Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Trakuose II

QUOTE(Tooraa @ 2007 03 14, 19:22)
Na, ir labai teisingai, kad neleistu ziuret, kaip daro cezari... As pati kazi ar noreciau ziuret pro langa, jei mano vyra operuotu... Gal medicinos studentams tai i nauda - profesine praktika, taip vadinasi, bet paprastam zmogui ... anoks cia idomumas. Ir nualpti galima taip beziurint...

O aš norėčiau ir žiūrėt ir matyt. man įdomu. Nu matyt tokia jkau esu.
man ir skrodimą daryt įtariu įdomu būtų.
Nu neesu tokia žiauri, kaip atrodau. Man tiesiog įdomu. Man įdomus žmogus, anatomija.
O mano vyras, prieš gimdymą irgi bijojo, sakė kad neis, nežiūrės, tik pastovės, bet taip galva susisuko, kad net virkštę pats kirpo.
Manau, kad kai jau viskas prasideda, kai vyras būna šalia, kai prisižiūri kančių, tai jau toks dalykas kaip kirpimas yra toks nekaltas ir kai pamato savo vaikutį, tai gali bet ką padaryt. Ir aš norėčiau.....gaila, kad vyrai negimdo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karosiukas @ 2007 03 14, 23:36)
O aš norėčiau ir žiūrėt ir matyt. man įdomu. Nu matyt tokia jkau esu.
man ir skrodimą daryt įtariu įdomu būtų...

O tu tai tvirta moteriske thumbup.gif !!! Jei man reiktu stebet kokia operacija, itariu, nualpciau ... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tooraa: 15 kovo 2007 - 13:01
QUOTE(Tooraa @ 2007 03 15, 13:00)
O tu tai tvirta moteriske thumbup.gif !!! Jei man reiktu stebet kokia operacija, itariu, nualpciau ... doh.gif

O aš turbūt dar ir iš arčiau prieičiau pažiūrėt ax.gif
Atsakyti
Merginos, kas turit gyd. Rogalskio kontaktus? Atsiųskit į až, ačiū iš anksto!
O kaip vyksta tas susitarimas su gydytoju? Varai pas jį ir sakai "Aš čia taip sakant, gimdyt pas jus noriu..."? lotuliukas.gif Patarkit!
Atsakyti
QUOTE(Smulkmena @ 2007 03 16, 19:26)
Merginos, kas turit gyd. Rogalskio kontaktus? Atsiųskit į až, ačiū iš anksto!
O kaip vyksta tas susitarimas su gydytoju? Varai pas jį ir sakai "Aš čia taip sakant, gimdyt pas jus noriu..."?  lotuliukas.gif Patarkit!

As taip ir sakiau. Nu negi cia i vata dar vyniosi biggrin.gif
Papildyta:
O kontaktus gali rasti cia: http://ginekologija.projektas.lt/
Atsakyti
QUOTE(sitara @ 2007 03 17, 00:45)
As taip ir sakiau. Nu negi cia i vata dar vyniosi biggrin.gif

O ar neklause paskui, kas tau rekomendavo i ji kreiptis?
Atsakyti
QUOTE(Tooraa @ 2007 03 17, 09:06)
O ar neklause paskui, kas tau rekomendavo i ji kreiptis?

Manes klause, tai as ir atsakiau, kad 2 mano drauges; viena jau buvo gimdziusi pas šį gyd. smile.gif
TADA dar forume nebuvo tiek daug ir tokių gerų atsiliepimų apie šį gydytoją wub.gif

Tooraa,
jei tavęs paklaus- tai gali pasakyti, kad forume sužinojai bigsmile.gif
o kas čia blogo?
Atsakyti
QUOTE(Agnelė @ 2007 03 17, 10:39)
Manes klause, tai as ir atsakiau, kad 2 mano drauges; viena jau buvo gimdziusi pas šį gyd.  smile.gif
TADA dar forume nebuvo tiek daug ir tokių gerų atsiliepimų apie šį gydytoją  wub.gif

Tooraa,
o kas čia blogo?

Nieko blogo wink.gif Rogalskis pats zino apie sita foruma ir apie sita tema smile.gif JIs kazkada ir man sake, kad pasiskaityciau atsiliepimus apie Traku ligonine cia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(karosiukas @ 2006 12 28, 13:44)
Gimdžiau Trakuose pas Viliją Variakojienę. Kas gimdėt - patvirtins manau visos. Geresnės gydytojos nėra. Gydytoja superinė, personalas geras, priežiūra irgi super.
Gimdykit ten ir niekada nereikės verkti dėl sunkaus, pragariško gimdymo, kaip kitur.
Aš visus savo vaikelius gim dysiu tik pas Variakojienę, kiek jų dar Dievulis duos.
Šiandien aš galiu pasakyt, kad gimdžiau karališkai.
Jei reikia kontaktų, prašom į AŽ.

smile.gif ji irgi abi mano mergicas iseme-po cezariuu, bet veidukas tai perbales buvo- pergyveno, nes kadangi antra nesiojau kartu su spirale, tai ana supuliavus buvo. ui ui o dar kai artima gimine. o siaip ji tikrai fainuole. rasau ne del to kad ji mano kaip ir teta, bet, ir mano visos drauges tik pas gimde, viena net is anglijos specialiai su antru vazinejo:)
Atsakyti
QUOTE(Agnelė @ 2007 03 17, 11:39)
Tooraa,
o kas čia blogo?

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tai gal dar pasakyt, kad cia toks Rogalskio-fan-klubas steigiasi? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnelė @ 2007 03 09, 12:05)
"Gimdžiusių Trakuose klubo" narės:
anuska:), Agnelė, Joalin, karosiukas, vaivune, anzu, MilDuXe..., vandene6, Tooraa, rasa23, Marghi, mijaka, Laurytė

Pirmas meeting'as - kai lauko temperatūra bus ne mažesnė nei +20C 

o mane priimsi?? ax.gif mano abi mergicos urgi is ten:))
siulau susitikima su kibinais:) ir vizita i ligonine pas personala
Atsakyti
QUOTE(CrEL @ 2007 03 17, 20:10)
o mane priimsi??  ax.gif  mano abi mergicos urgi is ten:))
siulau susitikima su kibinais:) ir vizita i ligonine pas personala

Gal ir nebloga ideja g.gif Verta demesio bigsmile.gif
Atsakyti