Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Trakuose II

QUOTE(Tess @ 2007 03 28, 16:14)
aciu, merginos, nuraminote siek tiek...
vis tiek kazkaip be rysio jauciuosi, bet kita karta kai su Vilija susitiksiu jau pasistengsiu istaisyti savo neapdairuma

Na ji daznai operacineje- tai tuomet tikrai nekels. Geriausia skambint truputi popietu arba jau i darbo pabaiga. sekmes
Atsakyti
QUOTE(Tess @ 2007 03 27, 17:25)
klausimuks toms, kurios dar pries gimdyma vaziavo i Trakus i apziuras pas Variakojiene ar kita gydytoja - jus uz tas apziureas nieko nemokejot, taip?
As va jau du kartus buvau pas VAriakojiene apziurose, tai taip kazkaip keistai jauciausi - ar cia jai vezt uz ta apziura dovanu, ar jos ieina i kaina uz gimdyma?
Ji dar manes taip keistai paklause, ar jau apsisprendziau kur gimdysiu ir pas ka. Nors as aiskiai telefonu is pat pradziu sakiau, kad noriu pas ja gimdyt..
Na, kazkaip ne iki galo man aisku viskas. O dar ji ir laksto per apziuras - biski mane paziuri, tada pakonsultuot bega, tada vel pas mane. Net skyriaus neaprode, nors zadejo...
O per pati gimdyma ji kazin bus salia (na, nesitikiu, kad per visus saremius salia bus, bet bent paskutiniam etape...)? Ar irgi lakstys savo pareigas vykdydama? Kaip jums buvo?

pasimetus as..

Aš mokėdavau už apžiūrą, nes ji būdavo labai išsami. Plius jai buvau pasakiusi, kad tikrai gimdysiu pas ją.
Kai gimdžiau, visad buvo šalia manęs ji ir akušerė, kartais dar kas nors. Žodžiu, viena nebuvau palikta nė sekindei, vyro praktiškai nereikėjo, buvo ir kas ranką palaiko ir kas galvą paglosto.
Nebijok jos, kai sekantį kartą eisi, nunešk ką nors mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Agnelė @ 2007 03 27, 14:06)
dėl moralinės žalos atlyginimo - labai lietuviškas bruožas  ax.gif

happy.gif baik tu, juokauju mirksiukas.gif

QUOTE(Tess @ 2007 03 28, 15:14)
aciu, merginos, nuraminote siek tiek...
vis tiek kazkaip be rysio jauciuosi, bet kita karta kai su Vilija susitiksiu jau pasistengsiu istaisyti savo neapdairuma

žinai, aš irgi neatsiskaičiau už apžiūrą, bet nelabai buvo ir kaip. Na, aš prašiau jos, kad būtent ji dalyvautų gimdyme, tai manau žmogus supranta,kad po to atsiskaitysiu, manau, kad ji suprato. O be to, jei dar nepagimdysiu, važiuosiu apžiūrai kitą savaitę, tada ir paklausiu. Aš kažkaip dėl to labai nepergyvenu ax.gif

beje, kas neseniai gimdėt, pasakykit ar reik viską savo turėt (naktiniai, chalatas) ar duoda ir ligoninės?
Atsakyti
Viska duoda.
Chalata (man toks fainas pasirode wub.gif ) Naktinius irgi duoda. As tai keisdavau po kelis i diena, nes tai krauju istepliodavau, tai pienuku. O ir ta moteris (atsakinga uz siuos dalykus) vis ateidavo ir nauju prinesdavo. Sakydavo- tik keisk biggrin.gif Kad svarus butu smile.gif
Atsakyti
taip taip... ir chalata ir naktinius dave, tiek kiek reikejo... o ir vaikuciui palutes dave ax.gif tai siu dalyku savo galima nesivezti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Joalin @ 2007 03 31, 21:40)
O ir ta moteris (atsakinga uz siuos dalykus) vis ateidavo ir nauju prinesdavo.

oi man tai viena didžiausių pramogų budavo kai ji ateidavo lotuliukas.gif superinė tokia moteriškė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 04 01, 14:26)
oi man tai viena didžiausių pramogų budavo kai ji ateidavo  lotuliukas.gif  superinė tokia moteriškė  lotuliukas.gif

poabandytu neateit.
As labai kraujavau tai daktarai pamate patepliotus naktynius, moteriskaite bart gavo -kad tipo nepakeite. o istikruju jau keisti buvo. Na iki vizitacijos visom privaloma pakeist kasdien.
O maniskei maziukei dar ir kojinytes dave vilnones

Kita man plaukus sukavo, nes po operacijos negalejau net to padaryt:(
Atsakyti
QUOTE(MilDuXe... @ 2007 04 01, 10:55)
taip taip... ir chalata ir naktinius dave, tiek kiek reikejo... o ir vaikuciui palutes dave ax.gif tai siu dalyku savo galima nesivezti schmoll.gif

ačiū mergaitės 4u.gif
Atsakyti
O kaip su vyrais? Jei nebus gimdyvių bumo, galės likti su savo šeimynėle pernąkt? bigsmile.gif
Ir vyrui turbūt reikės spec. aprangos, ją ten galima įsigyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smulkmena @ 2007 04 02, 09:34)
O kaip su vyrais? Jei nebus gimdyvių bumo, galės likti su savo šeimynėle pernąkt?  bigsmile.gif
Ir vyrui turbūt reikės spec. aprangos, ją ten galima įsigyti?  g.gif

na geriau alai pasiima, nes juokingai vyras atrodytu su tais maiso tipo naktyniais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smulkmena @ 2007 04 02, 09:34)
O kaip su vyrais? Jei nebus gimdyvių bumo, galės likti su savo šeimynėle pernąkt?  bigsmile.gif
Ir vyrui turbūt reikės spec. aprangos, ją ten galima įsigyti?  g.gif

čia turbūt apie tą aprangą klausi su kuria gimdyme gali dalyvaut ? geriau ją išanksto įsigyt, abejoju ar ten ką duoda...g.gif mes kai atvažiavom naktį, tai pasitaikė tokia piktoka seselė ar kas ji net nežinau. Tai vyrui griežtai pasakė, kad jei neturi aprangos-negalės dalyvaut, ir kai ėjau į tuliką (per sąremius) ir paprašiau popieriaus tai atkirto, kad savo reikia turėt doh.gif ai dar tapkių nepamiršk, nes mane tai po dušo laikė basą ant šaltų grindų (nors tada jos man degė) tol kol vyras nenulekė į mašiną mano daiktų parnešt doh.gif nu žodžiu prietranka kažkokia pasitaikė, bet ją tada ir temačiau pirmas dvi val, paskui pamaina keitėsi ir normalūs žmonės atėjo biggrin.gif

QUOTE(CrEL @ 2007 04 02, 10:28)
na geriau alai pasiima, nes  juokingai vyras atrodytu su tais maiso tipo naktyniais smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
taip vyriukui reikia tos aprangos, kuria galima isigyti vaistinej priesais gimdykla 12 lt kainuoja ax.gif o jei vyriukas bnori nakvoti reiks moketi 20 lt uz para, jei nores ir valgyti 6 lt uz para. jei bus cezaris vyras gales gyventi nemokamai bet uz valgi vistiek reiks moketi... ax.gif
Atsakyti