Įkraunama...
Įkraunama...

Ar moka jūsų vyras "asistuoti" moteriai?

QUOTE(Moonte @ 2010 12 17, 16:58)
Tai elementarios elgesio taisykles, kurios reglamentuoja.

Tai susitarimo reikalas. Nė per nago juodymą ne daugiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rabi @ 2010 12 17, 16:00)
Tai susitarimo reikalas. Nė per nago juodymą ne daugiau  biggrin.gif

Na zinoma, bet jei jus nesilaikysite to susitarimo, negalesite buti pilnaverciu partneriu. Tvartelyje yra savos taisykles, ir mokykloje savo, laidotuviu metu irgi, uzstales taisykles diktuoja savo ir t.t. O visa tai bendrai vadinasi etiketas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 17 gruodžio 2010 - 15:04
QUOTE(wit @ 2010 12 17, 17:00)
o jūs pvz žinote kad anglijos karalienės negalima liesti? ir kad ir kaip jums norėtųsi ją patąsyti ar apkabinti ar pabučiuoti to NEGALIMA?  biggrin.gif Pribėgtų aišku koks gordonas ir apsikabintų nes jis laisvas ir jam dzin ant visų protokolų  biggrin.gif bet..

Kokia laimė, kad aš visai nenoriu liesti Anglijos karalienės! biggrin.gif Ji mano močiutė, ar ką, kad turėčiau norėt jai pult ant kaklo?
O va tą NEGALIMA Obamienė ėmė ir sulaužė. So what? Ilgai reikėjo gaivint karalienę? biggrin.gif

P.S. Minint Jos Didenybę, "Karalienė" reikia rašyt iš didžiosios. Etiketas, taisyklė. Man tai dzin, na bet jums, turinčiai pastovius santykius, į tai neturėtų būti nusispjaut, ar ne? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2010 12 17, 17:04)
Na zinoma, bet jei jus nesilaikysite to susitarimo, negalesite buti pilnaverciu partneriu. Tvartelyje yra savos taisykles, ir mokykloje savo, laidotuviu metu irgi, uzstales taisykles diktuoja savo ir t.t. O visa tai bendrai vadinasi etiketas.

O, žinoma. Bet yra ir toks terminas, kaip "sveiko proto kriterijus" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rabi @ 2010 12 17, 16:07)
Kokia laimė, kad aš visai nenoriu liesti Anglijos karalienės!  biggrin.gif Ji mano močiutė, ar ką, kad turėčiau norėt jai pult ant kaklo?
O va tą NEGALIMA Obamienė ėmė ir sulaužė. So what? Ilgai reikėjo gaivint karalienę?  biggrin.gif

P.S. Minint Jos Didenybę,  "Karalienė" reikia rašyt iš didžiosios. Etiketas, taisyklė. Man tai dzin, na bet jums, turinčiai pastovius santykius, į tai neturėtų būti nusispjaut, ar ne? biggrin.gif

bet matot kaip nuskambėjo , net jūs žinot biggrin.gif biggrin.gif
o šitą jūs gal pabandykit rimtai uždainuot per kokias laidotuves? arba per vestuves palinkėkit kuo greičiau išsiskirt? a?
Atsakyti
QUOTE(Rabi @ 2010 12 17, 16:09)
O va tą NEGALIMA Obamienė ėmė ir sulaužė. So what? Ilgai reikėjo gaivint karalienę?  biggrin.gif

P.S. Minint Jos Didenybę,  "Karalienė" reikia rašyt iš didžiosios. Etiketas, taisyklė. Man tai dzin, na bet jums, turinčiai pastovius santykius, į tai neturėtų būti nusispjaut, ar ne? biggrin.gif
Papildyta:
O, žinoma. Bet yra ir toks terminas, kaip "sveiko proto kriterijus"  smile.gif

Elzbieta liko gyva, net neparode, kad jai tai nemalonu, auklejimas daro savo. O Obamai teko isklausyti savo salies atstovu priekaistus ir paskaityti apie savo "muzikiska" elgesi ne viena straipsni.

Na jusu sarkazmas kaip jau nebera veiksmingas. Taip, bendrauti tenka, ne su pacia karaliene, bet su zmonemis kurie bendrauja su ja, jos seima. Ir tame nieko blogo nematau.

Na taip, sveikas protas privalo buti visur, ypac, kai bandoma pateisinti etiketo neismanyma. Kam valgyti zuvi su zuviai skirtais irankiais. Maroka, absurdas kazkoks, kai galima apsieiti vien rankom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 17 gruodžio 2010 - 15:17
QUOTE(wit @ 2010 12 17, 17:09)
o šitą jūs gal pabandykit rimtai uždainuot per kokias laidotuves? arba per vestuves palinkėkit kuo greičiau išsiskirt? a?

Nenorėčiau liūdint žmonių arba drumst jų rimties.
Bet nelabai seniai dalyvavau laidotuvėse - tiksliau šermenyse.. net nežinau, kaip pavadinti - kuriose skambėjo Jimmy Hendriksas ir Nirvana, visi gėrė vyną ir prisiminė linksmiausius nutikimus. Juokėsi. Pasakojo... Nebuvo jokio karsto, žvakių, vainikų. Tik puokštė frezijų ir urna su velionio pelenais.
Toks vakarėlis buvo paskutinė jo valia, ir ji buvo įvykdyta. O pelenai išberti į jūrą.

Taigi - stabų nėra. Aš manau, kad visos taisyklės, net ir etiketas, turi tarnauti žmogui. O ne žmogus - joms.
Atsakyti
QUOTE(Rabi @ 2010 12 17, 17:19)
Bet nelabai seniai dalyvavau  laidotuvėse - tiksliau šermenyse.. net nežinau, kaip pavadinti - kuriose skambėjo Jimmy Hendriksas ir Nirvana, visi gėrė vyną ir prisiminė linksmiausius nutikimus. Juokėsi. Pasakojo... Nebuvo jokio karsto, žvakių, vainikų. Tik puokštė frezijų ir urna su velionio pelenais.
Toks vakarėlis buvo paskutinė jo valia, ir ji buvo įvykdyta. O pelenai išberti į jūrą.

Taigi - stabų nėra. Aš manau, kad visos taisyklės, net ir etiketas, turi tarnauti žmogui. O ne žmogus - joms.

nebūtų jis savo valios pareiškęs dėl laidotuvių-būtų palaidotas pagal visas taisykles. neigti nusistovėjusias taisykles ar etiketo normas-bergždžias reikalas.
Atsakyti

QUOTE(Rabi @ 2010 12 17, 16:19)
Bet nelabai seniai dalyvavau  laidotuvėse - tiksliau šermenyse.. net nežinau, kaip pavadinti - kuriose skambėjo Jimmy Hendriksas ir Nirvana, visi gėrė vyną ir prisiminė linksmiausius nutikimus. Juokėsi. Pasakojo... Nebuvo jokio karsto, žvakių, vainikų. Tik puokštė frezijų ir urna su velionio pelenais.

man irgi teko tokiuose dalyvauti. bet juoktis nesigavo nes buvo gaila išėjusio žmogaus.
o kodėl nenorit liūdinti žmonių jei jums tuo metu kaip tik norisi dainuoti? vat atėjot ir toks nors uždainuot? tai plėškit visa gerkle, juk jums taisyklės negalioja. gal jūs dainuodama savo liūdesį išreiškiat?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 12 17, 17:16)
Taip, bendrauti tenka, ne su pacia karaliene, bet su zmonemis kurie bendrauja su ja, jos seima. Ir tame nieko blogo nematau.

Ten ne jums rašiau, jei kartais pamanėt..
Bet kad bendraujate su žmonėmis, kurie bendrauja su karaliene, tai ir aš nieko blogo nematau biggrin.gif Tikrai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(wit @ 2010 12 17, 17:21)
o kodėl nenorit liūdinti žmonių jei jums tuo metu kaip tik norisi dainuoti? vat atėjot ir toks nors uždainuot? tai plėškit visa gerkle, juk jums taisyklės negalioja. gal jūs dainuodama savo liūdesį išreiškiat?

Man nesinori per laidotuves dainuoti. Jei norėčiau, jei tai tikrai išreikštų mano liūdesį, gal taip ir padaryčiau. Bet kad nenoriu. Nesu dalyvavusi labai jau daugelyje laidotuvių... Nežinau, kaip jums, bet man noro užtraukt dainą nekilo. Buvo liūdna ir baisu.
Atsakyti
QUOTE(Rabi @ 2010 12 17, 16:32)
Ten ne jums rašiau, jei kartais pamanėt..
Bet kad bendraujate su žmonėmis, kurie bendrauja su karaliene, tai ir aš nieko blogo nematau  biggrin.gif Tikrai  biggrin.gif
Papildyta:
Man nesinori per laidotuves dainuoti. Jei norėčiau, jei tai tikrai išreikštų mano liūdesį, gal taip ir padaryčiau. Bet kad nenoriu. Nesu dalyvavusi labai jau daugelyje laidotuvių... Nežinau, kaip jums, bet man noro užtraukt dainą nekilo. Buvo liūdna ir baisu.

nu gi va ką tik sakėt kad visi juokėsi, tai apsispręskit galų gale kaip ten būna smile.gif
pasiduodate masėms, o įrodinėjate kad ne smile.gif
Atsakyti
Rabi, jums klausimas. Suprantu, kad gali nerūpėt, ką šiaip aplinkiniai apie jus galvoja. Bet va tarkim esat oficialiame aukšto lygio vakarėlyje. Ar jums būtų svarbu, kad naudingi įtakingi žmonės, galimi klientai ir pan. susidarytų apie jus gerą nuomonę, gerbtų jus?
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 12 17, 17:35)
nu gi va ką tik sakėt kad visi juokėsi, tai apsispręskit galų gale kaip ten būna smile.gif
pasiduodate masėms, o įrodinėjate kad ne smile.gif

Palaukit... Jie neklystu, jūs kalbėjote apie dainas? Ir apie laidotuves.

O aš jums papasakojau ne apie laidotuves, o apie vieną tokį vakarą, kuriame visi tarsi jautė, kad jo kaltinikas - čia, šalia, su visais. Negalėčiau pavadinti to tradicinėmis laidotuvėmis. Buvo visai nepanašu.
Papildyta:
QUOTE(biziukas @ 2010 12 17, 18:06)
Rabi, jums klausimas. Suprantu, kad gali nerūpėt, ką šiaip aplinkiniai apie jus galvoja. Bet va tarkim esat oficialiame aukšto lygio vakarėlyje. Ar jums būtų svarbu, kad naudingi įtakingi žmonės, galimi klientai ir pan. susidarytų apie jus gerą nuomonę, gerbtų jus?

Viskas gerai su tais vakarėliais. biggrin.gif Niekas ten nevaržo. Nereikia bučiuoti rankų - paprastai tik gerti vyną, užkandžiauti ir šnekučiuotis. Kartais paploti smile.gif Ir žinokit, niekada specialiai nesistengiu, kad apie mane susidarytų gerą nuomonę naudingi žmonės biggrin.gif
Atsakyti