Įkraunama...
Įkraunama...

Ispanų kalbos kursai

QUOTE(i3rigita @ 2010 01 25, 20:48)
Sveiki , aš mokausi Vilniuje pas mokytoją Alfonso Rascón Caballero ir tikrai esu patenkinta , mokomės iš parašyto vadovėlio, rekomenduočiau šį mokytoją.

o kokie ikainiai?
ir kur ji rasti
Atsakyti
Visą informaciją rasite ispanu.lt
Atsakyti
Sveikos,

gal kas nors galėtų parekomenduoti dėstytoją, galintį pamokyti ispanų kalbos individualiai? Anksčiau šitos kalbos nesimokiau.
Laukčiau info į AŽ 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
esu uzsienio kalbu magistre, turiu patirties mokant suaugusius ir
moksleivius. Noreciau pradedantiesiems pasiulyti nebrangiai mokytis ispanu
kalbos. Igudzius laviname skaitydami, klausydamiesi, rasydami ir kalbedami.
Visa medziaga pateikiu as.
Pamoku laika ir skaiciu galima pasirinkti pagal Jusu pageidavimus.
Daugiau informacijos el pastu ispanuprivaciai@gmail.com
Atsakyti
Dabar svarstau ka rinktis picasso kursus, ispanu.lt ar Rui Pereira :hm
Atsakyti
As rekomenduoju mokytis ispanų "Picasso centre", dėl keleto priežasčių, nes dėsto ispanai, pabaigę ispanų kalbos filologiją Ispanijos universitetuose, taip pat mokykloje nuolat vyksta renginiai, o vasaromis yra galimybė išvykti į Ispaniją į kalbos stažuotę. Beto, kaina netgi mažesnė nei kaikuriose mokyklose.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Moira @ 2010 08 24, 12:59)
svarstau ka rinktis picasso kursus, ispanu.lt ar Rui Pereira :hm 

As irgi gal prisijungciau rolleyes.gif Vis dar renkuosi is situ ir dar apie IDIOMA galvoju :hm
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2008 02 04, 17:37)
Mūsų grupė, remiama Ispanijos Ambasados, išleido žurnalą FARO ele ispanų kalba  4u.gif 

Nors ir labai sena žinutė, bet gal galėtume parašyti, kur galima rasti šį žurnalą... ax.gif
Aš mokausi ispanų k. privačiai Kaune pas labai puikų dėstytoją lietuvį.
Kiek skaičiau, tai visos lankot daugiausiai Vilniuje kursus. O ką Kaune galėtumėte rekomenduoti? Na, mane domintų labiausiai, kad būtų galima tarpusavyje šnekėtis, bendrauti, nes nuo rugsėjo žadu dar ir toliau mokytis pas tą patį dėstytoją, nes dar ne visą gramatikos kursą išstudijavau...

Tiesa, dar būtų klausimas, gal galima šioje temoje būtų mokytis? Labai puikiai merginos mokosi norvegų k.skyrelyje...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dista: 29 rugpjūčio 2010 - 15:52
Picasso centre su 25%nuolaida gaunasi 504(rugsėjis/gruodis). Skambinausi, jiems, sakė turi nesklandumų su serveriu, dėlto negali patalpinti į web'ą tikslios info, Bet žadėjo poros dienų bėgyje sutvarkyti. Šiaip pasiūlė labai platų pasirinkimą galimų valandų. Beja, merginos, dėl os nuolaidos, kad nebūtų nesusipratimų, šiuo metu yra tokia akcija-atsivedi keturis norinčius studijuoti ir pats mokaisi-nemokamai. Tai jei draugiškai, galima visies pasidalinti, ir tada 5 žmonėms gaunasi 25%
Atsakyti
QUOTE(Daivuzele @ 2010 08 31, 16:27)
Picasso centre su 25%nuolaida gaunasi 504(rugsėjis/gruodis). Skambinausi, jiems, sakė turi nesklandumų su serveriu, dėlto negali patalpinti į web'ą tikslios info, Bet žadėjo poros dienų bėgyje sutvarkyti. Šiaip pasiūlė labai platų pasirinkimą galimų valandų. Beja, merginos, dėl os nuolaidos, kad nebūtų nesusipratimų, šiuo metu yra tokia akcija-atsivedi keturis norinčius studijuoti ir pats mokaisi-nemokamai. Tai jei draugiškai, galima visies pasidalinti, ir tada 5 žmonėms gaunasi 25%

Labai idomus pasiulymas, mes su draugu ieskom ispanu kursu, bet dauguma mums netinka del laiko arba siulomu savaites dienu. Kokiom cia savaites dienom, kiek kartu per savaite ir kokiom valandom? Tiesa, mes pradetume viasai nuo 0 blush2.gif
Atsakyti
Ka galite pasakyti apie AMES ispanu kalbos kursus Kaune? Gal yra lankiusiu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2010 10 24, 13:07)
Ka galite pasakyti apie AMES ispanu kalbos kursus Kaune? Gal yra lankiusiu? 4u.gif

Nelankiau ispanų k. kursų.. o prieš renkantis tai patarčiau labai pasidomėti, kas dėsto.
Susidūriau su tokia situacija, kad pažįstama nori išmokti norvegų kalbą ir kursuose dėsto kažkokia mergina, kuri keletą metų dirbo Norvegijoje stiuardese, o dabar LT veda kursus doh.gif Man asmeniškai tai gaila būtų sumokėtų pinigų, jei patekčiau pas tokią "dėstytoją".. ax.gif
Atsakyti