Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek daugiausia svorio esate numetusi?

Apklausa: Kiek daugiausia svorio esate numetusi? (516 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Intensyviai sportuojant ir laikantis savo nustatytos dietos (kiausiniai, koses, darzoves, vaisiai, kartais mesa ir zuvis), per menesi atsikraciau 10kg...kilai ataugo po geru metu sedejimo namie ir nieko neveikimo...siuo metu laikausi dietos ir sportuoju, per 2 menesius atsikraciau 4kg...kazkaip nervai ima kad nelabai krenta...na bet ranku nenuleisiu, turiu pasiekt savo norimo svorio...smile.gif sekmes merginos...smile.gif
Atsakyti
As per keturis men.atsikraciau 30kg.gal siektiek daugiau nukrito tiksliai jau nepamenu nes dietos laikiausi jau pries gerus 6 metus ir per tuos metus gryzo 5kg.dabar bandau atsikratyti ju ir dar papildomai numesti dar 5kg. blink.gif
Atsakyti
esu numetus 6kg...praeita vasara man visad krinta svoris,nes pasikeicia gyvenimo budas ax.gif
Atsakyti
Ui....... unsure.gif Atsakiau, paskui tik susigraibiau, kad čia dietų pagalba kiek kas numetė.......... Aš buvau numetus apie 15 kg bet sportuodama.........
Atsakyti
4u.gif O AS BUVAU NUMETUS 17 KG. RUGSEJI SVERIAU 75, O LAPKRICIO 15 9 PER SAVO GIMTADIENI) JAU TIK58 KG. BUVO LIKE. DU KARTUS PER SAVAITE BEGDAVAU LABAI LENGVA KROSIUKA , BET TIK TAIP, KAD NEUZDUSCIAU IR KROSAS TRUKTU APIE 40 MIN. KADANGI BUVAU STUDENTE IR DIRBAU, MANO SPORTAS BUVO VAKARAIS, O PINIGELIU NETUREJAU, TAI VALGIAU KUDA MAISTA: RYZIUS, KEPTAS BULVES IR MAKARONAS 9 NA DAR KARTAIS LASIAKAIS KAS NORS PAVAISINDAVO) biggrin.gif BET PASKUI PATI ISSIGANDAU KAD BAISIAI KUDA ATRODZIAU , NES MANO UGIS 178 CM. TADA, JAU PRADEJAU NORMALIAI VALGYT, O IR GYVENT LENGVIAU PASIDARE biggrin.gif
DABAR VEL KUDINUOSI NES VASARA ARTEJA, TAIGI PER SAVAITE NUMECIAU 2.8 KG:) , TAIGI NUO 75 PAJUDEJAU ZEMYN IR IKI 68 JAU NEBE DAUG TRUKSTA blush2.gif
Papildyta:
4u.gif O AS BUVAU NUMETUS 17 KG. RUGSEJI SVERIAU 75, O LAPKRICIO 15 9 PER SAVO GIMTADIENI) JAU TIK58 KG. BUVO LIKE. DU KARTUS PER SAVAITE BEGDAVAU LABAI LENGVA KROSIUKA , BET TIK TAIP, KAD NEUZDUSCIAU IR KROSAS TRUKTU APIE 40 MIN. KADANGI BUVAU STUDENTE IR DIRBAU, MANO SPORTAS BUVO VAKARAIS, O PINIGELIU NETUREJAU, TAI VALGIAU KUDA MAISTA: RYZIUS, KEPTAS BULVES IR MAKARONAS 9 NA DAR KARTAIS LASIAKAIS KAS NORS PAVAISINDAVO) biggrin.gif BET PASKUI PATI ISSIGANDAU KAD BAISIAI KUDA ATRODZIAU , NES MANO UGIS 178 CM. TADA, JAU PRADEJAU NORMALIAI VALGYT, O IR GYVENT LENGVIAU PASIDARE biggrin.gif
DABAR VEL KUDINUOSI NES VASARA ARTEJA, TAIGI PER SAVAITE NUMECIAU 2.8 KG:) , TAIGI NUO 75 PAJUDEJAU ZEMYN IR IKI 68 JAU NEBE DAUG TRUKSTA blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2007 03 20, 18:05)
4u.gif  O AS BUVAU NUMETUS 17 KG. RUGSEJI SVERIAU 75,  O LAPKRICIO 15 9 PER SAVO GIMTADIENI) JAU TIK58 KG. BUVO LIKE.  DU KARTUS PER SAVAITE BEGDAVAU LABAI LENGVA KROSIUKA , BET TIK TAIP, KAD NEUZDUSCIAU IR KROSAS TRUKTU APIE 40 MIN. KADANGI BUVAU STUDENTE IR DIRBAU, MANO SPORTAS BUVO VAKARAIS, O PINIGELIU NETUREJAU, TAI VALGIAU KUDA MAISTA: RYZIUS, KEPTAS BULVES IR MAKARONAS 9 NA DAR KARTAIS LASIAKAIS KAS NORS PAVAISINDAVO) biggrin.gif  BET PASKUI PATI ISSIGANDAU KAD BAISIAI KUDA ATRODZIAU , NES MANO UGIS 178 CM. TADA, JAU PRADEJAU NORMALIAI VALGYT, O IR GYVENT LENGVIAU PASIDARE biggrin.gif
ZEMYN IR IKI 68 JAU NEBE DAUG TRUKSTA blush2.gif

kaip rju cia taip greitai numetai per savaite vos ne 3 kg? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mergytia @ 2007 03 20, 15:10)
kaip rju cia taip greitai numetai per savaite vos ne 3 kg?  g.gif  unsure.gif

AHA, IR MAN ĮDOMU, KAIP PER SAVAITĘ NUKRITO TIE 2,8KG.
Atsakyti
nu va, galiu papasakot, per savaite suvalgiau tik tris riekeles juodos duonos, 1 virta bulve, bet kemsu darzoviu salotas. kad namie nenervuotu, tai, na mano dienotvarke:
6.10 - kava be cukraus ( jei nori su medum) ir dvi, trys riekeles surio fermentinio ( nedideles).
7.10 - io parduotuve prie darbo ir 4 mazi indeliai skirtingu salotu be majonezo ar grietines( svieziu kopustu, piemenu, burokeliu ir pan).
9.00 pirmas salotu indelio valgymas
11.00 antras salotu indelio valgymas+kava be cukraUS arba zalia arbata be cukraus
14.00 kitas indelis
16 dar vienas
( zinoma, jei taip daznai norisi valgyt, man tai norisi)
19,10 - namuose mazas dubenelis namines sriubos be grietines.

jei valgant salotas uzsimanau mesos, tai tada labai plona riekele atsipjaunu, arba sukeru maza kotletuka, bet tuomet nevalgau salotu.
dar, jei norisi, suvalgau apelsina ar morka.
jkauciuosi soti, beveik laiminga ir dar - lengvesne. Manau taip patempsiu iki velyku ax.gif
paziuresiu koks rezultatas bus. Tiesa, nu man kartais norisi suraus ko nors - tada sukertu 8 sudytus zemes riesutus, o jei saldaus - puse arbatiniop saukstelio medaus. biggrin.gif
saves nekankinu, bet..
priviriau savo megstamiausiu cepelinu ir zinot, visai as ju nenoriu, net paziuret negaliu, o vyras ibruko kasneli, tai visa vakara blogai jauciausi, jis dziaugiasi kad jam dabar daugiau lieka, o as dziaugiuosi, kad pati susigalvojau ir man kol kas visai gerai sekasi. Taigi, jei kam nors tinka mano pasakojimas - prasom naudokites, tik produktus rinkites pacios. tokia ta mano istorija. Rytoj sversiuosi, nes namie neturiu svarstykliu, darbe tik , tada parasysiu kaip cia m,an toliau sekasi 4u.gif
Atsakyti
hm...
o as mazdaug per tris men numeciau 9 kg...
ne tiek jau daug...
bet kai as specialiai dietos nesilaikiau, tai buvo maloni staigmena, kai zulipau ant svarstykliu smile.gif
dabar tai skaiciuoju kalorijas... su 1000 tai sunkiai apsieinu, tai 1500 per diena (na ne visada tai saziningai pavyksta)... tai per men triju kg neber jau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 03 22, 17:07)
hm...
o as mazdaug per tris men numeciau 9 kg...
ne tiek jau daug...
bet kai as specialiai dietos nesilaikiau, tai buvo maloni staigmena, kai zulipau ant svarstykliu  smile.gif
dabar tai skaiciuoju kalorijas... su 1000 tai sunkiai apsieinu, tai 1500 per diena (na ne visada tai saziningai pavyksta)... tai per men triju kg neber jau  ax.gif

4u.gif saunuole, nes as irgi jokiu specialiu dietu nesilaikau, tik tos, kuria pati sau susigalvojau. O dietu turiu begale ir ivairiausiu, keleta zurnalu vien tik su dietom, ivairiausiu iskarpu apie dietas, tik pati geriauia mano dieta ax.gif
dziaugiuosi kad tau puikiai sekasi. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2007 03 21, 20:04)
nu va, galiu papasakot, per savaite suvalgiau tik tris riekeles juodos duonos, 1 virta bulve, bet kemsu darzoviu salotas. kad namie nenervuotu, tai, na mano dienotvarke:
6.10 - kava be cukraus ( jei nori su medum) ir dvi, trys riekeles surio fermentinio ( nedideles).
7.10 - io parduotuve prie darbo ir 4 mazi indeliai skirtingu salotu be majonezo ar grietines( svieziu kopustu, piemenu, burokeliu ir pan).
9.00 pirmas salotu indelio valgymas
11.00 antras salotu indelio valgymas+kava be cukraUS arba zalia arbata be cukraus
14.00 kitas indelis
16 dar vienas
( zinoma, jei taip daznai norisi valgyt, man tai norisi)
19,10 - namuose mazas dubenelis namines sriubos be grietines.

jei valgant salotas uzsimanau mesos, tai tada labai plona riekele atsipjaunu, arba sukeru maza kotletuka, bet tuomet nevalgau salotu.
dar, jei norisi, suvalgau apelsina ar morka.
jkauciuosi soti, beveik laiminga ir dar - lengvesne. Manau taip patempsiu iki velyku ax.gif
paziuresiu koks rezultatas bus. Tiesa, nu man kartais norisi suraus ko nors - tada sukertu 8 sudytus zemes riesutus, o jei saldaus - puse arbatiniop saukstelio medaus.  biggrin.gif
saves nekankinu, bet..
priviriau savo megstamiausiu cepelinu ir zinot, visai as ju nenoriu, net paziuret negaliu, o vyras  ibruko kasneli, tai visa vakara blogai jauciausi, jis dziaugiasi kad jam dabar daugiau lieka,  o as dziaugiuosi, kad pati susigalvojau ir  man kol kas visai gerai sekasi. Taigi, jei kam nors tinka mano pasakojimas - prasom naudokites, tik produktus rinkites pacios. tokia ta mano istorija. Rytoj sversiuosi, nes namie neturiu svarstykliu, darbe tik , tada parasysiu kaip cia m,an toliau sekasi 4u.gif

dekuij uzh patarimus o tos salotos su aliejum ar tik paprasti kobustai ir burokeliai...? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mergytia @ 2007 03 26, 20:31)
dekuij uzh patarimus o tos salotos su aliejum ar tik paprasti kobustai ir burokeliai...?  g.gif

su aliejum, juk vis tiek to riebalo norisi., kai labai uzsimanau jau dabar ir su majonezu nusiprku, pikantisku salotu, bet kad nebetelpa visas indelis ant kartro:) ko gero susitrauke mano skrandis, todel jau ir sriubos valgyt pradejau, bet be grietines ir siaip visko vel po truputi, tik nemnaisau. Taigi, stengiausi stengiausi ir liko numesti 1 kg:)
Atsakyti