dar 5 kg iki laimes truksta smile.gif Tai didziausi mano pasiekimai. Tiesa, niekada anksciau nebuvau tiek svorio priaugusi  blush2.gif  Tai ir nebudavo ka mesti biggrin.gif

aš db žiūriu jūsų liniuotę ,kad vaikučiui tik tiek laiko ,tai pasigimdžius ,iškart pradėjot ,mest?
Atsakyti