Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip naudotis indaplove?

Aš naudoju ekologiškas Sonet tabletes,bet žinokit,dabar,kai žiūriu visas tas Rūtos laidas apie sveiką gyvenseną ir maitinimąsi sumąsčiau pažiūrėti ar geros tos tabletės.Ką jūs galvojat???Ir ten pilna visko su žodeliais -etyl...Gal kas žinote geras,nekenksmingas priemones indaplovėms?MB juokiasi,kad geriausia plauti savo rankelėmis karštu vandeniu be jokių Fairy doh.gif
Atsakyti
va ir man klausimas, ar NEUTRAL turi kazka bendro su ekologija g.gif nes priemones indaplovei nepigios, kazi ar verta g.gif
Atsakyti
laba, mamytes,
gal galit patart ar verta isigyti indaplove, jei vandenyje labai daug gelezies? Kazin ar gerai issiplaus indai ir ar greitai nesuges indaplove?
Nes pvz su drabuziais turiu labai daug vargo,nes balti visi geltoni pasidaro nuo skalbimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilvydomama @ 2010 12 29, 20:15)
laba, mamytes,
gal galit patart ar verta isigyti indaplove, jei vandenyje labai daug gelezies? Kazin ar gerai issiplaus indai ir ar greitai nesuges indaplove?
Nes pvz su drabuziais turiu labai daug vargo,nes balti visi geltoni pasidaro nuo skalbimo doh.gif

Ne neverta nes iskart uzsikis ir neplaus gerai. Arba iskart dekit filtrus.
Atsakyti
gal kas bandet sias priemones, kazi jos plauna ir tikrai ekologiskos g.gif
http://www.prekesnam...viu-priemones-1
Atsakyti
turiu indaplove, bet plaunu retai, mane nervina, kad tas skalavimo skystis kur duoda blizgesi lieka ant indu ir tu turi valgyti is tokiu leksciu, vieni chemikalai zodziu, geriau jau rankytemis susiplauti g.gif
Atsakyti
na tai ir plaukitės rankytėmis, aš indaplove naudojuos sau sėkmingai ir dėkoju jos išradėjams kasdien smile.gif
niekada nedauju skalavimo skysčio - kam jį pilti, jei be jo puikiausiai galima apsieit.

išbandžiusi daug aplinkai draugiškų indaplovės priemonių. tai geriausios tabletės man yra tokios tik IKI parduodamos, ekologiškos, žalsvoje pakuotėje ir kainuoja pigiau. jos berods prancūziškos. nepamenu pavadinimo o šiuo metu neturiu namie. gaila kad į tą pardę rečiau užsuku.

dar gerai pamenu skalbė idaplovių skystis (ne tabletės, o tirštas skystis) Earth Friendly.

Sonett, Almawin ir kitos ekologiškos man ne iki galo gerai išplauna, lėkštes kaip ir gerai, bet metalinių puodų - kažkodėl nelabai. Neutral - išplauna gerai, bet nelabai patinka kvapas po to.

"etyl" automatiškai nereiškia kad būtinai blogas ar būtinai geras. reikia žiūrėti, kas ten per junginys.
pvz, geriamasis alkoholis yra etilo-alkoholis.

norint galima pasodomėti atidžiai kiekviena sudėtimi: Eko atmintinė
Atsakyti
QUOTE(Dipsis @ 2011 01 22, 16:38)
turiu indaplove, bet plaunu retai, mane nervina, kad tas skalavimo skystis kur duoda blizgesi lieka ant indu ir tu turi valgyti is tokiu leksciu, vieni chemikalai zodziu, geriau jau rankytemis susiplauti g.gif

Jus pabandykit pareguliuot skalavimo skyscio padavima,gerai sureguliavus taip nebebus. Ir rankytemis plaut nereikes.
Atsakyti
blush2.gif sveikos! ta laaabai gera daikta tai turiu jau senai, bet jus man paaiskinkit- jei dedu miltus, skalavimo sk.,ir druska,- tai ok, o jei naudoju tabletes arba ta geli ( skista) ar reikia tada pilti skalavimo ir druskos????????????????????????? g.gif g.gif g.gif aciu!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Mano meistras sakė, kad druskos visada turi būti įpilta, a tabletes naudoji, ar ne. Druska, tipo,netrukdo niekada. O skalavimo sk. su tabletėmis jau nebereikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauragana: 04 vasario 2011 - 13:02
Sveikos,

Planuojame pirkti indaplove. Gal patarkite i ka reikia ziuret perkant ja?? kokios programos labai reiklaingos??? Kokia firma patartumete rinktis?? aciu
Atsakyti
QUOTE(ugnele78 @ 2011 02 18, 11:47)
Planuojame pirkti indaplove. Gal patarkite i ka reikia ziuret perkant ja?? kokios programos labai reiklaingos??? Kokia firma patartumete rinktis?

Patarčiau teirautis temoje - Indaplovės wink.gif
Atsakyti