Įkraunama...
Įkraunama...

JYSK

Smulkmenų čia visada galima rasti.

Nesenai pirkau bambukines žaliuzės į virtuvę, ir sumokėjau tik 14,90 Lt (jei neklystu dėl centukų). Manau tikrai priimtina kaina.
Atsakyti
QUOTE(*CACA* @ 2007 02 23, 16:31)
Smulkmenų čia visada galima rasti.

Nesenai pirkau bambukines žaliuzės į virtuvę, ir sumokėjau tik 14,90 Lt (jei neklystu dėl centukų). Manau tikrai priimtina kaina.

IR AS ZIUREJAU BAMBUKINES, TACIAU KAZKOKIOS NEPATVARIOS ATRODE..
NA O KAIP "PAKABINUS" ANT LANGO, AR GERAI ATRODO, LAIKOSI.. IR KOKIU MATMENU PIRKAI smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kilbukas @ 2007 02 23, 17:31)
NA O KAIP "PAKABINUS" ANT LANGO, AR GERAI ATRODO, LAIKOSI.. IR KOKIU MATMENU PIRKAI smile.gif

Pas mane tokios metus laiko iskabejo bendrabutyje ant lango. tai viskas buvo normaliai. tik po metu kai nukabinom pamatem kad virvutes tos kurios trauko viska - nutrunijusios visai, ant siuliuku besilaikancios. nuo nuolatines saules i langa cia taip...
Atsakyti
QUOTE(Shyna @ 2007 02 23, 21:32)
Pas mane tokios metus laiko iskabejo bendrabutyje ant lango. tai viskas buvo normaliai. tik po metu kai nukabinom pamatem kad virvutes tos kurios trauko viska - nutrunijusios visai, ant siuliuku besilaikancios. nuo nuolatines saules i langa cia taip...

tai as jas maciau, taciau supokuotas ir pabijojau pirkt, nes kelios buvo aplauzytos, nors nuotraukoj graziai atrode..
na uz tokia kaina, tai.. taciau pritaikyt juk visur galima
Atsakyti
QUOTE(Kilbukas @ 2007 02 23, 18:31)

Atrodo ant lango pakabinus tikrai gražiai. Na bent jau man patiko. Nes palyginti už tokią kainą, tai kažko labai labai super negalėjau tikėtis, bet man patinka.

O matmenys 140 cm / 160 cm
Atsakyti
QUOTE(*CACA* @ 2007 02 24, 01:58)
Atrodo ant lango pakabinus tikrai gražiai. Na bent jau man patiko. Nes palyginti už tokią kainą, tai kažko labai labai super negalėjau tikėtis, bet man patinka.

O matmenys 140 cm / 160 cm

tai teks ir man eit i jysk biggrin.gif
na as kai ziurejua, tai jos isardytos buvo ir palauzytos tai nenorejau imti
Atsakyti
QUOTE(Kilbukas @ 2007 02 24, 18:41)
tai teks ir man eit i jysk  biggrin.gif
na as kai ziurejua, tai jos isardytos buvo ir palauzytos tai nenorejau imti

A6 kai pirkau, tai išmatavimų buvo tik dvi, viena visai išardyta, o kita pusiau. Bet pasiėmėm ir tikrai esu patenkinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CACA*: 25 vasario 2007 - 00:30
nesenai l. gražią vaikišką kėdutę su Mike Pūkuotuku pirkom, graži atrodo patvari.
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2007 02 26, 13:57)
nesenai l. gražią vaikišką kėdutę su Mike Pūkuotuku pirkom, graži atrodo patvari.

Jei ne paslaptis kiek mokejot?

Ar ji visai mazyte ar didesne jau truputuka vyreniam vaikiukui?
Atsakyti
del zaliuziu tai as namie turiu medines ne is jysko bet i senuku tai ju sniuriukai ir apsitrina taip kad ner ko noret daijtas naudojamas tai ir devisi blush2.gif
siaip man tai negalima eiti i tokias parduotuves kur visokiu cackiu pacackiu pilna nes isleidziu pinigus tik viskas. tai daar stengiuos neit nes kam reikalingi daiktai kurie dulkes renka tik darbo namie daugiau o ir pinigu pamazeja is pinigines
Atsakyti
man patinka šiaudiniai pirkiniai ir ten yra ko man reikia thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
aš vaikui kojinių pirkau visą glėbį, bet teko gerai pasikuist, nes vien dydžiai 0-6 mėn doh.gif giliau pasiknisus, radau ir tinkamų, laiko atima tik, o kokybė ir kaina labai tinka thumbup.gif
Atsakyti