Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Trakuose II

QUOTE(mijaka @ 2007 03 12, 19:05)
taigi pasiskaičiau Agnelės gimdymo Trakuose istoriją ( blush2.gif ) ir radau ten tokį dalykėlį....kad akušerė pasikvietė vyrą pažiūrėt kaip vaikiuko galvutė lenda.... blush2.gif  ar jos visos taip daro ?  biggrin.gif tuoj panikuot pradėsiu.. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mijaka, jei gimdymas eisis labai gražiai ir sklandžiai, manau gali ir akušerė ir gydytoja vyrą pakviest pažiūrėt. Bet jei bus komplikuotai, tai niekam nebus to galvoj.
O jei nenori, tai kai bus sąrėmiai, matysi, pas ką gimdysi, tai tai gydytojai atvirai pasakyk, kad nenori, kad vyras matytų. Kad tik prie galvos stovėtų.
Kai aš gimdžiau, mano vyras stovėjo prie mano galvos, o kai gimė mažius, Vilija jam pasiūlė perkirpt virkštelę. Nors jis labai bijojo, bet perkirpo. Ir tikrai žinau, kad viską matė. Ir tegu mato, tegu žino, labiau gerbs tave už tavo kančias ir su vaikučiu ryšys bus glaudesnis.
taip kad tu nepanikuok, leisk viskam eiti savo vaga ir viskas bus tik gerai.
O ko tu taip bijai. Tipo vyras nieko nematė ir nežino. Oi nejuokink, nusiramink ir nepanikuok. lotuliukas.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Nereali @ 2007 03 13, 12:04)
Va va  thumbup.gif  thumbup.gif  Man kai jis dare antra inseminacija pajuokavo:" as jusu kuna zinau geriau nei jusu vyras, nei laselis pro sona neprabego " lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Na bet mes jau su juo bendravom keleta metu ir toks pajuokavimas tikrai buvo teisingai suprastas smile.gif
Rogalskis is tiesu labai fainas !  thumbup.gif

Nu geras. Humoro jausmas nerealus. Bet aš tai turbūt būčiau nesupratus. Įtarčiau priekabiavimą. Ot durna aš - juokų visai nesuprantu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnelė @ 2007 03 13, 11:40)
juk daug kas priklauso nuo gimdymo eigos - jei bus plyšimai, kirpimai ir t.t., vyro tikrai nekvies pasižiūrėti  blink.gif

vat ir aš galvoju, kad jos tiesiog tvirtai žinojo, kad jo tai neišgasdins...matyt ir pagal žmogų ir pagal situaciją žiūri...tikėkimes biggrin.gif
QUOTE(karosiukas @ 2007 03 13, 19:37)
O ko tu taip bijai. Tipo vyras nieko nematė ir nežino.

niu tikrai mano vyras dar nėra matęs kaip galvutė vaiko lenda biggrin.gif

tiesiog man tai naujiena, reikės vyrą paruošt, kad ir taip gali būti...nes jis gi iš to pasimetimo net negalvos eit ar neit žiūrėt lotuliukas.gif o šiaip aš tokios nuomonės, kad nėra ko ten jam žiūrėt, kad ir koks naturalus procesas tai bebūtų. Aš ir pati nenorėčiau žiūrėt, nors ir mano kūnas.
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 03 13, 20:07)
vat ir aš galvoju, kad jos tiesiog tvirtai žinojo, kad jo tai neišgasdins...matyt ir pagal žmogų ir pagal situaciją žiūri...tikėkimes biggrin.gif

niu tikrai mano vyras dar nėra matęs kaip galvutė vaiko lenda  biggrin.gif

tiesiog man tai naujiena, reikės vyrą paruošt, kad ir taip gali būti...nes jis gi iš to pasimetimo net negalvos eit ar neit žiūrėt  lotuliukas.gif o šiaip aš tokios nuomonės, kad nėra ko ten jam žiūrėt, kad ir koks naturalus procesas tai bebūtų. Aš ir pati nenorėčiau žiūrėt, nors ir mano kūnas.

Mijaka, man atrodo, kad gydytojai irgi ziures, ar gali vyrui leist ten ziuret, ar ne. Gal tavo vyrui "uzteks" jau vien tai, kol jis bus prie visu tavo saremiu ir gal i pabaiga is to susijaudinimo bus toks pablyskes, kad gydytojai nebenores rizikuot ji atsikviest, kad viska is arti pamatytu - o tai visko su tais vyrais buna, buna, kad ir nualpsta... Tai kazi ar tie gydytojai nores problemu dar ir su tavo vyru g.gif Cia yra panasiai kaip su atsarginiais zaidejais krepsinyje: kas zaidzia, tiems geriau, o kurie sedi ir laukia, daug daugiau pergyvena... Tai kartais ir vyrams prie gimdymo yra nelengva, nes jie nori palengvinti zmonos kancias, bet nezino kaip, o ir negali nieko padaryt... Lengvo tau gimdymo, o vyro is anksto tu labai negasdink, bet ji tai butinai veskis, nes savas zmogus gimdant moraliskai labai daug reiskia.
Atsakyti
QUOTE(karosiukas @ 2007 03 13, 18:37)
Mijaka, jei gimdymas eisis labai gražiai ir sklandžiai, manau gali ir akušerė ir gydytoja vyrą pakviest pažiūrėt. Bet jei bus komplikuotai, tai niekam nebus to galvoj.
O jei nenori, tai kai bus sąrėmiai, matysi, pas ką gimdysi, tai tai gydytojai atvirai pasakyk, kad nenori, kad vyras matytų. Kad tik prie galvos stovėtų.
Kai aš gimdžiau, mano vyras stovėjo prie mano galvos, o kai gimė mažius, Vilija jam pasiūlė perkirpt virkštelę. Nors jis labai bijojo, bet perkirpo. Ir tikrai žinau, kad viską matė. Ir tegu mato, tegu žino, labiau gerbs tave už tavo kančias ir su vaikučiu ryšys bus glaudesnis.
taip kad tu nepanikuok, leisk viskam eiti savo vaga ir viskas bus tik gerai.
O ko tu taip bijai. Tipo vyras nieko nematė ir nežino. Oi nejuokink, nusiramink ir nepanikuok. lotuliukas.gif  doh.gif
Papildyta:

Nu geras. Humoro jausmas nerealus. Bet aš tai turbūt būčiau nesupratus. Įtarčiau priekabiavimą. Ot durna aš - juokų visai nesuprantu blush2.gif

Baik tu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kai bendrauji su gydytoju kelis metus ir atvarai daryti insemincaija pvz 5val ryto nes tai yra tipo tiksliausias laikas smile.gif))
Tai tikrai jau supranti jumora smile.gif be to mes visada su vyru vaziuodavom kartu smile.gif ir vyras laukdamas telika ziuredavo tokiam "laukiamajo kambarelyje".

Dar vienas is girdetu Rogalskio bajeriu:
situacija: moteris pasigimdo. Rogalskis klausia: "ar placenta pasiimsit". Moteris dar "gimdymo ekstazeje" klausia:" o kam ji mums". Rogalskis RIMTU VEIDU atsako:'nuuu, guliasha pasidarysit" thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nezinau ar cia jau kaip anekdotas ar cia tikras atvejis, ale as tai zvengiau ishgirdus smile.gif
Matyt pas mane jau jumoras jausmas kazkoks iskrypes doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nereali @ 2007 03 14, 08:54)
Baik tu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Kai bendrauji su gydytoju kelis metus ir atvarai daryti insemincaija pvz 5val ryto nes tai yra tipo tiksliausias laikas smile.gif))
Tai tikrai jau supranti jumora smile.gif be to mes visada su vyru vaziuodavom kartu smile.gif ir vyras laukdamas telika ziuredavo tokiam "laukiamajo kambarelyje".

Dar vienas is girdetu Rogalskio bajeriu:
situacija: moteris pasigimdo. Rogalskis klausia: "ar placenta pasiimsit". Moteris dar "gimdymo ekstazeje" klausia:" o kam ji mums". Rogalskis RIMTU VEIDU atsako:'nuuu, guliasha pasidarysit"  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nezinau ar cia jau kaip anekdotas ar cia tikras atvejis, ale as tai zvengiau ishgirdus smile.gif
Matyt pas mane jau jumoras jausmas kazkoks iskrypes  doh.gif  lotuliukas.gif

Na čia jau gal kiek ir per daug, sakyčiau... g.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif pokstininkas thumbup.gif lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mijaka, tai gal tu ir negasdink vyro... As tai pvz zinojau, jog vyras nenores kirpti virksteles:na ne todel, kad nemalonu, bet bijotu ka nors pagadinti, nes jam cia grynai mediku sritis. Bet ir neprireike:abu cezariai. MB dirbes teisesaugoje nuzudymu ir isprievartavimu skyriuje, tai sake, jog tiek mates, kad gimdymas tikrai neisgasdins. Bet kai antra karta dare cezari, buvo galimybe vyrui stebeti operacine pro toki langa (cia trakuose), tai sake, tik pamate kaip pilva piauna, tai nusprende daugiau ir nebeziureti biggrin.gif Vis delto yra skirtumas, kai guli svetimas ir savas zmogus. As pati irgi nesutikciau dalyvauti gimdyme smile.gif (na pvz drauge reiktu palaikyti ir pn.) Ne del vaizdu, bet del tos kancios, kai matai kaip artimas zmogus kencia, o padeti negaliu.
As tai Mijakos vietoj, pasakyciau vyrui, jog gali taip buti, kad paskui nepasimestu ir tvirtai galetu pasakyti:"Gerai, ziurim ka turim" biggrin.gif arba "Ne, as pastovesiu prie zmonos, drauges".
Atsakyti
rasa23 kovo 10 d. pagimdė sūnelį Vilių thumbup.gif
sveikinimai nuoširdžiausi 4u.gif

laukiam naujausių įspūdžių ax.gif

vandene6 taipogi sveikinam 4u.gif 4u.gif ir laukiam pasakojimo iš Trakų mirksiukas.gif
Atsakyti
rasa23 ir vandene6, nuosirdziausi sveikinimai sulaukus savuju stebukliuku!

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tooraa: 14 kovo 2007 - 13:01
4u.gif labai labai sveikinu mamytes smile.gif dideliausios sekmes auginant mazuosius angelelius 2.gif clap.gif clap_1.gif soske.gif angel_not.gif friends.gif angel.gif

o mano vyrui irgi leido ziureti per stikla, kaip man dare cezario pjuvi...tai vyriukas sake kojos drebejo, kai viska plese man ten... ir sake labai verke, ir kad man skauda ir kad jau teciu patapo...

Rogalskis sake, kad turbut daugiau neleis niekam ziureti operacijos, nes labai jautriai vyriukas sureagavo verysad.gif o gal tik taip pasake... bet gal ir gerai, kad neleis, nes as tai neistverciau jei man reiktu ziureti, kaip artima zmogu operuoja... nors ir zinant kad yra gerose rankose.. blush2.gif
Atsakyti
niekaip nesuprantu kame tas įdomumas stebėt kaip daro cezarį ... blink.gif

sveikinu rasa23 thumbup.gif
P.S. man irgi pirma data gimdymo buvo kovo 10 nustatyta ir irgi sūnelį Vilium norėjau pavadint thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MilDuXe... @ 2007 03 14, 20:04)
Rogalskis sake, kad turbut daugiau neleis niekam ziureti operacijos, nes labai jautriai vyriukas sureagavo verysad.gif  o gal tik taip pasake... bet gal ir gerai, kad neleis, nes as tai neistverciau jei man reiktu ziureti, kaip artima zmogu operuoja... nors ir zinant kad yra gerose rankose.. blush2.gif

Na, ir labai teisingai, kad neleistu ziuret, kaip daro cezari... As pati kazi ar noreciau ziuret pro langa, jei mano vyra operuotu... Gal medicinos studentams tai i nauda - profesine praktika, taip vadinasi, bet paprastam zmogui ... anoks cia idomumas. Ir nualpti galima taip beziurint...
Atsakyti