Įkraunama...
Įkraunama...

Kada keičiasi akių spalva?

Gime melynom akym, dabar jau zaliuoja smile.gif
Atsakyti
Pas mus jau nuo 3 men pradejo kisti akiu spalva smile.gif
Atsakyti
mergytei jau 5 men.bet spalva neaiski melynai su rudom demelemis
mano akys rudos, trecio pilkos, laukiame reazultato tik ji labai letai aiskeja ax.gif
Atsakyti
Mano melynake nuo gimimo, nors mes su vyru zaliaakiai - tai arba keisis dar, arba i seneli anukele biggrin.gif
Atsakyti
Kai tik gimė buvo tamsiai mėlynos, o dabar jau žydros. Kažkaip net nepastebėjom kaip pasikeitė, palaipsniui kažkaip smile.gif
Atsakyti
Vyro zalios, mano zalios, o dukrytes rudos kaip angliukai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gielux @ 2009 06 20, 15:23)

pagal sita 0 % rudoms akytems, nezinau ivyko stebuklas biggrin.gif
Atsakyti
sunelis gime tamsiu akiu, beveik juodos spalvos buvo. Vyro akys melynai pilkos, mano - zalios. Dabar sunelis melynu akiu, si spalva pasireiske nuo 3 menesiuku atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucyjka @ 2008 01 22, 23:08)
bigsmile.gif noreciau pasidometi kaip del akiu spalvos bigsmile.gif
kada jau atsiranda ta tikra akiu spalva kokia bus jau visam gyvenimui??? g.gif  mano akys yra rudos spalvos o vyro melynos,tai dabar nezinom kokios gi bus, musu suneliui 2 menesiai dabar
user posted image

kiek zinau 3 men pabaigoje esanti akiu spalva islieka visam gyvenimui rolleyes.gif
Atsakyti
o mano dukrelė gimė tamsiai mėlynomis akimis, mano vyro akys žydros, o mano viena mėlyna, kita žalia (čia man taip nuo gimimo biggrin.gif ), tai nėštumo metu vis speliojome, tai kokios spalvos akys bus vaikui tongue.gif
Atsakyti
Musu dukryte gime tamsiai melynos spalvos akytem,dabar 3,5 men.,o akytes tamsiai rudos kaip angliukai wub.gif
Atsakyti
Mano dukryte gime melynom akytem ir dbr jau greit 3men., bet spalva nepakito, smile.gif sviesiai melynos rolleyes.gif o va drauges vaikas gime melynom ir paskui pasidare tamsiai rudos smile.gif as girdejau, bet nzn ar tai tiesa, kad visi vaikai gimsta melynom akytem, o paskui tik keiciasi spalvos ju arba nesikeicia. smile.gif
Atsakyti
buvo mėlyna ir liko mėlyna thumbup.gif
Atsakyti