Įkraunama...
Įkraunama...

Šuniukas vienas lieka namie

nes neziuriu i pasauli pro rozinius akinius.
o su sunimi puikiai sutariu, su manimi jie net grobiu dalinasi, nes zinau ju psichologija ir man suo partneris, o ne tas kuris sukaustytas sedi ir nieko nedaro sutverimas.

QUOTE(Bordo @ 2007 01 09, 13:18)
Keistas jus zmogus.SU jumis diskutuoji o jus izdevonus  bandot pripiesti. Visai nesistebiu  kad jums susikalbejimas su suniu nepavyksta,nes matau kad ir  tolerantiskai bendrauti nemokate.

Atsakyti
QUOTE(waidila @ 2007 01 09, 13:17)
Bordo, žinau ne vieną atveji, kai auginami tikri vilkai, ir tikrai nėra viskas taip gražu kaip tu pasakoji.. Taip pakol mažiukas, jis gali kuo puikiausiai gyventi namie be jokių bėdų, tačiau yra toks dalykas kaip brendimas, su kuriuo prasideda labai didelis dominavimas, kad ir kitų šunų atžvilgiu.. Tikrai ne žmogui auginti  tokį gyvūną, kaip vilkas..
Beje dėl vilkų ir namų žalojimo, juokingai skamba tavo pasakymas, kad namie viskas tvarkoi buvo  biggrin.gif  Nors jei pas tave nei vienas šuo namų neniokoja..  rolleyes.gif

Manau baigiant si pokalbi ,pasakysiu tik tiek,kad ne is durnumo ji paeme,ji atveze medziotojas-rado be motinos,taip ir augino ji viena kaip lepuneli.O kaip butu susiklostes jo likimas toliau neaisku,nes jo neliko.
Atsakyti
Galime ir baigti pokalbį jei tau tai neįdomu, ir nebturi ką sakyti ax.gif Tačiau nenorėčiau, kad klaidintum žmones pati neauginusi, ir sakytum, jog vaje, nieko negraužia ir taip toliau..
Atsakyti
QUOTE(waidila @ 2007 01 09, 13:29)
Galime ir baigti pokalbį jei tau tai neįdomu, ir nebturi ką sakyti  ax.gif  Tačiau nenorėčiau, kad klaidintum žmones pati neauginusi, ir sakytum, jog vaje, nieko negraužia ir taip toliau..

Nu negrauzia baldu,neniokoja namu mano sunys,nu ne.Jus sakot,kad jusiskiai naikina,tai ir vyko diskusija,juk taip zmones bendrauja,ir diskutuoja.Ir sunku suprasti ta nepasitenkinima.
Atsakyti
Aš nesipiktinu dėl tavo šunų, čia vilkus turėjau omeny paskutinioj žinutėj.
Atsakyti
QUOTE(waidila @ 2007 01 09, 13:43)
Aš nesipiktinu dėl tavo šunų, čia vilkus turėjau omeny paskutinioj žinutėj.

Kiekviena veisle,turi savo poreikius.Juos zinant ir pilnai patenkinant problemu nekyla.
Atsakyti
tai mes ir tenkinam vilksuniu poreikius ir jei jie nieko ne pridirbtu labai susirupintume ar suo kartais neserga ir ar neturi psichologiniu problemu

QUOTE(Bordo @ 2007 01 09, 13:51)
Kiekviena veisle,turi savo poreikius.Juos zinant ir  pilnai patenkinant  problemu nekyla.

Atsakyti
Vilkų poreikius, leisiu sau taip manyt, žinau geriau negu tu. Ir žmogui nėra įmanoma fiziškai taip jį nuvarginti NUOLAT, kad būtų angelas namie, deja. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo waidila: 09 sausio 2007 - 12:57
Wolfin, tada Bruknė tikrai turi psichologinių problemų, nes namai siaubiami tik jei ji ilgesniam laikui paliekama ne narve. Ir nuo pat kokių gal keturių mėnesių, mums būnant namie, tai auksinis šuo. Klusni (na kartais sudrausminus garsiai "ginčyjasi"), meili ir nepaprasto švelnumo rolleyes.gif Daugiausiai laiko leidžia miegodama kuo arčiau mūsų. Ir, esu tikra, nėra namų siaubimo klausimu čekoslovakai baisiausi, va pažiūrėk šitoj temoj sudėtas veimo nuotraukas, manau haskių augintojai ir turėtų ką papasakoti. Čekoslovakai turi savų blogybių, bet namų siaubimas tikrai nėra baisiausia iš jų wink.gif

Bordo, negaliu nieko pasakyt dėl kitų tavo augintų veislių, bet vat apie dobermanus tai tikrai ne kartą esu girdėjus, kad "užteko kartą paaiškint, kad negalima, ir daugiau taip nedarė". Faina smile.gif
Atsakyti
aha, Brukne ju turi ir daug lotuliukas.gif
bet matai ji jau 9 menesiu tai siek tiek i norma eina, be to vilkai prie seimininku namu nesiaubia, tik kai ju nera, arba...kai jie i juos neziuri.
pvz Gierka vel vakar peilius man is virtuves aportavo smile.gif
QUOTE(žostautė @ 2007 01 10, 12:00)
Wolfin, tada Bruknė tikrai turi psichologinių problemų, nes namai siaubiami tik jei ji ilgesniam laikui paliekama ne narve. Ir nuo pat kokių gal keturių mėnesių, mums būnant namie, tai auksinis šuo. Klusni (na kartais sudrausminus garsiai "ginčyjasi"), meili ir nepaprasto švelnumo  rolleyes.gif Daugiausiai laiko leidžia miegodama kuo arčiau mūsų. Ir, esu tikra, nėra namų siaubimo klausimu čekoslovakai baisiausi, va pažiūrėk šitoj temoj sudėtas veimo nuotraukas, manau haskių augintojai ir turėtų ką papasakoti. Čekoslovakai turi savų blogybių, bet namų siaubimas tikrai nėra baisiausia iš jų wink.gif

Bordo, negaliu nieko pasakyt dėl kitų tavo augintų veislių, bet vat apie dobermanus tai tikrai ne kartą esu girdėjus, kad "užteko kartą paaiškint, kad negalima, ir daugiau taip nedarė". Faina smile.gif

Atsakyti
Gierka bajeristas lotuliukas.gif paziurejau vakar reportazo irasa apie vilkus - smagu thumbup.gif

turbut yra nemazai sunu, kurie prie seimininku namie - angeleliai, bet jei nieko nera, tada devil.gif scare.gif
Atsakyti
QUOTE(tati @ 2007 01 10, 13:13)
Gierka bajeristas  lotuliukas.gif  paziurejau vakar reportazo irasa apie vilkus - smagu  thumbup.gif

turbut yra nemazai sunu, kurie prie seimininku namie - angeleliai, bet jei nieko nera, tada  devil.gif  scare.gif

va teip atrodom smile.gif

user posted image
Atsakyti