Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikučio miegelis

Apklausa: Kur Jūsų vaikelis miega naktį? (246 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
mano sūnui už poros mėn. bu 2 metukai. iki 1,5 metų jis miegodavo savo lovytėj, o dabar jau kurį laiką naktį ateina pas mus miegot. bet aš net nebandau jo vest atgal į jo lovytę. manau, ateis laikas ir pats nustos pas mus eit..skaičiau psichologų nuomones dėl vaikų noro su tėvais miegot, kad vaikas taip elgiasi, dėl kokių nors permainų ir pan. nori jaust tėvų artumą.

QUOTE(rasasul @ 2008 02 23, 23:44)
O as galiu papasakoti toki dalyka, kuris man kelia nerima. Mano anyta miega su mano vyro sunumi is pirmos santuokos, kai jis viesi pas mus. Berniukui jau 9 metai. Specialiai pirkome lova, kad turetu kur miegoti, bet ji ji guldosi pas save. Mano nuomone, tai nera labai geras dalykas. Kaip kitom atrodo?

nelabai suprantu, o kas čia nenormalaus? kad močiutė su savo anūku vienoj lovoj miega? 9 metai manau dar ne riba, kad negalima būtų su močiute miegot. pasiilgsta anūko, juk tikriausiai ne kasdien jie kartu miega..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pirania: 24 vasario 2008 - 19:19
Musu dukryte nuo 2 metuku miega savo kambari rolleyes.gif tryse lovytej, kazkaip nemiegodavom, jis pas mus rytais dazniausiai ateidavo ax.gif dabar tai kazkaip nebeina g.gif turbut jai zaisti labiau patinka, nei guleti salia musu biggrin.gif
Atsakyti
mano dukryte nuo gimimo miega lovyteje,daba kartais ryte i lova pasiguldome
Atsakyti
exxx, mano suneliui jau 11 menesiu, o jis vis dar miega su manimi, jei tai butu galima apibudinti kaip miega! jis keliasi 8-10 kartu per nakty, praso kruties, o kai uzmiega bijau ir apsiversti ant kito sono, nes jis vis atsikelia.. Praradau vilty kada nors vel kietai uzmigti ir pamiegoti. Savo lovytej jis miega tik diena, o atejus nakchiai prasosi pas mane i lova...zodziu baisus miego trukumas man, o jam turbut gerai ! doh.gif
Tik viena vilty turiu, kad baigus maitinti jis pagaliau ishmiegos visa nakty, nors man tai kaip kazkoks x-failas...nesitiki visai!
Atsakyti
Manau svarbiausias faktorius, kuris ir nulemia, ar vaikas miega kartu, ar atskirai - ne tėvai, o pats vaikas smile.gif Vienas didesnis mamyčiukas, kitas didžiausias individualistas, vienam reikia jausti mamytę kiekvieną sekundę, o kitam geriau glaustis prie pagalvės ir t.t. Bet aišku ir tėveliai prisideda prie vaikučio charakterio, o taip pat ir elgesio formavimo - jei pripratina miegot kartu, tai ir viskas, reikės laukt tol, kol pats atsisakys šio įpročio. Bet jei tėveliams gerai - tai ir miegokit kartu 4u.gif
Atsakyti
smile.gif mano dukrelė miegojo su mumis lovoje iki 4 metukų, o dabar kartu miega sūnelis 1,6 metukų. esu skaičiusi psichologų straipsnį apie miegojimą su tėvais, tai rašė, kad tokie vaikai paugę jaučiasi saugesni, labiau savimi pastikintys.
Atsakyti
mes igi miegam kartu, t.y. tik su manim, nes tėtuką iškraustėm ax.gif
miegam nuo pat pirmų dienų, nes po gimdymo man buvo labai sunku atsistoti, stovėti, o tuolabiau sedėti, tai ir priėmėm pas save, kad paprasčiau būtų.

pas mus lovytė interjero dalis, bet kartais pamiegam pietų savo lovytėje.
o aš labai ir nepergyvenu, juk taip miela wub.gif kai toks mažas šiltas kamuoliukas kvėpuoja tau į veidą ir glaudžiasi naktį prie tavęs.

iš kitos pusės na kiek metų tai truks 3-5-8, juk jie taip greitai užauga ir su didžiausiais viliojimais jų neprisišauksi pasimyluoti. verysad.gif

aš matau pagal savo sūnėną, kai jis buvo mažiukas tai buvo toks meilus, taip buvo miela jį paniurkyti wub.gif , o dabar 10 - ti eina, tai neapkabinsi, juk jis jau didelis (jau gėdijasi, juk vyras), ant kelių nepasisodinsi - sunkus.
Atsakyti
Mes lovytę jau pernešėm į vaikų kambarį, pas sesytę, ten aš jį ir užmigdau, bet paryčiais jis vis ateina pas mus į lovą ir palindęs po papuku miega toliau tongue.gif
Atsakyti
Mano mazylis iki dvieju menesiu miegojo su manim,nes maitinau pati,tai tiesiog ta buvo patogiau man,o kai pradejo gerti misinukus,labai graziai snaudzia lovyteje ,pietu miega uzmiega paguldytas i lovyte ir paliktas vienas kambaryje smile.gif ,o vakare atsigula su manim prisiglaudzia ir tuoj uzsnusta ,bet kietai neiminga ir blaskosi tol kol neperkeliu i jo lovyte biggrin.gif tada jau viskas ,labanakt .Keleta kartu miegojom kartu,tai nei jam ,nei man nelabai patiko biggrin.gif Mano mazyliui jau beveik 1 m.
Atsakyti
dukra pas mane lovoj miegojo iki 6menesiu,o po to iskraustem i jos lovyte,bet ne i kita kambari ax.gif
sunus nuo gimimo miega musu miegamajam savo lovyteje ax.gif ,tik dabar kai vargsiukas sirgo tris naktis miegojom kartu unsure.gif o siaip tai abu rytais vartosi musu lovoje rolleyes.gif
Atsakyti
Gal neįtikinamai skambės, bet sūnus niekada nemiegojo kartu su mumis lovoje. Netgi kai maitinau, paguldydavau į lovytę. Ją buvau prisistūmus šalia lovos. Va draugai savo vaikutį įsikėlė keletą kartų, vaikas pajuto,kad gali išsiderėt verkdamas, dabar bėda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(daivoshius @ 2008 03 07, 14:52)
Gal neįtikinamai skambės, bet sūnus niekada nemiegojo kartu su mumis lovoje. Netgi kai maitinau, paguldydavau į lovytę. Ją buvau prisistūmus šalia lovos.

Ir mes taip pat, nuo leliuko tik lovyteje 4u.gif
Atsakyti