Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek daugiausia svorio esate numetusi?

Apklausa: Kiek daugiausia svorio esate numetusi? (516 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
-8kg [ugis 178, svoris nuo 73 nukrites buvo iki 65] per maziau nei menesi.. Kaip matot kazkokio labai ansvorio neturejau, bet vistiek labai daug nukrito.. O dieta tai ziauri - beprotiskas uzimtumas smile.gif Buvo tiek daug darbu[darbas, mokslai, studentu atstovybe] ir tt, kad.. nebuvo kada valgyt. Budavo dienu kai vakare atsisedu ir galvoju - valgiau siandien ar ne. Bet baisiausia buvo, kad ir tada nebuvau patenkinta savo svoriu ir kunu. doh.gif
Apsileidau, kai isimylejau..pradzioj keleta menesiu svoris ejo dar zemyn po truputi[na zinot kai isimyli... wub.gif ne pyragai galvoje], bet aisq atsiradus meilei apmazejo visa veikla ir.. pradejau valgyt smile.gif Paskutinius 2metus kovoju toje riboje tarp 68 ir 74 smile.gif
Atsakyti
as tai turiu bloga iproti labai svertis kiekviena diena unsure.gif kai as ant dietos, jei pasmaliziauju dar ko nors nubegu pasisvert ir jei rodo nors kilogramiuku daugiau- viskas! frusty.gif prasideda depresija ir pradedi mastyt kaip dabar ta maista iskrapstyt is pilvo... kyla ivairiausiu minciu, bet susilaikau nuo ju darymo (pacios suprantat apie ka blush2.gif) tada ir stresuoju ir is to streso dar einu prisivalgyt. As durne isikaliau i galva, kad jei uzstresuoju tai kas gali padet skanus, riebus maistas doh.gif bet kai nestresuoju tai ir galvoju vis apie maista...Uzburtas ratas verysad.gif Bet dabar jau antra diena stengiuosi iskentet daug nevalgius. Vakar arbata, vanduo, 3 jogurtai ekologiski ir be riebalu, vienas obuoliukas (ups, pamirsau, kad suvalgiau viena kregzdutes saldaini, bet gerai kad daugiau nesusigundziau ax.gif) ir nuejau rami miegot. Siandien pusryciams avizines kosytes 150 g ir daugiau nevalgysiu, nebent koki obuoliuka smile.gif Bet is tikro, man net dabar atrodo, kad per daug privalgiau doh.gif gal tai del to, kad kai dietinies dietinies ir nenumeti to svorio tai apninka tokios mintys, kad kuo maziau - tuo geriau unsure.gif
Oi pamirsau atsakyt i tema...kazkada buvau numetus 2 kg ir jau buvau laiminga, cia per kelias dienas smile.gif o siaip noreciau numesti 3-4 kg ir jau jausciaus labai puikiai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JaneDoe: 26 spalio 2008 - 10:22
QUOTE(JaneDoe @ 2008 10 26, 10:20)
as tai turiu bloga iproti labai svertis kiekviena diena unsure.gif kai as ant dietos, jei pasmaliziauju dar ko nors nubegu pasisvert ir jei rodo nors kilogramiuku daugiau- viskas!  frusty.gif prasideda depresija ir pradedi mastyt kaip dabar ta maista iskrapstyt is pilvo... kyla ivairiausiu minciu, bet susilaikau nuo ju darymo (pacios suprantat apie ka blush2.gif) tada ir stresuoju ir is to streso dar einu prisivalgyt. As durne isikaliau i galva, kad jei uzstresuoju tai kas gali padet skanus, riebus maistas doh.gif bet kai nestresuoju tai ir galvoju vis apie maista...Uzburtas ratas verysad.gif Bet dabar jau antra diena stengiuosi iskentet daug nevalgius. Vakar arbata, vanduo, 3 jogurtai ekologiski ir be riebalu, vienas obuoliukas (ups, pamirsau, kad suvalgiau viena kregzdutes saldaini, bet gerai kad daugiau nesusigundziau ax.gif) ir nuejau rami miegot. Siandien pusryciams avizines kosytes 150 g ir daugiau nevalgysiu, nebent koki obuoliuka smile.gif Bet is tikro, man net dabar atrodo, kad per daug privalgiau doh.gif gal tai del to, kad kai dietinies dietinies ir nenumeti to svorio tai apninka tokios mintys, kad kuo maziau - tuo geriau unsure.gif
Oi pamirsau atsakyt i tema...kazkada buvau numetus 2 kg ir jau buvau laiminga, cia per kelias dienas smile.gif o siaip noreciau numesti 3-4 kg ir jau jausciaus labai puikiai wub.gif

oij kaip negerai darai, anksciau ar veliau vistiek prisirysi (nepyk kad taip sakau, bet tai tiesa) as pati prisivalgydavau ir sakydavau viskas nuo rytojaus nevalgysiu kol pasieksiu norima svori ir vistiek prisivalgydavau, svaigo galva ir t.t.
galiu patart geriausia varijanta : taip darau as smile.gif
valgyt daznai ir po nedaug smile.gif greiteja medziagu apykaita

pusryciai: baltyminis kokteilis
priespeciai: 2 kiausiniu baltymai/10 migdolu/90gr tunu savo sultyse
pietus:salotos/sriuba/darzoviu troskinys/ zuvis (mesos nevalgau)
pavakariai: 2 kiausiniu baltymai/10 migdolu/90gr tunu savo sultyse
vakariene: baltyminis kokteilis/ 100gr liesos varskes su uogiene (kai norisi skanaus, ir jauti, kad tuoj susukciausi) smile.gif

negalima jokiu padazu, bulviu, pieno, vaisiu (tik darzoves), miltiniu gaminiu, reiketu vengti kepto maisto, geriau virtas troskintas.

jautiesi soti ir pavalgiusi smile.gif beto sportuoju tai tikrai jauciasi rezultatas, valgyti reikia kas tris valandas smile.gif vos atsikelus stikline silto vandens (gerai zarnynui) ir per diena reikia isgerti 2l skysciu smile.gif
Atsakyti
per metus ,neskubedama,su ataugimais neturiu 17kg,dar noriu atsikratyt kokiu 15
Atsakyti
per metus pameciau 14 kg ax.gif
Atsakyti
Per 2 men beveik 15 kg, truputi pusbadziu, bet po dietos pradejau sveikai maitintis ir kilogramai negrizo, bet tu 2 menesiu nenoreciau daugiau niekada pakartoti.
Atsakyti
Per puse metu numeciau 10kg. Uzteko vienos koleges uzuominos, kad pasitaisiau per vasara ir tada susiemiau smile.gif . Valgydavau dazniai, bet po nedaug, atsisakiau bulviu, porcijas sumazinau per puse, salotas valgydavau be duonos, po sesiu nieko nevalgydavau. Taip svoris nukrito ir laikosi kazkur jau apie 5 metus. Aisku buna plius keli kg., bet tada susigriebiu nevalgau vakarais. Bet tos taisykles pakartoti "valgyti daznai ir po nedaug" jau nebeiseina. Net nezinau kodel g.gif
Atsakyti
QUOTE(Panele:) @ 2008 11 17, 22:20)
Per puse metu numeciau 10kg. Uzteko vienos koleges uzuominos, kad pasitaisiau per vasara ir tada susiemiau smile.gif . Valgydavau dazniai, bet po nedaug, atsisakiau bulviu, porcijas sumazinau per puse, salotas valgydavau be duonos, po sesiu nieko nevalgydavau. Taip svoris nukrito ir laikosi kazkur jau apie 5 metus. Aisku buna plius keli kg., bet tada susigriebiu nevalgau vakarais. Bet tos taisykles pakartoti  "valgyti daznai ir po nedaug" jau nebeiseina. Net nezinau kodel g.gif

Tokie komentarai kaip "pasitaisei" ziauriai skamba visada.Tai skatina susiimti.
Atsakyti
QUOTE(Skine @ 2008 11 17, 23:00)
Tokie komentarai kaip "pasitaisei" ziauriai skamba visada.Tai skatina susiimti.

mane labiausiai veikia mb zodziai "maze o tau kelnes neverzia?" iskart kosmaras biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
prieš gerą dešimtmetį buvau davedus save iki 43 kg, stresas savo darbą padarė wub.gif atrodžiau klaikiai, jaučiausi dar klaikiau, prireikė gydytojų pagalbos, kad atsigaučiau verysad.gif
dabar svoris stabilus 48-50 kg
Atsakyti
QUOTE(celesta @ 2008 12 01, 10:02)
prieš gerą dešimtmetį buvau davedus save iki 43 kg, stresas savo darbą padarė wub.gif atrodžiau klaikiai, jaučiausi dar klaikiau, prireikė gydytojų pagalbos, kad atsigaučiau verysad.gif
dabar svoris stabilus 48-50 kg

ugis?
Atsakyti
QUOTE(mergytia @ 2008 12 01, 11:06)

165 cm smile.gif
Atsakyti