Milduxe, as irgi sveikinu su sunelio gimimu visa jusu seimyna
Tai sakot keista moteriske....

Pas mane ji irgi buvo atejusi, o kadangi tai buvo priespaskutine mano isleidimo is ligonines diena, tai jau ir sveikatos turejau, ir siaip tuo momentu nieko neveikiau. Normali ji man pasirode

Ir i mano klausimus atsakinejo. Cia gal todel, kad po ilgu iseiginiu atejo, nes as gulejau per kovo sventes, darbo buvo pasiilgusi ir pn.
O vaiku gydytojai tai man

Pirma karta atejo toks vyriskis. Tai tik sesele bamba sutvarke, o jis net neprisiliete prie vaiko

Mazdaug, rankas kojas dukra turi, vadinasi sveika. As tokia apstulbusi buvau, kad net nespejau zmoniskai sureaguoti. Pirma dukra tai kiekviena diena isvartydavo, apziuredavo, apciupinedavo (cia jokubo ligonineje), tai ir Trakuose kazko panasaus tikejausi. Tai sekancia diena, kai atejo tokia jauna vaiku gydytoja, kritau kryzium prie duru ir sakiau niekur neisleisiu

:kruva klausimu uzdaviau, pampersu turini priverciau apziureti, nes keli dalykai nepatiko ir t.t. ir pn. Na o dar kita diena buvo gydytoja su studentu, tai jam gi reikejo parodyti kaip vaikuciai apziurimi, tai apziura buvo nuodugni.