Dar tik keli menesiai kaip nuodojuos indaplove, tad dar yra daug klaustuku.
Kaip sudeti puodus, kad juos gerai isplautu? Man niekaip nepavyksta isplauti puodu, lieka nesvarus krastai. Ar cia kaltas sudejimas ar netinkamos plovimo priemones
Kaip sudeti puodus, kad juos gerai isplautu? Man niekaip nepavyksta isplauti puodu, lieka nesvarus krastai. Ar cia kaltas sudejimas ar netinkamos plovimo priemones

QUOTE(Joleks @ 2011 07 16, 23:03)
Dar tik keli menesiai kaip nuodojuos indaplove, tad dar yra daug klaustuku.

gal ir tas ir tas

aš tai šiaip visada jei didelis puodas dedu į apačia ir nuleidžiu groteles, jei mažesnis, tiesiog ant jų. visai mažesnius puodukus tai dar galima į viršų, bet geriau, kai jie apačioj, tai išplauna visada

QUOTE(DainaM @ 2011 05 09, 10:51)
Laba,
indaplovę įsgjau dar ne visai senai, bet kažkaip nepavyksta man jos "prisijaukinti".... Na tarkim plaunu taures, lieka lašiukai, viškai iki galo neišdžiovina, gal sakau kažkokį skystį ne tokį naudoju
: Šiaip druskos įpyliau, naudoju AMWAY tabletes indaplovei, ir dar to blizgiklio turbūt reikia dėl tų lašelių ir taškelių?? Patarkit, kokį naudojat blizgiklį? Kaip kiek jo pilti?
indaplovę įsgjau dar ne visai senai, bet kažkaip nepavyksta man jos "prisijaukinti".... Na tarkim plaunu taures, lieka lašiukai, viškai iki galo neišdžiovina, gal sakau kažkokį skystį ne tokį naudoju

man irgi pradėjo likt lašeliai ant indų, tauriu, pradėjau domėtis, sako tai reiškia kad indaplovė nedžiovina

QUOTE(elelele @ 2011 07 18, 11:05)
man irgi pradėjo likt lašeliai ant indų, tauriu, pradėjau domėtis, sako tai reiškia kad indaplovė nedžiovina
arba blogai džiovina, pasižiūriu tikrai visa šlapia, indai šlapi
galvojom kad nebeveikia ten kažkas, bet atidarius šilta būna, o sakė kad ir plaus su šaltu jei sugedo tas šildytuvas
nebežinau ką ir daryt 

Pas mane irgi viduj šlapia būna, bet ji kaitina, ta prasme indai būna karšti, paliest neina....
Aš įtariu, kad to blizgiklio neįpylus, tai užtat, tiksliau įpyliau, bet ne blizgiklį, o paprastą skystą ploviklį

QUOTE(DainaM @ 2011 07 18, 11:18)
Pas mane irgi viduj šlapia būna, bet ji kaitina, ta prasme indai būna karšti, paliest neina....
Aš įtariu, kad to blizgiklio neįpylus, tai užtat, tiksliau įpyliau, bet ne blizgiklį, o paprastą skystą ploviklį
Nežinojau kas kaip , tai ir pripyliau ne to, ko reikia... Lauksiu, kai išbaigsiu, tai tada jau blizgiklio pilsiu...

pas mane tabletės

QUOTE(elelele @ 2011 07 18, 11:55)
pas mane tabletės
šiaip taisė mums orkaitę meistras, tai paklausiau kodėl tie lašai ant indų, o jis nedžiovina todėl ir lieka jie
šiaip nenorėjo jis lyst, nes ji ne jo prekė tai tiek ir burbtelėjo, tai dabar nežinau čia taip turi būt ar ieškot gedimo kol garantinis 

Tai taip, pas mane tabletės, bet aš į tą skyrelį, kur pilamas blizgiklis, pripyliau indų ploviklio skysto

QUOTE(DainaM @ 2011 07 18, 11:58)
Tai taip, pas mane tabletės, bet aš į tą skyrelį, kur pilamas blizgiklis, pripyliau indų ploviklio skysto
(aišku, specialaus indaplovei), o ne blizgiklio....

QUOTE(elelele @ 2011 07 18, 13:17)

Na aš nenaudoju tos funkcijos, kur nustatyt daugiafunkcines tabletes. Aš naudoju atskirai druską, ploviklį... Tad naudojasi...
Naudoju priemones Somat, Skalavimo skystis ir druska Calgon. Bet man indaplove neplauna indu su tabletem, randu juos neisplautus ir tablete nesuvalgyta, o tik "apkramtyta", o jei indus plaunu su milteliais, tai irgi miltelius ne visda paima, o ir indai buna aplipe jais
. Tai plaunu su skystu plovikliu.
Indaplove praplaunu be nieko karta i menesi-du. Nezinau, gal jai kas cia uzsikimse yra ar programa ne ta? Indaplove Elektroliuks. Niekam nera taip buve? Nu ir indaplove pas mane jau 3 metai.

Indaplove praplaunu be nieko karta i menesi-du. Nezinau, gal jai kas cia uzsikimse yra ar programa ne ta? Indaplove Elektroliuks. Niekam nera taip buve? Nu ir indaplove pas mane jau 3 metai.
sveiki, gal zinot nuoroda, is kur galeciau atsisiusti instrukcija lietuviu arba rusu,anglu kalbomis modeliui Bosch SMS58M82EU.
QUOTE(Simbulis @ 2011 07 27, 15:07)
Naudoju priemones Somat, Skalavimo skystis ir druska Calgon. Bet man indaplove neplauna indu su tabletem, randu juos neisplautus ir tablete nesuvalgyta, o tik "apkramtyta", o jei indus plaunu su milteliais, tai irgi miltelius ne visda paima, o ir indai buna aplipe jais
. Tai plaunu su skystu plovikliu.

vakar irgi radau tablete neistirpusia su indais purvinais

gal kas galit atsiust instrukcija lietuviu kalba,neberandu kur padejau.GORENJE GV 61220 ,buciau dekinga