Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikai tvarkingai rašo?

QUOTE(Fanfanė @ 2011 01 01, 23:36)
O kam rašyt tvarkingai ar tuo labiau bart už netvarkingumą rašant? Tai visiškai nereikalingas įprotis, puikiai žinau, nes pati tvarkingai rašau. Svarbiausia yra mintis, o kas parašyta tėra pateikimo būdas. To reikia nebent norint, kad skaitantysis geresnį pirmą įspūdį susidarytų ir pan., bet aš taip įpratus laikytis tvarkos, kad mintį pametu ir visa koncentracija tenka tik tvarkingumui, t.y. galiu ir nesąmones rašyt, žodžius praleist bile kad gražiai atrodo biggrin.gif
Sudrausmint vaiką galima, bet jau turėkit proto neduot sąsiuvinių perrašinėt..

Visiškai sutinku. Svarbu ne kaip rašo, bet ar jo raštą galima skaityti. Jei perskaito kitas žmogus tai reiškia, kad jo raštas tvarkingas.
Atsakyti
QUOTE(augustautve @ 2010 12 02, 11:30)
MANO VYRESNELIS SESTOKAS TAI RASTAS JO NUO PIRMOS KLASES KAIP DAKTARO, 

Mano irgi kaip daktaro lotuliukas.gif Jau nuleidau rankas nes jau devintokas.Neradau budo kaip priversti graziai rasyti dabar dziaugiuosi ,kad tik teisingai.
Atsakyti
Kaip berniukui, raštas gražus ir įskaitomas, o jei dar pasistengia tai iš vis šaunu smile.gif
Atsakyti
Mano sūnus rašo labai netvarkingai ir negražiai.Kartais raidę tol taiso, kol per kelis lapus skylė pasidaro. Norėjau paklausti gal kas žinote kokių nors internetinių puslapių kur galima būtu pasimokyti dailyraščio? blush2.gif
Atsakyti
Nesuku galvos del rasto grazumo, mano pacios buvo baisus biggrin.gif i mokyklos pabaiga kai noredavau - sugebedavau labai graziai parasyt (dailes gabumai padedavo), bet siaip nesukau galvos.Taciau baisus rastas man netrukde buti pirmune biggrin.gif Tad ir prie dukru rasysenos nesikabineju smile.gif
Atsakyti
Dukra desimtukais pusmeti baige,o jos rasta tai nelabai iskaitau doh.gif Vargses mokytojos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(d-oncek @ 2011 02 02, 22:18)
Dukra desimtukais pusmeti baige,o jos rasta tai nelabai iskaitau doh.gif Vargses mokytojos verysad.gif

drinks_cheers.gif Pas mus tas pats lotuliukas.gif O kažkada buvo gražiausias smile.gif
Atsakyti
Nemaniau, kad ir siais laikais del grazaus rasto tevai taip is proto eina doh.gif Nesuprantu, kam tiek vaikus kankinti del atseit negrazios rasysenos? Mano mama visada peike mano rasysena, jau studente buvau, ji man vis dar aiskindavo, kaip netvarkingai rasau. O visi mokytojai, destytojai ir t.t. - kaip tik gyre. Dziaugiuosi, kad bent mama nesugalvodavo man duoti dailyrasciu rasyti vien todel, kad JAI atrode, kad mano rasysena netvarkinga.
Atsakyti
MANO VAIKAS PIRMOKAS RAŠTAS TOKS KREIVOKAS, BET STENGIAMĖS KIEKVIENĄ DIENĄ RAŠYTI IR RAŠTAS GRAŽĖJA, TIKIUOSI SUSITVARKYSIM
Atsakyti
dailyraštis yra atgyvenęs reikalas. keista, kad Lietuvoj jis dar neišnyko dry.gif
Atsakyti
Mano sūnus gražiai rašo,bet tik kai nori. biggrin.gif O tas būna retai.
Atsakyti
Nu raštelis tai prastokas nes labai skuba, tai namie rašom savaitgaliais dailyraštį, o jei mokytoja sako kad pagerėjo - nerašom, jei vėl prastai - rašom, ir t.t.
Atsakyti