QUOTE(Vicious Vici @ 2008 12 11, 10:46)
nu ne kas...

aš irgi manau, kad per ilgai viena, bet ką jau padarysi... tikrai juk neimsi dabar kelti jos fotkės į skelbimus, kaip kai kas tai daro dėl palyginus menkos priežasties

gal kada pakeisit darbą... o pietų niekaip neišeina grįžti? nors ne kasdien... o neturi patikimo žmogaus, iš šeimos, giminės, artimų draugų, kuriems galėtum patikėti raktą ir kad užeitų pas ją dieną nors kartais?
nu manoji dabar gyvena taip, kad visiškai viena beveik nebūna

sekasi kol kas jai

anksčiau būdavo viena apie 7 val. ilgiausiai
Na manau situacija tokia bus neamzinai, jei ne darba pakeisiu tai po metu dvieju gal dekretiniu iseisiu

Tada pora metu kas nors namie bus. Bet kol kas nu ne, nera nieko pazistamo arti, kad galetu ja priziureti

Ir grist per pietus kol kas neiseina

Taciau as vis dar pagalvoju, gal kad ziema cia taip baisiai atrodo, nes griztu jau tamsu buna, 21h jau i lova norisi lysti

Vasara, kai ilgiau sviesu bus gal ilgiau ir lauke pabusim. Zodziu turbut reikes pakentet mazutei sita gyvenimo tarpsni
QUOTE(grase @ 2008 12 11, 11:29)
Zuma, mano situacija praktiškai tokia pat. O šuo ne iš ramiųjų - ryzenšnauceris. Nu ir nieko - iš ryto apie 30-40 minučių palakstom, grįžusi iš darbo išvedu penkioms minutėms, tada visokia namų ruoša kartu su juo pasižaidžiant, o apie 8-9 val. dar valandai dviems į lauką. Nu ir gyvena, nieko baisaus. Atsigriebiam savaitgaliais. Tik tiek, kad suvėlavusi grįžt iš darbo lovoje randu sutemptus savo batus, paruoštus graužti

O šiaip ne kažin ką jam palieku užsiimti, nes vis tiek vienas nežaidžia, net išmėtytų skanukų nesurenka.
Mes irgi savaitgaliais kiek galim jau stengiames po laukus, miskus duotis, kad suo energija per savaite sukaupta isliet galetu

Mane guodzia dar tas, kad kai ieskojau darbo ir namie budavau visa diena, tai mano sune vistiek nieko neveikdavo - gulinedavo, snuduriuodavo ir tiek. Aisku viena akim mane sekiodavo

ir dazniau i lauka iseidavome, bet del kentejimo, tai jai, manau, kol kas problemos nera, nes ir isvesta vakare nesipuola staigiai reikaliuku atlikti.
Ech, paguodet kazkiek.
Mano didziausia svajone suni i darba vestis, bet jauciu likciua nesuprasta (arba ismesta su visu suniu

)
P.S. o kaip ten su tais skanukais ismetytais - lyg skaiciau kazkur apie tai... Isslapstyti juos kazkur reiketu, kad jai butu uzsiemimas ieskoti? Nu bet fantazija man isseks kur virtuvej (mes tik ten ja paliekam) skaniuku prislepti