Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip naudotis indaplove?

QUOTE(jurguliux @ 2010 05 23, 11:28)
o aš išbandžiau skysti indaplovėms, na ploviau tris kartus, bet visus kartus turėdavau prie ko prikibti, vis ne švariai išplauta doh.gif

As isbandziau tabletes 3 viename, veliau pirkau kitokias, bet rankomis issiplaunu zymiai svariau, greiciau, viska ka reikia ir nekosminemis kainomis. Tai indaplove tik vieta uzima.
Papildyta:
QUOTE(jul-ija @ 2010 02 21, 18:25)
sakykit (net gėda klaust blush2.gif ) ar visuose indaplovėse rekia pilti druska? Atsikrausčiau pas vyra gyvent ir ten yra indaplovė, instrukcijos nuo jos seniai nera. Pasiskaitinėjau čia forume, kad pilama druska indaplovėms, ieškojau ieškojau kur ja ten pilti, bet neradau doh.gif yra tik tabletei toks mažas stalčiukas ir kazkoks kaip reguliatorius viduj (sukasi toks ratukas).

Jei tableteje trys komponentai, tai nereikia, tai ieina ii tabletes sudeti. Galite pasiziureti ant tableciu ipokavimo.
Atsakyti
Sveikutes,turiu beda sad.gif .Indaplove pradejo smirdeti .Naudoju Calgonit.
Atsakyti
Turiu indaplove nuo sausio men ir vis dar neatsidziaugiu bigsmile.gif Virtuvej visada svaru,indai niekad nesikaupia kriauklej,plaunu viska-ir stiklus ir keptuves(kartu)visi indai svariai issiplauna biggrin.gif
Del kvapo,tai manau sudusta ji.As laikau tokia vos vos pravira,tai biski vedinas ir dar pirkau toki specialu kvepala,kaip tualete pakabinama,tai dabar kvepia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimuselis @ 2010 07 20, 12:05)
Sveikutes,turiu beda sad.gif .Indaplove pradejo smirdeti .Naudoju Calgonit.

dabar labai karšta, gal liko joje maisto likučių, gal per ilgai indai užsistovi, gal iš vamzdžių kvapas eina. Laikyk pravirą dažniau gal praeis 4u.gif

QUOTE(giega @ 2010 07 20, 15:22)
Turiu indaplove nuo sausio men ir vis dar neatsidziaugiu bigsmile.gif Virtuvej visada svaru,indai niekad nesikaupia kriauklej,plaunu viska-ir stiklus ir keptuves(kartu)visi indai svariai issiplauna biggrin.gif
Del kvapo,tai manau sudusta ji.As laikau tokia vos vos pravira,tai biski vedinas ir dar pirkau toki specialu kvepala,kaip tualete pakabinama,tai dabar kvepia biggrin.gif

turėjau ir aš tą gaiviklį doh.gif man visi indai nuo su "susmirsdavo", na toks aitrus ir nemalonus kvapas, indams tai nėra gerai, net išplauti jie būdavo prisigėrę to kvapo, valgant sriubą iš bliudelių net jį užuosdavau doh.gif
gal čia mano uoslė per jautri blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Va toki idejus.Nu man tai kvepia biggrin.gif Gal tikrai per jautri kvapams mirksiukas.gif
Atsakyti
Reikia pagalbos, gal dauguma ir juoksites, bet gyvenime neturejus indaploves ir nemaciusi kaip ja naudojamasi, dabar vyras nupirko, tai nezinau ka su ja daryti??? doh.gif lotuliukas.gif kokiu priemoniu deti, cia paskaicius zinau, kad reikia druskos kazkokios, o ka dar reikia be tableciu ir jei nenoriu tableciu ka reikia pilti, kiek reikia pilti, kokius indus galima deti? ar medines lenteles ir plastika galima? jei kuriai nesunku parasykit viska nuo A iki Z kaip mazam vaikui, kad suprasciau 4u.gif o kitu mamyciau prasau nesijuokti, kad dar ir tokiu atsilikusiu buna ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2007 09 15, 12:56)
Man tik gaila kad didziaja dali indu indaplove jau sugadino verysad.gif Kad ir po baliuku ne bet ka i ja idesi nes pvz. taures su papuosimais (kas dazniausiai per baliukus naudojama) netinka joje plaut...Prancuzisko stiklo indai visi subraizyti ir jau rastai baigia nublukt..Irankiai jau baigia prarast savo zvilgesi (kai kuriuos jau geda kam parodyt doh.gif ) Zodziu pries pirkdamos indaplove pirma prisipirkit jai tinkamu indu (visus reiketu pakeist unsure.gif )...nors nesu jau tikra ar tokiu yra...

Ne visi indai tinka indaplovei. Ir is vis- reikia skaityti instrukcijas. Pvz. mano indaploves instrukscijoje parasyta, kad netinka medinius daiktus plaut (kaip lenteles), kai kurie plastikiniai indai irgi netinka.
As naudoju tabletes, bet pilam druskos ir blizgiklio (instrukcijoje parasyta, kad butina)
Atsakyti
Pasidalinkite patirtimi, kaip valote indaploves??

PAstebejau, kad maniske prastai plauna ir tas calgono indaploviu valiklis nelabai jau ir padeda g.gif kazi gal galima praplaut su actu ir citrinos rugstim? betnelabai isivaizduoju kur ta acta tada pilti doh.gif
Atsakyti
Gal galit pasakyti kur tą valymo želę supilti? Instrukcijoje tėra kaip nuvalyti filtrus, o čia neberandu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vission @ 2010 09 03, 08:25)
Gal galit pasakyti kur tą valymo želę supilti? Instrukcijoje tėra kaip nuvalyti filtrus, o čia neberandu  4u.gif

Apie kokia kalbate?
Atsakyti
Elektrolux SL47020 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vission @ 2010 09 03, 08:25)
Gal galit pasakyti kur tą valymo želę supilti? Instrukcijoje tėra kaip nuvalyti filtrus, o čia neberandu  4u.gif

Apie kokia zele cia kalbate? g.gif
Atsakyti