Apsileidau, kai isimylejau..pradzioj keleta menesiu svoris ejo dar zemyn po truputi[na zinot kai isimyli...
-8kg [ugis 178, svoris nuo 73 nukrites buvo iki 65] per maziau nei menesi.. Kaip matot kazkokio labai ansvorio neturejau, bet vistiek labai daug nukrito.. O dieta tai ziauri - beprotiskas uzimtumas
Buvo tiek daug darbu[darbas, mokslai, studentu atstovybe] ir tt, kad.. nebuvo kada valgyt. Budavo dienu kai vakare atsisedu ir galvoju - valgiau siandien ar ne. Bet baisiausia buvo, kad ir tada nebuvau patenkinta savo svoriu ir kunu.
Apsileidau, kai isimylejau..pradzioj keleta menesiu svoris ejo dar zemyn po truputi[na zinot kai isimyli...
ne pyragai galvoje], bet aisq atsiradus meilei apmazejo visa veikla ir.. pradejau valgyt
Paskutinius 2metus kovoju toje riboje tarp 68 ir 74
as tai turiu bloga iproti labai svertis kiekviena diena
kai as ant dietos, jei pasmaliziauju dar ko nors nubegu pasisvert ir jei rodo nors kilogramiuku daugiau- viskas!
prasideda depresija ir pradedi mastyt kaip dabar ta maista iskrapstyt is pilvo... kyla ivairiausiu minciu, bet susilaikau nuo ju darymo (pacios suprantat apie ka
) tada ir stresuoju ir is to streso dar einu prisivalgyt. As durne isikaliau i galva, kad jei uzstresuoju tai kas gali padet skanus, riebus maistas
bet kai nestresuoju tai ir galvoju vis apie maista...Uzburtas ratas
Bet dabar jau antra diena stengiuosi iskentet daug nevalgius. Vakar arbata, vanduo, 3 jogurtai ekologiski ir be riebalu, vienas obuoliukas (ups, pamirsau, kad suvalgiau viena kregzdutes saldaini, bet gerai kad daugiau nesusigundziau
) ir nuejau rami miegot. Siandien pusryciams avizines kosytes 150 g ir daugiau nevalgysiu, nebent koki obuoliuka
Bet is tikro, man net dabar atrodo, kad per daug privalgiau
gal tai del to, kad kai dietinies dietinies ir nenumeti to svorio tai apninka tokios mintys, kad kuo maziau - tuo geriau 
Oi pamirsau atsakyt i tema...kazkada buvau numetus 2 kg ir jau buvau laiminga, cia per kelias dienas
o siaip noreciau numesti 3-4 kg ir jau jausciaus labai puikiai
Oi pamirsau atsakyt i tema...kazkada buvau numetus 2 kg ir jau buvau laiminga, cia per kelias dienas
QUOTE(JaneDoe @ 2008 10 26, 10:20)
as tai turiu bloga iproti labai svertis kiekviena diena
kai as ant dietos, jei pasmaliziauju dar ko nors nubegu pasisvert ir jei rodo nors kilogramiuku daugiau- viskas!
prasideda depresija ir pradedi mastyt kaip dabar ta maista iskrapstyt is pilvo... kyla ivairiausiu minciu, bet susilaikau nuo ju darymo (pacios suprantat apie ka
) tada ir stresuoju ir is to streso dar einu prisivalgyt. As durne isikaliau i galva, kad jei uzstresuoju tai kas gali padet skanus, riebus maistas
bet kai nestresuoju tai ir galvoju vis apie maista...Uzburtas ratas
Bet dabar jau antra diena stengiuosi iskentet daug nevalgius. Vakar arbata, vanduo, 3 jogurtai ekologiski ir be riebalu, vienas obuoliukas (ups, pamirsau, kad suvalgiau viena kregzdutes saldaini, bet gerai kad daugiau nesusigundziau
) ir nuejau rami miegot. Siandien pusryciams avizines kosytes 150 g ir daugiau nevalgysiu, nebent koki obuoliuka
Bet is tikro, man net dabar atrodo, kad per daug privalgiau
gal tai del to, kad kai dietinies dietinies ir nenumeti to svorio tai apninka tokios mintys, kad kuo maziau - tuo geriau 
o siaip noreciau numesti 3-4 kg ir jau jausciaus labai puikiai 
oij kaip negerai darai, anksciau ar veliau vistiek prisirysi (nepyk kad taip sakau, bet tai tiesa) as pati prisivalgydavau ir sakydavau viskas nuo rytojaus nevalgysiu kol pasieksiu norima svori ir vistiek prisivalgydavau, svaigo galva ir t.t.
galiu patart geriausia varijanta : taip darau as
valgyt daznai ir po nedaug
pusryciai: baltyminis kokteilis
priespeciai: 2 kiausiniu baltymai/10 migdolu/90gr tunu savo sultyse
pietus:salotos/sriuba/darzoviu troskinys/ zuvis (mesos nevalgau)
pavakariai: 2 kiausiniu baltymai/10 migdolu/90gr tunu savo sultyse
vakariene: baltyminis kokteilis/ 100gr liesos varskes su uogiene (kai norisi skanaus, ir jauti, kad tuoj susukciausi)
negalima jokiu padazu, bulviu, pieno, vaisiu (tik darzoves), miltiniu gaminiu, reiketu vengti kepto maisto, geriau virtas troskintas.
jautiesi soti ir pavalgiusi
per metus ,neskubedama,su ataugimais neturiu 17kg,dar noriu atsikratyt kokiu 15
Per 2 men beveik 15 kg, truputi pusbadziu, bet po dietos pradejau sveikai maitintis ir kilogramai negrizo, bet tu 2 menesiu nenoreciau daugiau niekada pakartoti.
Per puse metu numeciau 10kg. Uzteko vienos koleges uzuominos, kad pasitaisiau per vasara ir tada susiemiau
. Valgydavau dazniai, bet po nedaug, atsisakiau bulviu, porcijas sumazinau per puse, salotas valgydavau be duonos, po sesiu nieko nevalgydavau. Taip svoris nukrito ir laikosi kazkur jau apie 5 metus. Aisku buna plius keli kg., bet tada susigriebiu nevalgau vakarais. Bet tos taisykles pakartoti "valgyti daznai ir po nedaug" jau nebeiseina. Net nezinau kodel
QUOTE(Panele:) @ 2008 11 17, 22:20)
Per puse metu numeciau 10kg. Uzteko vienos koleges uzuominos, kad pasitaisiau per vasara ir tada susiemiau
. Valgydavau dazniai, bet po nedaug, atsisakiau bulviu, porcijas sumazinau per puse, salotas valgydavau be duonos, po sesiu nieko nevalgydavau. Taip svoris nukrito ir laikosi kazkur jau apie 5 metus. Aisku buna plius keli kg., bet tada susigriebiu nevalgau vakarais. Bet tos taisykles pakartoti "valgyti daznai ir po nedaug" jau nebeiseina. Net nezinau kodel 
Tokie komentarai kaip "pasitaisei" ziauriai skamba visada.Tai skatina susiimti.
QUOTE(Skine @ 2008 11 17, 23:00)
Tokie komentarai kaip "pasitaisei" ziauriai skamba visada.Tai skatina susiimti.
mane labiausiai veikia mb zodziai "maze o tau kelnes neverzia?" iskart kosmaras
prieš gerą dešimtmetį buvau davedus save iki 43 kg, stresas savo darbą padarė
atrodžiau klaikiai, jaučiausi dar klaikiau, prireikė gydytojų pagalbos, kad atsigaučiau
dabar svoris stabilus 48-50 kg
QUOTE(celesta @ 2008 12 01, 10:02)
prieš gerą dešimtmetį buvau davedus save iki 43 kg, stresas savo darbą padarė
atrodžiau klaikiai, jaučiausi dar klaikiau, prireikė gydytojų pagalbos, kad atsigaučiau
ugis?