Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Trakuose II

QUOTE(astux @ 2007 03 25, 18:55)
Ei, kokios jūs greitos bigsmile.gif  aš dar nespėjau pagimdyt, o jūs jau mane į gimdžiusių Trakuose klubą įrašėt laugh.gif  gal palaukit, kol pagimdysiu mirksiukas.gif

QUOTE(Agnelė @ 2007 03 26, 10:30)
Čia geras ženklas  mirksiukas.gif
Porą mamyčių irgi išanksto įrašėm į klubą, tai gimdymai lengvai ir sklandžiai praėjo  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Astux, mane irgi avansu uzrase, nors dar tik vaziuosiu gimdyt i Trakus... mirksiukas.gif
Gal tai ir man bus geras zenklas, kaip Angele sako... g.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tooraa: 26 kovo 2007 - 16:47
QUOTE(Agnelė @ 2007 03 26, 09:30)
Čia geras ženklas  mirksiukas.gif
Porą mamyčių irgi išanksto įrašėm į klubą, tai gimdymai lengvai ir sklandžiai praėjo  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Kad tavo žodžiai Dievui ausin ax.gif

QUOTE(Tooraa @ 2007 03 26, 16:46)
Astux, mane irgi avansu uzrase, nors dar tik vaziuosiu gimdyt i Trakus... mirksiukas.gif
Gal tai ir man bus geras zenklas, kaip Angele sako... g.gif  wub.gif

nu kadangi tu turėtum pirmiau manęs, tai pažiūrėsim ar lengvai ir sklandžiai eisis, jei ne, tai moralinę žalą turės atlygint laugh.gif

beje, aš ryt važiuosiu ten pirmą kartą, susitiksiu su gyd. ir apžiūrėsiu kas ir kaip rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,

mes siuo metu esame Traku ligonineje.
Siandien susilaukem fainuoles dukrytes. Viskas kas mineta apie Traku ligonine - tikra tiesa. Personalas bent jau su kuriuo as bendrauju, labai labai teisingas ( lyginanat su Antakalnio personalu). Zodziu viskas super. Mano brangioji, kai sustipres, paims laptopa ir viska detaliai parasys.

Tiek kol kas. Lekiu dziaugtis savo mazyte.

-
Cini-mini MB.

p.s. Siuo metu Trakuose anslagas (visos palatos uzimtos... ir ne pilnatis rodos...)
Atsakyti
QUOTE(astux @ 2007 03 26, 18:11)
Kad tavo žodžiai Dievui ausin ax.gif
nu kadangi tu turėtum pirmiau manęs, tai pažiūrėsim ar lengvai ir sklandžiai eisis, jei ne, tai moralinę žalą turės atlygint laugh.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(cini-mini-vyraz @ 2007 03 26, 18:59)
p.s. Siuo metu Trakuose anslagas (visos palatos uzimtos... ir ne pilnatis rodos...)

Oi, itariu, ipulsiu as per pati buma... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cini-mini-vyraz @ 2007 03 26, 18:59)
Sveikos,

Siandien susilaukem fainuoles dukrytes. Viskas kas mineta apie Traku ligonine - tikra tiesa. Personalas bent jau su kuriuo as bendrauju, labai labai teisingas ( lyginanat su Antakalnio personalu). Zodziu viskas super. Mano brangioji, kai sustipres, paims laptopa ir viska detaliai parasys.

-
Cini-mini MB.

nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif aukit dideli, sveiki ir grazus wub.gif butinai laukiam zmonos pasakojimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MilDuXe... @ 2007 03 26, 18:32)
as vaziavau du kartus ziureti kaip ten kas  ax.gif niekas neisvare nors esu is vilniaus:) ax.gif  thumbup.gif atvarem su vyru, sakom - norim cia gimdyti, sako labai malonu ir viska aprode, dar vaiko tonelius paklause 4u.gif

tik tai atmink kad jie priima visiskai isnesiotus kudikius, tai yra nuo 38 savaites, sake is bedos nuo 37 dar priimtu, o jei anksciau tai vistiek veztu i vilniu, tad geriau negaisti laiko jei nera tiek savaiciu kudykeliui schmoll.gif  verysad.gif

Nu tikiuosi išnešiosiu savo pilvelį kiek reikia ax.gif

QUOTE(cini-mini-vyraz @ 2007 03 26, 19:59)
Sveikos,

-
Cini-mini MB.

Prisidedu prie sveikininmų 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zlatavlaska: 27 kovo 2007 - 07:23
Sveikutės mamyčiukės,

sveikinimai ką tik susilaukusioms vaikučių 2.gif
Taip pat dėkojame už sveikinimus mums. Niekaip nebuvo laiko ilgėliau prisėst ir parašyt 4u.gif

Kol kas trumpai (tikiuosi bus ir visa istorija ax.gif ) apie gimdymą Trakuose kovo 10 d.
Nuvažiavę anksti ryte buvome maloniai priimti ir apžiūrėti bei iškarto ruošiami gimdymui, nes atvažiavau su 7 cm atsidarymu. Važiavau nesitarus, budėjo Simonaitienė. Patekom į jaukią mažąją gimdyklą, kur praleidom 2 valandas, po kurių gimė Viliukas. Tuo pačiu metu gimdė ir kita moterytė, tai personalas bėgiojo nuo manęs iki jos... Akušerės ir kt. buvo super, drąsino. Nusprendę, kad pirmoji pagimdys ta kita moterytė, personalas išrūko pas ją, o tuo metu likau su vyru ir jaučiu, kad jau vaikutis ateina. Vyras nubėgo pakviest, iškart subėgo visi. Gimęs Viliukas gavo 10/10 balų. Už kelių minučių tai kitai moterytei irgi gimė berniukas. Tik bėdelė - plyšau, siuvo...
Po to kartu su vyru ir vaikučiu gyvenom kartu palatoj thumbup.gif Labai rūpestinga akušerė Kristina po to mus prižiūrėjo. Kasdien lankė gydytojai ir pediatrai.
Įspūdžiai iš Trakų thumbup.gif
Atsakyti
tikrai labai idomu visa istorija isgirsti, kadangi pakliuvai pas blogiausia traku gydytoja, kuri tik ten 2 dieas per menesi budejimo turi blush2.gif ax.gif tai gal tu apie ja paneigsi gandus g.gif gal ji visai nebloga???
Atsakyti
QUOTE(MilDuXe... @ 2007 03 27, 12:59)
tikrai labai idomu visa istorija isgirsti, kadangi pakliuvai pas blogiausia traku gydytoja, kuri tik ten 2 dieas per menesi budejimo turi blush2.gif  ax.gif tai gal tu apie ja paneigsi gandus g.gif gal ji visai nebloga???

Pamačius, kad budi Simonaitienė neapsidžiaugiau, na, bet kaip taip. Jinai užpildė popierius, patikrino kaklelio atsidarymą ir po gimdymo siuvo. Per patį gimdymą viską darė akušerė, o Simonaitienė tik atsimenu kažką leptelėjo, kad pas mus čia nerėkiama.. Neturiu su kuom palyginti jos ir kitų gydytojų, bet išankstinė nuomonė aišku veikė... Likęs personalas buvo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasa23: 27 kovo 2007 - 13:21
QUOTE(astux @ 2007 03 26, 18:11)
tai pažiūrėsim ar lengvai ir sklandžiai eisis, jei ne, tai moralinę žalą turės atlygint laugh.gif

dėl moralinės žalos atlyginimo - labai lietuviškas bruožas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnelė: 27 kovo 2007 - 14:08
QUOTE(Agnelė @ 2007 03 27, 15:06)
dėl moralinės žalos atlyginimo - labai lietuviškas bruožas  ax.gif

4u.gif Na, nepyk nepyk, mes cia siaip tik ... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(rasa23 @ 2007 03 27, 14:18)
Pamačius, kad budi Simonaitienė neapsidžiaugiau, na, bet kaip taip. Jinai užpildė popierius, patikrino kaklelio atsidarymą ir po gimdymo siuvo. Per patį gimdymą viską darė akušerė, o Simonaitienė tik atsimenu kažką leptelėjo, kad pas mus čia nerėkiama.. Neturiu su kuom palyginti jos ir kitų gydytojų, bet išankstinė nuomonė aišku veikė...  Likęs personalas buvo  thumbup.gif

Visu pirma, dar darka sveikinu su sekmingu gimdymu 4u.gif 4u.gif 4u.gif O antra, tai norejau parasyt, kad isankstine nuomone yra isankstine nuomone, bet man laaabai jau keistai atrodo, kad gydytoja taip kategoriskai uzdraudzia rekt... Kol gali save kontroliuoti, tai zinoma, kad geriau nerekt, bet pasistengt taisyklingai kvepuot, bet kai laaabai stiprus saremiai suspaudzia, tai kartais ir nejuciom kokia garsesne aimana issprusta. As, kai pirmaji gimdziau, bandziau valdytis ir kvepuoti, bet labai daug plysau ir gal del to buvo toookie stiprus skausmai, kad visus gydytojus velniop pasiust norejosi... blush2.gif Gerai, kad tada susivaldziau, o tai nezinau, kaip butu reikeje po visko ju atsiprasineti... doh.gif Jei dabar butu tokie skausmai ir man dar taip pasakytu i akis, tai nezinia, ar susitureciau neisrezus ko nors... hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Visu pirma, dar darka sveikinu su sekmingu gimdymu 4u.gif  4u.gif  4u.gif O antra, tai norejau parasyt, kad isankstine nuomone yra isankstine nuomone, bet man laaabai jau keistai atrodo, kad gydytoja taip kategoriskai uzdraudzia rekt... Kol gali save kontroliuoti, tai zinoma, kad geriau nerekt, bet pasistengt taisyklingai kvepuot, bet kai laaabai stiprus saremiai suspaudzia, tai kartais ir nejuciom kokia garsesne aimana issprusta. As, kai pirmaji gimdziau, bandziau valdytis ir kvepuoti, bet labai daug plysau ir gal del to buvo toookie stiprus skausmai, kad visus gydytojus velniop pasiust norejosi... blush2.gif Gerai, kad tada susivaldziau, o tai nezinau, kaip butu reikeje po visko ju atsiprasineti... doh.gif Jei dabar butu tokie skausmai ir man dar taip pasakytu i akis, tai nezinia, ar susitureciau neisrezus ko nors... hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

Ačiū smile.gif Aš irgi stengiausi valdytis ir taisyklingai kvėpuoti. Kadangi gimdymas praėjo gerai, vaikučiui viskas gerai, tai ir išskyrus tą nelemtą frazę, apie Simonaitienę negaliu nieko blogo pasakyt.
Atsakyti