QUOTE(Tess @ 2007 03 27, 17:25)
klausimuks toms, kurios dar pries gimdyma vaziavo i Trakus i apziuras pas Variakojiene ar kita gydytoja - jus uz tas apziureas nieko nemokejot, taip?
As va jau du kartus buvau pas VAriakojiene apziurose, tai taip kazkaip keistai jauciausi - ar cia jai vezt uz ta apziura dovanu, ar jos ieina i kaina uz gimdyma?
Ji dar manes taip keistai paklause, ar jau apsisprendziau kur gimdysiu ir pas ka. Nors as aiskiai telefonu is pat pradziu sakiau, kad noriu pas ja gimdyt..
Na, kazkaip ne iki galo man aisku viskas. O dar ji ir laksto per apziuras - biski mane paziuri, tada pakonsultuot bega, tada vel pas mane. Net skyriaus neaprode, nors zadejo...
O per pati gimdyma ji kazin bus salia (na, nesitikiu, kad per visus saremius salia bus, bet bent paskutiniam etape...)? Ar irgi lakstys savo pareigas vykdydama? Kaip jums buvo?
pasimetus as..
Aš mokėdavau už apžiūrą, nes ji būdavo labai išsami. Plius jai buvau pasakiusi, kad tikrai gimdysiu pas ją.
Kai gimdžiau, visad buvo šalia manęs ji ir akušerė, kartais dar kas nors. Žodžiu, viena nebuvau palikta nė sekindei, vyro praktiškai nereikėjo, buvo ir kas ranką palaiko ir kas galvą paglosto.
Nebijok jos, kai sekantį kartą eisi, nunešk ką nors