Įkraunama...
Įkraunama...

JYSK

Man tai patraukė dėmesį dėžės žaislams ir užuolaidos, pastarųjų niekaip neįkalbų vyro nusipirkti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valiute: 28 gruodžio 2006 - 18:37

nera kokybiski ten daigtai, bet galima rasti visai smagiu dalykeliu ir juos pritaikyti namuose. pvz bambukiniai kilimai thumbup.gif dievinu juos, po to pintos dezes ivairiausiu dydziu wub.gif siaip ten nieko gero nera isskyrus kelis gerus daikciukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*CACA* @ 2006 12 27, 02:29)
Norint grazinti ar pakeisti preke butinas kasos cekis, o ne zmogaus pasas ar kitas koks dokumentas.

drinks_cheers.gif Būtent, apie asmens dokumentą kalbos nėra.
Papildyta:
QUOTE(Mantilė @ 2006 12 27, 00:05)
<...>niekur neperskaičiau ,kad reikia su savim turėt asmens dokumentą  verysad.gif tą patį dešimt kart sakiau tai bobai ...ta nė per kur :duokit dokumentą ,ot mandavoškė .

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Surfinija: 29 gruodžio 2006 - 23:20

o as kai durna visad nepasiemu cekio, tai grazinti nelieka jokiu sansu tada doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skeveldra @ 2006 12 28, 02:38)
Man JYSK - nieko gero... schmoll.gif  Tikrai - šūdniekių parduotuvė rolleyes.gif Labai laukiu, kada Kaune atsidarys kita, daug geresnės kokybės šūdniekių parduotuvė-IKEA  bigsmile.gif

JYSK kokybe=IKEA kokybei...
Atsakyti
QUOTE(daržovytė @ 2006 12 31, 01:39)
o as kai durna visad nepasiemu cekio, tai grazinti nelieka jokiu sansu tada  doh.gif

tai būk protinga pasiimk,nes maža kas -grąžinsi.Tik pasą pasiimk kartu lotuliukas.gif

o kas tie bambukiniai kilimai ? jie kieti ?
Atsakyti
siaip turiu is jysk pleduka, toks skystokas, bet ir kaina tik 10 lt tai nera ko noret ax.gif dar esu pirkus pinta krepseli visokiom smulkmenom sumest labai thumbup.gif , daznai tu mazyciu zvakiu maisa nusiperku... tik keista kad 50 kainuoja 5.99 o 100vnt 12.99... esu pirkus dar ta kaledini grojanti kaklaraisti dovanu vienam pazystamam... smagus daiktas, dar siais metais atradau tokius galvosukius medinius visokius, tai buvau uzsipirkus isdovanojau visus. ir dar tokia a la kinietiska lema pikau uz 6 lt gal, kai tik persikrausciau ir normalios neturejau rolleyes.gif siaip esu kelias zvakides kinietisko stiliaus pirkus tai doh.gif nudege nusvilo ten viskas... daznokai uzsusku, nes tokiu visokiu sudniekiu megeja esu ax.gif vasara daznai pirkadavau dregnas serveteles be alkoholio... 25vnt kazkur pustrecio lito kainavo ir buvo labai superines, bet dabar nebemaciau tokiu verysad.gif
Atsakyti
TARP VISU MENKNIEKIU JYSKE GALIMA RAST IR VISAI NEBLOGU PREKIU.PVZ MES PIRKOM KALDRA PUKINE,STALIUKA KOMPUI,SPINTELE,KURIAIS ESU VISAI PATENKINTA.SMULKMENU IR VISOKIU NIEKŲ, NIEKADA NEPERKU schmoll.gif
Atsakyti
Man JYSK patinka vien jau del kojinaiciu su guminiu paduku vaikui po 2lt su centais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2007 01 02, 11:37)
Man JYSK patinka vien jau del kojinaiciu su guminiu paduku vaikui po 2lt su centais thumbup.gif

būtent ten ir supirktos mano lialiaus kojnikės drinks_cheers.gif
Atsakyti
O man JYSK patinka.Pavyzdziui popieriniai liustrai kainuoja tik 7lt,o Senukuose net 30lt.Tiksliai nepamenu,bet brangu.Ir siaip,protingas zmogus mokes atsirinkti,ka pirkti...JYSK tik pardavineja,o zmogus pats kaltas,kad viska ir pirkineja.As nei viena preke nesiskundziu smile.gif
Atsakyti
Na manu, kad nereikia pulti pirkti bet ką jei tai yra pigu. Galima labai apsigauti. Pas mus darbe valdžia supirko iš Jysko naujus rašomuosius stalus, tai nešneku apie tai kaip juos rinkdami bendradarbiai keiksnojosi. O dabar keiksnojuos aš. Jau antrą dieną po stalų sustatymo krito stalčiai, lūžo lentynėlės, o dabar jau ir kėdės braška.Turėčiau vieną dieną nusivartyti, tikiuosi galvos nenusisukti. aggressive.gif
Atsakyti