Įkraunama...
Įkraunama...

Kada keičiasi akių spalva?

maniskei akiu spalva nesikeite nuo gimimo
Atsakyti
musu su vyru akys rudos tai ir musu lelytei rudos lotuliukas.gif
Atsakyti
mano rudos, vyro melynos, o maziukes irgi melynos.. kol kas.. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Maniškiai abu gimė su ryškiai mėlynom akim, o apie 3 mėn. tokios pilkos pasidarė. Dabar va kaip tik mažąjai 3 mėn. tai tokios tamsiai pilkos tos akytės. Vyras mėlynakis, o aš tokia mėlynai pilkomis akimis.
Atsakyti
Mano akys rudos, vyro melynos. Vaikuciu abieju kai gime buvo melynos o nuo 3 menesiu pradejo ruduot ir abu bus rudaakiai thumbup.gif
Atsakyti
Mano akys rudos, vyro šviesiai mėlynos, o dukrynės ryškiai mėlynos akytės.Tikiuosi, tokia graži spalvytė ir išliks rolleyes.gif
Atsakyti
Mano akys žalios, vyro - mėlynos. Pirmo sūnelio - žalios, o antro - mėlynos bigsmile.gif
Atsakyti
mums akytes rudos pasidare 4,5 men lotuliukas.gif
Atsakyti
as taip pat laukiu kada pas dukryte paruduos akytes,pas mane melynos su zaliu o pas teti rudos tai svajoju kad tik rudos butu man pacios graziausios akys smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano zalios. vyro melynos. Sunelis gime su melynom, taip ir liko, tik pasviesejo.
Atsakyti
O mes su vyru esame abu rudaakiai smile.gif. Kai gime dukrytė, jos akytės buvo mėlynos, bet paskui pasidarė rudos. Dabar esame visi trys rudaakiai ax.gif Prieš mėnesį gimė sūnelis. Jo akytės yra mėlynos, bet jau po truputį keičia spalvą. Manau, kad irgi bus rudos smile.gif
Atsakyti
musu abieju zalios.... o leliuku visu-melynos...
Atsakyti