Įkraunama...
Įkraunama...

Kada keičiasi akių spalva?

Mano akys rudos, vyro žalios, sūnus gimė su ryškiai mėlinom akytem, per 5men parudavo ir dabar gražus rudakiukas smile.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif norejau paklausti mano suneliui jau 5 menesiukai jo akyte tamsiai melynos ar jos tokios ir bus visada ar dar pasikeis? g.gif
Atsakyti
na idomu as zaleake vyras rudaakis dukritei 5metai ji melinake ir mazasis 2men melinom akitem tai tikriausei taip ir liks g.gif
nors taip noretusi kad sunaus akites butu tudos smile.gif
Atsakyti
Mano vyro akys rudos .. o mano tokios maišytos - rudos su žalia, bet mergytė kol kas mėlynom (jai 6,5 men,). Tai norėčiau, kad taip ir liktų, man taip gražu mėlynos akytės wub.gif Bet jaučiu, kad paruduos .. nes iš vyro pusės visi rudaakiai .. Vyro teta sakė iki 7 metų buvo mėlynom akim, o paskui parudavo ... ax.gif
Atsakyti
Maniskio akys melynos. Tikiuosi nesikeis blush2.gif
Atsakyti
Mano vyras melynu akiu as zaliu ir rudu su melynu. Dukrytei 1metai ir 3 men ir kolkas melynaake blondine lotuliukas.gif tikiuosi ir liks tokia blush2.gif
Atsakyti
mano maziaus akytes nepasikeite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ziedelis09 @ 2011 12 13, 00:21)
Mano akys rudos, vyro žalios, sūnus gimė su ryškiai mėlinom akytem, per 5men parudavo ir dabar gražus rudakiukas smile.gif

pas mus akiu spalva is melynu i rudas pasikeite gal kokiu 7 menesiu biggrin.gif
Atsakyti
Pirmojo vaikiuko tik kiek prieš siueinant metukams iš mėlynų pažaliavo, o antrojo jau prieš pusę metukų pasidarė žalios
Atsakyti
Mano akys melynos, vyro rudos, sunelis gime tamsiai melynom akytem, kurios palaipsniui eme pilketi. Ir nesuprantam, is kur ta pilka spalva: vyro gimineje visi rudaakiai, mano - melynakiai ir rudaakiai, bet pilkaakiu nera g.gif
Atsakyti
mano rudos, tevelio melynos, dukryte irgi kolkas melynaake jai jau 8men tikiuosi taip ir bus melynaake smile.gif
Atsakyti
Spalva tikroji jau matosi 6 men, o veliau tik atspalvis gali siek tiek keistis
Atsakyti