Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Trakuose II

Gera ideja smile.gif

Bet as ne pas Rogalski verysad.gif
As pas Kalinauski ir Pociute lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnelė @ 2007 03 06, 09:26)
Sveikos mamytes  4u.gif
Na, as gi sakiau, kad verta ikurti "Gimdziusiu Trakuose kluba"  arba dar tiksliau "Gimdziusiu Trakuose pas gyd. R. Rogalski"  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Tuoj pavasaris, galetume koki meeting'a gamtoje suorgnizuoti  bigsmile.gif
kas uz?  ax.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
A su ta bobike is mankstu tai ir man bajeris buvo biggrin.gif

Atejo kita diena po gimdymo.
Sako: "Norit pasimankstint?"
Sakau o tai kaip? Palatoj? Ar eit kur reikes? Sakau tik vakar pagimdziau.
Tai ji nieko nepasakius. "Sugniauziam kumscius, istiesiam rankas..." Ir davaj savo programa varyt. Irgi spoksant i lubas biggrin.gif

Kita diena as stovejau palatoj, kai ji atejo.
Vel: "Norit pasimankstint?"
Nu as galvoju, vel lovoj manksta bus ir ruosiuosi gult, o ji vel:" Sulenkiam koja, kita... " Tai pasirodo antra manksta reikia daryt jau stovint lotuliukas.gif

O ta sanitare tai thumbup.gif: Irgi ateidinedavo vis, ar ko reikia, ar naktiniu, paluciu ar dar ko...
Paskutine diena atejus sako: "Nu pas jus tai cia visada kaip is reklamos" Tipo tvarkinga biggrin.gif

Nu patiko man ten.

Ta para kai gimdziau as gime tik mano dukryte ir dar viena lelka. Nes moteris baige gimdyt vakare, gydytojai jau ruosesi ilsetis, o cia man saremiai prasidejo. Kita diena gime tik vienas lelius. Turbut todel, kad ne pilnatis buvo biggrin.gif
O blogiausias man momentas buvo tada, kai is kulniuko kraujuka eme verysad.gif Maze verke, reke, ir as su ja kartu cray.gif Mat mum leido nueit ir ziuret kaip ten ka.
Atsakyti
QUOTE(Agnelė @ 2007 03 06, 10:26)
Sveikos mamytes  4u.gif
Na, as gi sakiau, kad verta ikurti "Gimdziusiu Trakuose kluba"  arba dar tiksliau "Gimdziusiu Trakuose pas gyd. R. Rogalski"  lotuliukas.gif  thumbup.gif

kas uz?  ax.gif

thumbup.gif liuks ideja drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Joalin @ 2007 03 06, 14:16)
Gera ideja smile.gif

Bet as ne pas Rogalski verysad.gif
As pas Kalinauski ir Pociute lotuliukas.gif

nieko tokio, bet gimdei juk Trakuose, todel priimsim 4u.gif
"Gimdziusiu Trakuose klubas" nares :
1. anuska:)
2. Agnelė
3. Joalin
4. Karosiukas
5. vaivune

Kas dar jungiasi?

Atsakyti
QUOTE(Agnelė @ 2007 03 06, 20:01)
nieko tokio, bet gimdei juk Trakuose, todel priimsim  4u.gif
"Gimdziusiu Trakuose klubas" nares :
1. anuska:)
2. Agnelė
3. Joalin
4. Karosiukas
5. vaivune

Kas dar jungiasi?

Ir as prisijungiu. biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
aciuks.gif ok.gif good.gif yahoo.gif friends.gif thumb_yello.gif notworthy.gif tourist5.gif drinks_cheers.gif clap_1.gif

MilDuXe irgi dalyvauna pavasari, gimdziosios trakuose ir pas Rogalski thumbup.gif
Atsakyti
MilDuXe ir kitos mamyčiukės, būkit gerutės, parašykit į AŽ apie kainytes (kam, kiek ir kada). Lauksiu 4u.gif Greitu laiku ir aš važiuosiu į Trakus... nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasa23: 06 kovo 2007 - 19:31
sveikutės, tai va, ir aš prisijungiu prie jūsų būrio. nors pirmąjį jau gimdžiau Trakuose, bet ryt būsiu dvigubai gimdžiusi Trakuose- ryt guluosi į Trakus, nes labai bijau namie pamest mažių- kaklelis jau prieš sav buvo 4cm...
kai pagimdysiu- parašysiu ir aš jums savo įspūdžius...
IKI biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vandene6 @ 2007 03 06, 22:41)
sveikutės, tai va, ir aš prisijungiu prie jūsų būrio. nors pirmąjį jau gimdžiau Trakuose, bet ryt būsiu dvigubai gimdžiusi Trakuose- ryt guluosi į Trakus, nes labai bijau namie pamest mažių- kaklelis jau prieš sav buvo 4cm...
kai pagimdysiu- parašysiu ir aš jums savo įspūdžius...
IKI biggrin.gif

Lengvo gimdymo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Lauksim naujausiu ispudziu!
Atsakyti
QUOTE(Agnelė @ 2007 03 06, 10:26)
Sveikos mamytes  4u.gif

kas uz?  ax.gif

drinks_cheers.gif Kai tik pagimdysiu, tai ir as prisijungsiu bigsmile.gif
Atsakyti
"Gimdžiusių Trakuose klubo" narės:
anuska:), Agnelė, Joalin, karosiukas, vaivune, anzu, MilDuXe..., vandene6, Tooraa

Pirmas meeting'as - kai lauko temperatūra bus ne mažesnė nei +20C bigsmile.gif
O kad būtų įdomiau pavasario ir šiltų orų laukti, siūlau pagalvoti ir atsakyti į 2 klausimus:
1. Koks dar vienas bendras dalykas vienija daugumą mamyčių gimdžiusių Trakuose?
2. Šis klausimas toms, kurios gimdė pas gyd. R. Rogalskį cool.gif :
Kodėl pas šį gydytoją gimdo vyresnio amžiaus mamytės (ne 18-kos metų; dažniausiai jau virš 25)?

Teisingai atsakiusioms prizai-siurprizai thumbup.gif 4u.gif
(dar nežinau kokie, bet tikrai bus thumbup.gif , nors aukso puodo nesitikėkite lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnelė: 07 kovo 2007 - 10:15