galima padovanoti kvietimus i koki spektakli..
As irgi jau pradejau galvoti, kokios dovanos butu mielos visiems. Tik kol kas sunkiai galvojasi
Minciu irgi jau truksta per tiek metu. Buvo ir kojiniu dovanota, ir muilo rinkiniu, ir saliku, ir pirstiniu, ir arbatu ivairiu... daug visko... Siemet vel kazka reiks padovanoti, tik dar nezinau ka
Manau, kad tevams tinka viskas, kas dovanojama su meile ir gera sirdimi
Tiesa, man tokios dovanos kaip ivairus bilietai i spektaklius ar dar kur, tai patinka. Manau, toks dalykas ilgam isimena, o jei tevai dar nelabai kur ir isvaziuoja ar sau tokios pramogos nepasidaro... Tik va as tokia dovana neperseniausiai tevams jau dovanojau - vestuviu sukaktis buvo
Tai galvoju, kad vel to paties dovanot gal si karta nereiktu. Nebent rodytu koki labai gera ir idomu spektakli.

Tiesa, man tokios dovanos kaip ivairus bilietai i spektaklius ar dar kur, tai patinka. Manau, toks dalykas ilgam isimena, o jei tevai dar nelabai kur ir isvaziuoja ar sau tokios pramogos nepasidaro... Tik va as tokia dovana neperseniausiai tevams jau dovanojau - vestuviu sukaktis buvo

sveiki,
Man močiutė yra kaip mama tai sugalvojau jai dienraščio prenumeratą užsakyti, bet ką tėčiui dovanoti
Man močiutė yra kaip mama tai sugalvojau jai dienraščio prenumeratą užsakyti, bet ką tėčiui dovanoti

kai buvau mažiukė, dovanodavau savo darbeluis ir t.t. Kai šiek tiek paaugau, pradėjau dovanoti materialias dovanas - žinoma, nebrangias. Kažkuriais metais mamai padovanojau puodelį kavai su lėkštute - dar ir dabar kavą geria TIK iš jo
tėvukui, kiek atsimenu, daug metų iš eilės dovanodavau alaus ir užkandos prie jo - riešutukų, brangesnio sūrio
prieš du metus mamai padovanojau odinę piniginę. Praėjusiais metais padovanojau odinę užrašų knygelę, dėžutę papuošalams ir spec aliejuko voniai. Šiais metais dovanosiu skėtį ir elektroninį dantų šepetėlį (sužinojau, kad tokio norėtų), o tėvukui nupirksiu čekį knygyne apsipirkt - galės išsirinkt kokią nors enciklopediją, nes jis knygas dievina

aš pernai tėvams padovanojau bendrą dovaną: nupirkau kalėdinę kojinę, įdėjau butelį geresnio vyno ir iki viršaus pripildžiau įvairių rūšių saldainių. Labai džiaugėsi dovana

Mokyklos laikais teveliams beveik visada dovanodavau kazka savo gamybos
nes kazka nupirkti pinigeliu nelabai turedavau 
O dabar atrodo pinigeliu yra, bet atrodo, kad visi visko turi, todel kiekviena karta nupirkti ka nors reikalingo darosi vis sunkiau.
Todel as ir vel teveliams, o ypac mamai, dovanoju ka nors savo gamybos
Manau, kad savi darbeliai, i kuriuos idedi silumos ir meiles, daug mielesni nei pirktiniai

O dabar atrodo pinigeliu yra, bet atrodo, kad visi visko turi, todel kiekviena karta nupirkti ka nors reikalingo darosi vis sunkiau.
Todel as ir vel teveliams, o ypac mamai, dovanoju ka nors savo gamybos

QUOTE(myth @ 2007 11 22, 15:50)
kai buvau mažiukė, dovanodavau savo darbeluis ir t.t. Kai šiek tiek paaugau, pradėjau dovanoti materialias dovanas - žinoma, nebrangias. Kažkuriais metais mamai padovanojau puodelį kavai su lėkštute - dar ir dabar kavą geria TIK iš jo
tėvukui, kiek atsimenu, daug metų iš eilės dovanodavau alaus ir užkandos prie jo - riešutukų, brangesnio sūrio
prieš du metus mamai padovanojau odinę piniginę. Praėjusiais metais padovanojau odinę užrašų knygelę, dėžutę papuošalams ir spec aliejuko voniai. Šiais metais dovanosiu skėtį ir elektroninį dantų šepetėlį (sužinojau, kad tokio norėtų), o tėvukui nupirksiu čekį knygyne apsipirkt - galės išsirinkt kokią nors enciklopediją, nes jis knygas dievina 

gera idėja

Mamai dovanosiu gerą kojų kremą (nes vis vargsta su kulnais), gražiai apipavidalintą ir įrėmintą anūkų nuotrauką ir šią knygą:
http://www.knyguklub...

Visada kol maža buvau darydavau visokius savo rankų darbo darbelius, vėliau dovanos materialėjo. Daug metų mamai dovanodavau iš eilės kremus, o tėčiui puodelius
Šiais metais padovanosiu į Klaipėdoje vyksianti baletą.

kadangi mano mama dievina geles, tai zadu pirkt knyga apie kambarines geles, o teciui, greiciausiai, kokio zurnalo prenumerata, lai visus metus prisimena sias kaledas

QUOTE(jurk @ 2007 11 24, 00:15)
Mamai dovanosiu gerą kojų kremą (nes vis vargsta su kulnais), gražiai apipavidalintą ir įrėmintą anūkų nuotrauką ir šią knygą:

O koki krema pirksi? Nes mano mama irgi vakgsta su kulnais.

Tevui pirksiu peiliuku skustis dzilet turbo 3,nes jau ziuriu mazai liko,kvepalu.
O mamai masazus nupirksiu.