Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip naudotis indaplove?

QUOTE(Kirste @ 2010 09 03, 10:15)
Apie kokia  zele cia kalbate?  g.gif

Kalbame apie Calgonit indaplovių valymo želę, ne tabletės, todėl nežinau į kokį skyrelį pilti g.gif
Atsakyti
http://arti.lt/preke...0-ml-10347.html

Jeigu apie toki, tai pilti reikia ten kur ir tablete dedasi. ax.gif unsure.gif
Atsakyti
Ne, netoks, radau instrukciją kitoje pusėje, pasirodo tereikėjo nuimti lipduką ir įdėti į indaplovę blush2.gif
Pagalvojau - jei indaplovė sandari, tai pro kur visa virtuvė plovimo priemonėmis pakvimpa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vission @ 2010 09 03, 15:42)
Ne, netoks, radau instrukciją kitoje pusėje, pasirodo tereikėjo nuimti lipduką ir įdėti į indaplovę  blush2.gif
Pagalvojau - jei indaplovė sandari, tai pro kur visa virtuvė plovimo priemonėmis pakvimpa? g.gif

A tu apie ta rolleyes.gif jo ji reikia deti i tuscia indaplove nulupus lipduka, geras daiktas thumbup.gif

Mano virtuve nepakvimpa schmoll.gif
Atsakyti
Sveiki,

nusipirkom pries keleta dienu Candy CFD612 indaplove, ir nepatinka tai, kad neisdziovina indu.

Gal kam teko susidurti su sia indaplove? Ir ar pas Jus viskas tvarkoje?
Atsakyti
O as noriu parasyt,kaip pigiau prasisukau su plovimo priemonem,aisku ne be SM pagalbos,nes cia ir perskaiciau apie Domol priemones,kurios parduodamos Droguose,kai nusipirkom indaplove,tai visu priemoniu reikejo labai STAIGIAI,o nuolaidu kazkaip ta diena nebuvo.Nuejau i Droga ir mazdaug uz 22lt nusipirkau ir milteliu,ir skalavimo skysti,indai issiplauna tikrai gerai,man buvo svarbu,kad ir DAUG pigiau.
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2010 10 19, 22:05)
O as noriu parasyt,kaip pigiau prasisukau su plovimo priemonem,aisku ne be SM pagalbos,nes cia ir perskaiciau apie Domol priemones,kurios parduodamos Droguose,kai nusipirkom indaplove,tai visu priemoniu reikejo labai STAIGIAI,o nuolaidu kazkaip ta diena nebuvo.Nuejau i Droga ir mazdaug uz 22lt nusipirkau ir milteliu,ir skalavimo skysti,indai issiplauna tikrai gerai,man buvo svarbu,kad ir DAUG pigiau.

sitos indaploves priemones DOMOL , pacios geriausios . Isbandziau visokiu brangiu tokio efekto nepalikdavo.. o kaina superine bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elija* @ 2010 10 23, 15:38)
sitos indaploves priemones DOMOL , pacios geriausios . Isbandziau visokiu brangiu tokio efekto nepalikdavo.. o kaina superine  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
Tuoj mes cia isreklamuosim ir kainas dvigubai uzkels lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, as tableciu nebeperku, naudoju geli "Somat gel perfect" . Nuo tableciu man likdavo stiklines pabalusios, ypac kai statydavau didesne temperatura, o dabar viskas gerai.Ir dar, akdangi laikiau jas spintelej po kriaukle, tai sudrekdavo, nervino juodai bash.gif .
Nutariau kad gelis geriau nei tabletes smile.gif

Papildyta:
man indaplove tai nepamainomas dalykas, nebeisivaizduoju be jos gyvenimo. Bet turiu anyta, kuri kartais ateina, ir kuriai labai nepatinka indaplove, nes labai bragu su ja plauti indus(vanduo, elektra). tai jei tik neidedu i indaplove indu, ar koks baliukas, tai pradeda viska plauti rankomis, kad tik neplauciau su indaplove doh.gif
ka jus manot ? ar labai brangu? As manu kad nelabai, o kiek laiko sutaupau, o po baliaus kokos kaifas thumbup.gif
Dar kartais sutaupau isjungdama dziovinimo cikla, nes man tai nera ji slabai butinas
Atsakyti
QUOTE(oxygen @ 2010 10 24, 17:41)
ka jus manot ? ar labai brangu? As manu kad nelabai, o kiek laiko sutaupau, o po baliaus kokos kaifas  thumbup.gif 
Dar kartais sutaupau isjungdama dziovinimo cikla, nes man tai nera ji slabai butinas

Turedama tris vaikus tikrai nesukciau sau galvos ar brangu ir neklausyciau,ka anyta sneka,jos gali prisneket... lotuliukas.gif banalu,bet Jus gi MOTERIS.
Atsakyti
QUOTE(oxygen @ 2010 10 24, 16:41)
Sveikutes, as tableciu nebeperku, naudoju geli "Somat gel perfect" . Nuo tableciu man likdavo stiklines pabalusios, ypac kai statydavau didesne temperatura, o dabar viskas gerai.Ir dar, akdangi laikiau jas spintelej po kriaukle, tai sudrekdavo, nervino juodai bash.gif  .
Nutariau kad gelis geriau nei tabletes    smile.gif

Papildyta:
man indaplove tai nepamainomas dalykas, nebeisivaizduoju be jos gyvenimo. Bet turiu anyta, kuri kartais ateina, ir kuriai labai nepatinka indaplove, nes labai bragu su ja plauti indus(vanduo, elektra). tai jei tik neidedu i indaplove indu, ar koks baliukas, tai pradeda viska plauti rankomis, kad tik neplauciau su indaplove  doh.gif
ka jus manot ? ar labai brangu? As manu kad nelabai, o kiek laiko sutaupau, o po baliaus kokos kaifas  thumbup.gif 

O man kaip tik tas skystis visiskai nepasiteisino, likdavo daug nuosedu g.gif iki tol naudojau Calgonit tabletes. Reiks isbandyti cia visu giriama Domol ax.gif

O del ekonomiskumo as kazkaip isitikinus kad tai ekonomiskiau nei plauti rankomis rolleyes.gif isigijus indaplove nepastebejau kad butu padideje vandens ar elektros sanaudos, vandens sunaudojame netgi maziau. Aisku priemones reikia pirkti tiek plaunant rankomis, tiek indaploveje. O laiko kiek susitaupo ax.gif nei plaut, nei sluostyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lejla @ 2010 10 27, 23:37)
O man kaip tik tas skystis visiskai nepasiteisino, likdavo daug nuosedu  g.gif  iki tol naudojau Calgonit tabletes. Reiks isbandyti cia visu giriama Domol  ax.gif   

O del ekonomiskumo as kazkaip isitikinus kad tai ekonomiskiau nei plauti rankomis  rolleyes.gif  isigijus indaplove nepastebejau kad butu padideje vandens ar elektros sanaudos, vandens sunaudojame netgi maziau. Aisku priemones reikia pirkti tiek plaunant rankomis, tiek indaploveje. O laiko kiek susitaupo  ax.gif  nei plaut, nei sluostyt  thumbup.gif

O as jau Calgonit seniai nenaudoju kaip atradau labai gerus miltelius Neodisher Brilliant Clean ir skalavimo skysti Neodisher Brilliant Dry Dr. Weigert produktu. Ir dozavimas ju mazas: milteliai 3-4 g/L, skystis 01-08 ml/L. Isemus net susglaudusias taures nelieka jokios lietimosi zymes! Ir sausut sausuteles. be to indaplove net atsinaujino;))) Man vanduo ir elektra sakyciau zymiai susitaupe, nes rankomis dabar nieko neplaunu;)
Atsakyti