Įkraunama...
Įkraunama...

Kada keičiasi akių spalva?

pas mus nepasikeite 4u.gif
Atsakyti
o mano mergytes iki 2 metu akytes buvo melynos, o po to pradejo ruduoti ir 5 metu tapo zaliai rudi.
Atsakyti
Geras, o as kazkur skaiciau, kad kokia spalva pasidaro iki 3 men tokios spalvos ir bus visa gyvenima blush2.gif O musiske gime su tamsiai melynos spalvos akytemis ir jos po truputi svieseja. As zydraake, o tetis zalsvos.
Atsakyti
As girdejau kad iki 3-4 men. akyciu spalva pasikeicia.

Mano rudos akys o vyro melynos.
Labai laukiau kad mano mazojo sunelio akys paruduotu. Kai gime antras sunus irgi i vyra panasus sakiau nu bent jau akys mano butu. g.gif

Ir visitek abu vaikinai melynakiai. bigsmile.gif
Atsakyti
Nepasikeitė. Abu vaikai tamsiai mėlynakiai wub.gif
Atsakyti
Tai jie tikriausiai visi gimsta su melynom akim... g.gif
Pirmai akys issviesejo ir is tamsiai melynu tapo zydrai melynos, antrai is tu melynu - pilkos su rudom kazkokiom priemaisom, treciam - kaip pirmajai. Bet visu iki metu pasikeite. smile.gif
Atsakyti
Kai gimė buvo rudos, dabar jau šviesėja, labiau į žalias linksta g.gif
Atsakyti
Kažkur girdėjau kad iki 6 mėnesių gali pasikeist akyčių spalva. Aš rudaakė, vyras ir vaikutis mėlynakiai. Tikiuosi spalva nepasikeis vaikucio akyčių ax.gif
Atsakyti
brolems nepasikeite tad tikimes kad ir saulytei nepasikeis 4u.gif lauksim 6 men
Atsakyti
Mes gimem tamsiai pilkom akytem...vyras rudaakis,as zydraake...siuo metu akytes tamsiai,melynos nuotraukose atrodo,kad rudos...labai idomu kokia spalva mazasis tures...?... ax.gif
Atsakyti
dicke iki beveik 3metuku buvo graziu melynu akyciu,ryskiu ryskiu...o dabar net nzn kokios,tokios pilkai zalios,lyg pilkai melynos lotuliukas.gif nu ydomi spalva... nors ir musu su vyru kaip sakau is kurio kampo pazesi atrodo lyg pilkos,lyg melynai piksvos:) o maziuke dabar 7men yra melynake ir vel kaip pirmoji rysiu ryskiu melynu akyciu:) manau bus kaip ir su pirma dukra iki 2-3metu dziauksimes melynuku:)
Atsakyti
Mano pirmoji mergytė (jai 2metukai) gimė su tamsiai tamsiai mėlynomis akytėmis, o musų draugų sūnelis žydrų akyčių.. Suguldydavom kartu ir draugai vis sakydavo - jūsų vaiko akys vos ne violetinės labai tamsios tikrai bus rudos, o jų tikras mėlynakis, toks ir liks! Na ir ką mūsų gražuolei akys kiek pašviesėjo, bet ryškiai mėlynos liko (mano rudos, o vyro mėlynos), o draugų jau 2mėn atsirado rudi ratilai,o 3mėn buvo visiškai rudaakis (draugės mėlynos, o jos vyro rudos akys). lotuliukas.gif Musų giminėj rudos akys labai stiprus genas! Močiutės žalios akys, o senelio rudos, tai visų vaikų akys rudos, taigi ir mano mamos! Mamos rudos, tėčio mėlynos - mano ir sesers taip pat rudos! Mėlynakė dukrytė man yra tikrai maloni staigmena, nes visad įsivaizduodavau savo vaikučius tik rudaakius! 4u.gif Dabar turiu 1,5mėn sūnelį! Gimė visai be akių spalvos! Kiek žiūrėjom, nei pilka, nei žydra, nei ruda, nei chaki - kažkokia murzina tarp pilkos chaki ir rudos! Po dviejų savaičių atsirado mėlyni ratilai apie rainelę, tai nusprendžiau, kad jau bus mėlynos, bet akys dar labiau patamsėjo! Vieną dieną atrodo rudai chaki mėlynam apskritime, o kitą lyg ir žalsvos link mėlynų.. Vienu žodžiu drumstos! Labai įdomu kokios bus! ax.gif
Atsakyti