Įkraunama...
Įkraunama...

JYSK

baldai tikrai niekam tikę - gal man toks papuolė doh.gif kompiuterinis staliukas - bet - surenkant nusibraukė paviršius - toks įspūdis, kad lipnia plėvele apklijuotos kažkokios plokštės ir tiek...
o va dovanėlėms, rankšluosčiams pirkti - vieta labai tinkama.
Atsakyti
QUOTE(Azalija @ 2006 12 19, 21:30)
o va dovanėlėms, rankšluosčiams pirkti - vieta labai tinkama.

ir man taip pat, tik smukmei pirkti si parduotuve tinkama, o siaip nepatinka, nes kazko praktiskesnio ten neteko matyti unsure.gif
Atsakyti
o aš ten medžiagas perku, esu pasiuvus užuolaidas, medžiagytė už 7,99lt. Dar patalinės neblogas pasirinkimas ir pintinių skalbiniams. Baldai tai pagrinde tokie "skystoki", bet yra ir labai gerų
Atsakyti
Vonios užuolaidų įdomių spalvų ir raštų yra biggrin.gif
Atsakyti
Mes ten pirkom visai neblogą žaislų dėžę.
Atsakyti
O jūs ar gaunate JYSK pilni namai bukletus? aš anksčiau gaudavau dabar jau ne... unsure.gif
Atsakyti
pirkau lentyna vaiku zaislams, nebrangu, tai tik todel smile.gif
Atsakyti
Pirkau skalbinių krepšį, paklodes ir patalynės komplektus planuoju ten pirkt kada - labai gerai, kad didelių išmatavimų yra, nes mūsų tiek lova, tiek patalai padidinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2006 12 20, 00:41)
o aš ten medžiagas perku, esu pasiuvus užuolaidas, medžiagytė už 7,99lt. Dar patalinės neblogas pasirinkimas ir pintinių skalbiniams. Baldai tai pagrinde tokie "skystoki", bet yra ir labai gerų

drinks_cheers.gif , pintines skalbiniams tai pernai per ispardavima Jyske susipirkom thumbup.gif . Dabar labai reiketu pakabinamos dezutes raktams 4u.gif , gal kas JYSKe tokiu mate ax.gif ? Arba kur kitur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lengvai @ 2006 12 20, 19:00)
drinks_cheers.gif , pintines skalbiniams tai pernai per ispardavima Jyske susipirkom  thumbup.gif . Dabar labai reiketu pakabinamos dezutes raktams  4u.gif , gal kas JYSKe tokiu mate  ax.gif ? Arba kur kitur  biggrin.gif

Gal atsimeni kokia kaina buvo. Nes man irgi reikia, bet dar gal palaukti kartais. g.gif Ir tos dėžtės reikia. Draugai kaip tik ten pirko pernai. thumbup.gif Bet dabar ar jų yra.
Atsakyti
QUOTE(Mezzoforte @ 2006 12 20, 14:44)
O jūs ar gaunate JYSK pilni namai bukletus? aš anksčiau gaudavau dabar jau ne...  unsure.gif

Negauni gal todel,kad ten zurnaliukus dalina.Kiek maciau tai nebe laikrastukai,o mazi katalogiukai...
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2006 12 21, 01:04)
Gal atsimeni kokia kaina buvo. Nes man irgi reikia, bet dar gal palaukti kartais.  g.gif Ir tos dėžtės reikia. Draugai kaip tik ten pirko pernai.  thumbup.gif  Bet dabar ar jų yra.

Trys krepsiai (vienas labai didelis, vidutinis ir maziukas) perkant kartu kainavo gal 95 Lt. Didziausia sudovanojau tevams, o mazesnius pasilikau sau blush2.gif . niu tokia dviguba nauda gavosi lotuliukas.gif
Atsakyti