Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip naudotis indaplove?

QUOTE(Simbulis @ 2011 07 27, 16:07)
Naudoju priemones Somat, Skalavimo skystis ir druska Calgon. Bet man indaplove neplauna indu su tabletem, randu juos neisplautus ir tablete nesuvalgyta, o tik "apkramtyta", o jei indus plaunu su milteliais, tai irgi miltelius ne visda paima, o ir indai buna aplipe jais blink.gif . Tai plaunu su skystu plovikliu.

Indaplove praplaunu be nieko karta i menesi-du. Nezinau, gal jai kas cia uzsikimse yra ar programa ne ta? Indaplove Elektroliuks. Niekam nera taip buve? Nu ir indaplove pas mane jau 3 metai.

Pas mane irgi indaplove"Elektrolux"jokiu problemu niekada nebuvo su kuo beplauciau jau daugiau kaip 3 metai.Jei ir naudoju tabletes,blzgiklis vis tiek turi buti atsuktas ant 1,jei su milteliais-ant 2.Cia priklauso ir nuo vandens kietumo,pas mus pakankamai kietas.Tusciai indaplovei praplauti yra speciali priemone apie 20 lt,as perku"Senukuose".Gal kuri zino ir kitur,ir pigiau.su ta priemone reikia butinai retkarciais praplauti,net zinau kaip viena nepraplaudama,turejo kviesti meistra.Tas nutaises rimta mina masina "sutaise".Kol turejau sena masina,irgi kvieciau meistra,nepasake begedis kame reikalas,iseme tokias plonytes zarneles,parsiveze namo ir" sutaise"Zodziu,indaploves zarneles plonos nuo riebalu uzsikemsa.tai gal tame pas jus problema?
Atsakyti
Sveiki, pakibo bosch indaplovės programa. Gal žinot kas, kaip atstatyti? reset'as negelbėja...
Atsakyti
[quote=Smaika,2011 08 01, 14:07]
Gal kuri zino ir kitur,ir pigiau.
Žinau. Aš pirkau priemonę praplovimui Thomas Philips. Ploviklio forma tokia pat kaip ta brangioji Maximoj, o aš mokėjau tik 6,22Lt, bet dar jos nebandžiau. Tikiuosi, kad bus gerai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Simbulis @ 2011 07 27, 15:07)
Naudoju priemones Somat, Skalavimo skystis ir druska Calgon. Bet man indaplove neplauna indu su tabletem, randu juos neisplautus ir tablete nesuvalgyta, o tik "apkramtyta", o jei indus plaunu su milteliais, tai irgi miltelius ne visda paima, o ir indai buna aplipe jais blink.gif . Tai plaunu su skystu plovikliu.

Indaplove praplaunu be nieko karta i menesi-du. Nezinau, gal jai kas cia uzsikimse yra ar programa ne ta? Indaplove Elektroliuks. Niekam nera taip buve? Nu ir indaplove pas mane jau 3 metai.

Pas mane irgi Elektroliux. Man tabletė kartais neištirpdavo kaip naudojau trumpąją programą, su ilgąja visada ištirpdavo. Bet šiaip man labiau gelis patinka, su juo visada gerai išplauna.
Atsakyti
Gal kas turi ir naudoja toki magnorutuli, ar veiksmingas nors kiek g.gif . Naudojuosi jau beveik 4 metai indaplove. Anksciau visko budavo ir nepriekaistingai isplaudavo, ir likdavo nesvarumu, nu bet paskutiniai 5-6 kartai doh.gif , visi iki vieno pabale indai, kaip suprantu tai kalkiu nuosedos. Tai viliuosi, kad sis kamuoliukas gal isgelbes situacija.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Meškutaitė @ 2011 08 03, 21:38)
Pas mane irgi Elektroliux. Man tabletė kartais neištirpdavo kaip naudojau trumpąją programą, su ilgąja visada ištirpdavo. Bet šiaip man labiau gelis patinka, su juo visada gerai išplauna.

Turiu ir aš elektroliux'ą. Pastebėjau, kad per trumpąsias programas ne visada susinaudoja tabletė, o galvojau čia problema indaplovėje... doh.gif

Gal galit pasakyti kas kiek laiko praplaunate tuščią indaplovę? Turiu ją jau gerą pusmetį, bet dar nei karto to nedariau.. ir kokia programa? Užtenka trumpiausios? g.gif
Atsakyti
Gal kas galit pasakyti ko negalima plauti indaplovėje?
Atsakyti
QUOTE(soninta @ 2011 08 12, 08:57)
Gal kas galit pasakyti ko negalima plauti indaplovėje?

medinių indų, lentučių, įrankių (pradės šerpetotis po kurio laiko), aštrių peilių (atšips) rolleyes.gif
kokių labai gerų taurių ir neplaučiau turbūt jei turėčai u lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2011 08 11, 13:14)
Turiu ir aš elektroliux'ą. Pastebėjau, kad per trumpąsias programas ne visada susinaudoja tabletė, o galvojau čia problema indaplovėje... doh.gif

Gal galit pasakyti kas kiek laiko praplaunate tuščią indaplovę? Turiu ją jau gerą pusmetį, bet dar nei karto to nedariau.. ir kokia programa? Užtenka trumpiausios? g.gif

Tikrai problema ne indaplovėje... smile.gif
Tuščią indaplovę praplaunu su specialia priemone maždaug kas pusmetį. Instrukcijos kaip plauti yra ant priemonės. Šiaip dažniausiai reikalauja plauti bent jau 65 laipsniu temperatūroje. Tai vat ir reikia paleisti tokia programą, kuri palaiko tokią temperatūrą. Va taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 08 12, 11:56)
įrankių (pradės šerpetotis po kurio laiko)

apie kokius irankius cia, grange? Stalo irankius- sakutes, peilius, saukstus? g.gif viska plaunam, nieko nenutiko.

turiu klausima - ar indaploveje galima plauti gartraukio groteles isimamas? Kazkoks kosmaras, niekaip nepavyksta pilnai nuplauti riebalu, nors valau tikrai daznai, tik kosmetinis valymas gaunasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2011 08 17, 17:36)
apie kokius irankius cia, grange? Stalo irankius- sakutes, peilius, saukstus?  g.gif  viska plaunam, nieko nenutiko.

turiu klausima - ar indaploveje galima plauti gartraukio groteles isimamas? Kazkoks kosmaras, niekaip nepavyksta pilnai nuplauti riebalu, nors valau tikrai daznai, tik kosmetinis valymas gaunasi  g.gif

apie medinius konkrečiai įrankius. nu galima, bet nepataria, su laiku pradės šerpetotis, na jei jau seni tai galima ir pakeist.

gartraukio esu plovus, kai ten tik metaliukai tai nieko baisau g.gif s manau
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2011 08 17, 18:36)
turiu klausima - ar indaploveje galima plauti gartraukio groteles isimamas? Kazkoks kosmaras, niekaip nepavyksta pilnai nuplauti riebalu, nors valau tikrai daznai, tik kosmetinis valymas gaunasi  g.gif

Visada plaunu tas groteles is gartraukio indaploveje,issiplauna idealiai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 08 17, 20:17)
gartraukio esu plovus, kai ten tik metaliukai tai nieko baisau g.gif s manau

QUOTE(uoga 3 @ 2011 08 17, 22:13)
Visada plaunu tas groteles is gartraukio indaploveje,issiplauna idealiai. thumbup.gif

smile.gif pabandysiu ir as smile.gif aciu uz nuraminima, kad galima bigsmile.gif
Atsakyti