Aš naudoju ekologiškas Sonet tabletes,bet žinokit,dabar,kai žiūriu visas tas Rūtos laidas apie sveiką gyvenseną ir maitinimąsi sumąsčiau pažiūrėti ar geros tos tabletės.Ką jūs galvojat???Ir ten pilna visko su žodeliais -etyl...Gal kas žinote geras,nekenksmingas priemones indaplovėms?MB juokiasi,kad geriausia plauti savo rankelėmis karštu vandeniu be jokių Fairy

va ir man klausimas, ar NEUTRAL turi kazka bendro su ekologija
nes priemones indaplovei nepigios, kazi ar verta

laba, mamytes,
gal galit patart ar verta isigyti indaplove, jei vandenyje labai daug gelezies? Kazin ar gerai issiplaus indai ir ar greitai nesuges indaplove?
Nes pvz su drabuziais turiu labai daug vargo,nes balti visi geltoni pasidaro nuo skalbimo
gal galit patart ar verta isigyti indaplove, jei vandenyje labai daug gelezies? Kazin ar gerai issiplaus indai ir ar greitai nesuges indaplove?
Nes pvz su drabuziais turiu labai daug vargo,nes balti visi geltoni pasidaro nuo skalbimo

QUOTE(Gilvydomama @ 2010 12 29, 20:15)
laba, mamytes,

Ne neverta nes iskart uzsikis ir neplaus gerai. Arba iskart dekit filtrus.
gal kas bandet sias priemones, kazi jos plauna ir tikrai ekologiskos
http://www.prekesnam...viu-priemones-1

http://www.prekesnam...viu-priemones-1
turiu indaplove, bet plaunu retai, mane nervina, kad tas skalavimo skystis kur duoda blizgesi lieka ant indu ir tu turi valgyti is tokiu leksciu, vieni chemikalai zodziu, geriau jau rankytemis susiplauti

na tai ir plaukitės rankytėmis, aš indaplove naudojuos sau sėkmingai ir dėkoju jos išradėjams kasdien
niekada nedauju skalavimo skysčio - kam jį pilti, jei be jo puikiausiai galima apsieit.
išbandžiusi daug aplinkai draugiškų indaplovės priemonių. tai geriausios tabletės man yra tokios tik IKI parduodamos, ekologiškos, žalsvoje pakuotėje ir kainuoja pigiau. jos berods prancūziškos. nepamenu pavadinimo o šiuo metu neturiu namie. gaila kad į tą pardę rečiau užsuku.
dar gerai pamenu skalbė idaplovių skystis (ne tabletės, o tirštas skystis) Earth Friendly.
Sonett, Almawin ir kitos ekologiškos man ne iki galo gerai išplauna, lėkštes kaip ir gerai, bet metalinių puodų - kažkodėl nelabai. Neutral - išplauna gerai, bet nelabai patinka kvapas po to.
"etyl" automatiškai nereiškia kad būtinai blogas ar būtinai geras. reikia žiūrėti, kas ten per junginys.
pvz, geriamasis alkoholis yra etilo-alkoholis.
norint galima pasodomėti atidžiai kiekviena sudėtimi: Eko atmintinė

niekada nedauju skalavimo skysčio - kam jį pilti, jei be jo puikiausiai galima apsieit.
išbandžiusi daug aplinkai draugiškų indaplovės priemonių. tai geriausios tabletės man yra tokios tik IKI parduodamos, ekologiškos, žalsvoje pakuotėje ir kainuoja pigiau. jos berods prancūziškos. nepamenu pavadinimo o šiuo metu neturiu namie. gaila kad į tą pardę rečiau užsuku.
dar gerai pamenu skalbė idaplovių skystis (ne tabletės, o tirštas skystis) Earth Friendly.
Sonett, Almawin ir kitos ekologiškos man ne iki galo gerai išplauna, lėkštes kaip ir gerai, bet metalinių puodų - kažkodėl nelabai. Neutral - išplauna gerai, bet nelabai patinka kvapas po to.
"etyl" automatiškai nereiškia kad būtinai blogas ar būtinai geras. reikia žiūrėti, kas ten per junginys.
pvz, geriamasis alkoholis yra etilo-alkoholis.
norint galima pasodomėti atidžiai kiekviena sudėtimi: Eko atmintinė
QUOTE(Dipsis @ 2011 01 22, 16:38)
turiu indaplove, bet plaunu retai, mane nervina, kad tas skalavimo skystis kur duoda blizgesi lieka ant indu ir tu turi valgyti is tokiu leksciu, vieni chemikalai zodziu, geriau jau rankytemis susiplauti 

Jus pabandykit pareguliuot skalavimo skyscio padavima,gerai sureguliavus taip nebebus. Ir rankytemis plaut nereikes.

Mano meistras sakė, kad druskos visada turi būti įpilta, a tabletes naudoji, ar ne. Druska, tipo,netrukdo niekada. O skalavimo sk. su tabletėmis jau nebereikia.
QUOTE(ugnele78 @ 2011 02 18, 11:47)
Planuojame pirkti indaplove. Gal patarkite i ka reikia ziuret perkant ja?? kokios programos labai reiklaingos??? Kokia firma patartumete rinktis?
Patarčiau teirautis temoje - Indaplovės