Įkraunama...
Įkraunama...

Ispanų kalbos kursai

Man teko mokytis ispanu kalbos pas Alfonso Rascon. Tai tikrai superinis destytojas ir zmogus. Mes besimokydami kalbos kartais net ir pamuzikuodavome. Jis puikiai groja gitara ir dainuoja, tai pamoke mus ispanisku dainu smile.gif
Atsakyti
Apie Alfonso as irgi girdejau tik geriausius atsiliepimus. thumbup.gif

Noreciau nuo rudens pas ji lankyt, deja, man laikas visiskai nepatogus. Que pena!
Atsakyti
Hola merginos! 4u.gif

Noriu ir as kokios kalbos pramokti smile.gif Renkuosi tarp Italu ir Ispanu wub.gif Bet seip nelabai imli esu kalboms unsure.gif
Sakykit, kas turit praktikos- kuri is siu dvieju kalba lengvesne, lengviau lietuviui pasiduodanti? ax.gif Kurios gramatika sudetingesne? blush2.gif
Padekit apsispresti prasom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Madilana @ 2008 09 02, 12:20)
Hola merginos!  4u.gif

Noriu ir as kokios kalbos pramokti  smile.gif  Renkuosi tarp Italu ir Ispanu  wub.gif  Bet seip nelabai imli esu kalboms  unsure.gif
Sakykit, kas turit praktikos- kuri is siu dvieju kalba lengvesne, lengviau lietuviui pasiduodanti?  ax.gif  Kurios gramatika sudetingesne?  blush2.gif
Padekit apsispresti prasom 4u.gif

Siaip nemanau, kad bus kazkokiu esminiu skirtumu. Juk sako, kad italas savaite pabuves Ispanijoj jau kalba ispaniskai smile.gif Taigi kalbos labai panasios. O bent jau ispanu kalbos gramatika neatrodys labai sudetinga, jeigu moki anglu kalba. Isties panasu.
Beje, mano ziniomis, ispanu kalba populiaresne pasaulyje nei italu.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif gal kas ruošiatės lankyti ispanų kalbos kursus Vilniuje? Kaip dabar su kainom ir kokybe? ax.gif
Atsakyti
Ir as prie jusu visu prisijungsiu biggrin.gif lankiau ispanu kalbos kursus vu pas viena destytoja, nors kalba anglu kalba viska, bet kursai tikrai patiko! plius nebrangus biggrin.gif zinau, kad jis nauja grupe sudarineja, o kaina lyg ir 300lt dviems menesiams
Atsakyti
Ir aš norėčiau mokytis ispanų kalbos. Pažiūrėjau čia minėtame puslapyje www.ispanu.lt, reikės mėginti. Mokytis noriu vasarą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2007 02 21, 22:55)
aš pernai lankiau ispanų k. kursus LINGUAPERFECTA kalbų mokykloj - nu labai patiko smile.gif Dėsto ispanas Pedro - simpatiškas mokytojas  tongue.gif  http://linguaperfecta.lt/

As irgi uz Pedro thumbup.gif
Ji nerealus, o ir kainos kursu sitoj mokykloj nesikandzioja ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
kaip matau, šiame forume niekas nesimokėte ispanų pas Rui Pereira. Mano galva, jis labai geras dėstytojas, nes turiu su kuo palyginti. Pas jį per dvi savaites išmokau daugiau negu aps tokį kitą universitete. Aišku gal kalta ir programa, tačiau.. Iš paties mokymo stiliaus matosi, kad žmogus žino, kaip išmokyti, o ir kursai gana linksmi ir įdomūs smile.gif
Už 2 mėn, 2k/sav reikia mokėti 400 lt, pigiau bent jau aš niekur neradau. Pabaigus kursą dar suteikiamas sertifikatas. Kiek žinau, dabar kaip tik renka naują grupę, tai puiki galimybė, kas nori per vasarą pasimokyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida444 @ 2009 06 29, 19:35)
Sveikos smile.gif
kaip matau, šiame forume niekas nesimokėte ispanų pas Rui Pereira. Mano galva, jis labai geras dėstytojas, nes turiu su kuo palyginti. Pas jį per dvi savaites išmokau daugiau negu aps tokį kitą universitete. Aišku gal kalta ir programa, tačiau.. Iš paties mokymo stiliaus matosi, kad žmogus žino, kaip išmokyti, o ir kursai gana linksmi ir įdomūs smile.gif
Už 2 mėn, 2k/sav reikia mokėti 400 lt, pigiau bent jau aš niekur neradau. Pabaigus kursą dar suteikiamas sertifikatas. Kiek žinau, dabar kaip tik renka naują grupę, tai puiki galimybė, kas nori per vasarą pasimokyt smile.gif

o kur ji galima rasti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida444 @ 2009 06 29, 18:35)
Sveikos smile.gif

As mokiausi ir vis dar mokausi ir sutinku su tavim, vaida444, tik dabar dar pigiau - 150lt/men mirksiukas.gif jei kam reikia, rasykit i AZ, duosiu kontaktus wink.gif
Atsakyti
Sveiki , aš mokausi Vilniuje pas mokytoją Alfonso Rascón Caballero ir tikrai esu patenkinta , mokomės iš parašyto vadovėlio, rekomenduočiau šį mokytoją.
Atsakyti