Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek daugiausia svorio esate numetusi?

Apklausa: Kiek daugiausia svorio esate numetusi? (516 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(kriro @ 2007 03 29, 14:31)
su aliejum, juk vis tiek to riebalo norisi., kai labai uzsimanau jau dabar ir su majonezu nusiprku, pikantisku salotu, bet kad nebetelpa visas indelis ant kartro:) ko gero susitrauke mano skrandis, todel jau ir sriubos valgyt pradejau, bet be grietines ir siaip visko vel po truputi, tik nemnaisau. Taigi, stengiausi stengiausi ir liko numesti  1 kg:)

a kiek nori svert?smile.gif
Atsakyti
saunuoles jus mergaites thumbup.gif tiek visos stengiates. as seniau buvau pris dietas, bet ziuriu, kad cia nieko baisaus tai ir as prisidedu prie jusu. noriu numesti kokius 10 kg. tikiuosiu turesiu tiek kantrybes.
linkiu jum visom sekmes atsikratant savo nereikalingu kilogramiuku!!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mergytia @ 2006 12 18, 16:51)
4u.gif  thumbup.gif ar dietos jus vejkia?idomu kiek kam pavyko numesti ju pagalba  smile.gif

Veikia veikia.Aš pagal Mieliauskienės dietą skaičiuodama kalorijas buvau numetusi 7 kg. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 05 22, 19:23)
Veikia veikia.Aš pagal Mieliauskienės dietą skaičiuodama kalorijas buvau numetusi 7 kg. ax.gif

labas kas čia par dieta?? parašyk jeigu gali. įdomu ax.gif
Atsakyti
as buvau numetusi per 4 men apie 30 kg, kai i univera istojau ir nuo mamos atsiplesiau, kuri mane pastoviai maitino ax.gif laikiausi savo dietos, labai nesveikos, po dietos 3 metus svoris kito +-3kg kol nepastojau, tada priaugau 20 kg, bet pagimdzius 6 netekau, bet....per iproti kuri gavau budama nescia priaugau per 2 metus 25 kg, dabar lekneju pagal normalia diejeta, jau svoris po mazu krenta, bet as pasieksiu savo thumbup.gif
Atsakyti
as kazkada bandziau kopustu sriubos dieta biggrin.gif taip sriubinaus gal puse menesio,pirmom savaitem visai nieko buvo,o po to...net kvapo pakest kopustu nebegalejau doh.gif pabego kazkur 4 kg.(sportuot nesportavau,darbas buvo judrus)
Atsakyti
Na o as, pries pirmaji pastojima per 3 menesius buvau numetusi 7 kg. Esme buvo ta, jog valgiau viska, bet po puse porcijos. Neatsisakiau nei torto, nei cepelinu... Tiesa, dar vakarais padarydavau po 30 atsilenkimu. Bet va dabar, truksta valios verysad.gif
Atsakyti
Kaip jums visoms puikiai sekasi! thumbup.gif
As tai pernai be baisingu pastangu atsikraciau apie 8 kg. Labai norejau, tai turbut ir tirpo. Dar ir sanatorijoj "pasilepinau" anticeliulitinej savaitej thumbup.gif Kai save myleti pradejau, dar biskutis nukrito 4u.gif
Dabar vis kaupiuosi save pamilti ir numesti likusius 5 kg blush2.gif Kazkaip sunkiai sekasi...
Uztat mano mamyte is noro nustebinti teveli numete 35 kg (per metus, skaiciuodama kalorijas)... Tiesa, per 8 metus ataugo daugiau nei puse schmoll.gif
Atsakyti
aš su 90 dienu maisto derinimo dieta numečiau 17 kg ir esu patenkinta, pagerėjo sveikatėlė thumbup.gif
Atsakyti
As per 9men. po gimdymo numeciau 15kg. Tai yra 9men. valgiau ka norejau, ir 9 men. lieknejau, kankinausi biggrin.gif Nesilaikiau spec. dietos, tiesiog atsisakiau duonos produktu, makaronu, desros, saldumynu, bulviu. Nevalgiau po 18val., bet jei labai norejau valgyti, tai sukramtydavau sauja riesutu. Eidavau po 10 dienu i menesi i masazus (pilvo+sonu; koju). Masazai man labai padejo thumbup.gif Nedziugina manes vienas dalykas - krutines visai neliko verysad.gif
Atsakyti
per pusmetu numeciau 12 kg, puse is ju - besilaikydama 90 dienu maisto derinimo dietos, kita puse ir toliau derindama maista, velai nevalgydama ir darydama iskrovas karta savaitej thumbup.gif
Atsakyti
Jop, numečiau, savaiminių stresų pagalba apie 7 kg doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti