Įkraunama...
Įkraunama...

Rojaus paukštės žiedas

QUOTE(Betse @ 2009 02 09, 15:22)
Kuodelius nuėmiau  cool.gif Kiti pamirkė prieš nuimant kuodelį.
Pasėjau ir laukiau ilgai ir nuobodžiai...
Čia įkėliau 2 foto kaip auga:
rojaus sodai
Dabar jau pirmi lapeliai didesni  thumbup.gif

mačiau šitas foto smile.gif thumbup.gif
dabar žiūrėsiu, ar kas nors išaugs unsure.gif mažas užpyko, kad neleidau jam sėti, tai nuėjęs susirado kastuvuką ir perkasė visą vazoną doh.gif nors gal nieko baisaus nebus mastau.gif
ant pietinės palangės pastačiau.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 02 09, 16:28)
mačiau šitas foto  smile.gif  thumbup.gif
dabar žiūrėsiu, ar kas nors išaugs  unsure.gif mažas užpyko, kad neleidau jam sėti, tai nuėjęs susirado kastuvuką ir perkasė visą vazoną  doh.gif nors gal nieko baisaus nebus mastau.gif
ant pietinės palangės pastačiau.

Nieko baisaus lotuliukas.gif Man pasėtas sėklytes teko perplauti, nes pasirodo nusipikrau žemę su "gyvais priedais"

Mano mažoji taip pat daro, "išima" kokią nors gėlę iš vazono, atneša ir klausia : O kas čia?
Atsakyti
QUOTE(Betse @ 2009 02 09, 16:54)
Nieko baisaus  lotuliukas.gif Man pasėtas sėklytes teko perplauti, nes pasirodo nusipikrau žemę su "gyvais priedais"

Mano mažoji taip pat daro, "išima" kokią nors gėlę iš vazono, atneša ir klausia : O kas čia?

tai labai panašaus protelio abu hihihi.gif kiek pamenu ir jei neklystu, tik dienų skirtumas tarp judviejų smile.gif
įtariu, einu perplauti - žirnių prie strelicijos prismaigė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 02 09, 18:00)
tai labai panašaus protelio abu hihihi.gif kiek pamenu ir jei neklystu, tik dienų skirtumas tarp judviejų  smile.gif
įtariu, einu perplauti - žirnių prie strelicijos prismaigė  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Viskas viename ir žirniai, ir gėlytės thumbup.gif
Man atrodo to pačio amžiaus abu...
Atsakyti
QUOTE(Betse @ 2009 02 09, 19:19)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Viskas viename ir žirniai, ir gėlytės  thumbup.gif
Man atrodo to pačio amžiaus abu...

Na tai stebesim kaip taviskes auga thumbup.gif ,o tu jas mirkinai vandeny?As vis pries sedama seklas 24 val,palaikau slapioj vatoj,o kazin kaip su sitom g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 02 09, 21:10)
Na tai stebesim kaip taviskes auga thumbup.gif ,o tu jas mirkinai vandeny?As vis pries sedama seklas 24 val,palaikau slapioj vatoj,o kazin kaip su sitom g.gif

Na 24 val. tikrai nemirkiau, labai trumpai, vien tam kad tas kuodelis lengvai nusiimtų.
Žinoma gal pamirkius ilgiau greičiau sudygtų...
Atsakyti
Labas smile.gif
Jei galima įsijungsiu į jūsų pokalbį.
Prieš savaitę ir aš pasėjau strelicijas. Mirkiau dvi paras. Žirėsima kas gausis. Tikiuosi kantrybės laukti užteks blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 02 08, 21:42)
As pirkau augaliuka,bet naitas,man rodos jau pasejo savasias,ji gal papasakos kaip sejo,o kita pamenu sake palauks pavasario su "seja"
Siaip girdejusi ,kad nelabai nori jos dygt,sunkiai pro kevaliuka daigas prasikala ilgai dygsta.

ne, dar nepasėjau, dar spintelėj tupi. Galvojau, kad skaudžiai išsidūriau su araukarijos sėklomis, mirkydama, nes pradėjo stipriai pelyti. Bet matyt, taip ten turėjo būti su ta araukarija.
Tai ant dienų sėsiu ir streliciją. Tik nežinau, kur padėti viską doh.gif šitos sėklos į durpės tabletę netelpa, daug vietos užima.

QUOTE(muminukas @ 2009 02 08, 23:28)
bandysiu ryt sėti į universalią žemą, jei pilnatis dar nepraeis  g.gif kaip bus, taip bus. negi dabar aš tas sėklas spintelėje laikysiu. tai susiradau pailgą vazonėlį, visas 5 susėsiu į vieną (pokelyje 5 sėklos buvo).

aš lyg tyčia šiand irgi buvau perspėta, kad per pilnatį negalima sėti.
Atsakyti
per delčią tikrai negalima. nors gal per stipriai negalima - nerekomenduojama.
Atsakyti
QUOTE(alvijaxx @ 2009 02 10, 10:05)
Labas  smile.gif
Jei galima įsijungsiu į jūsų pokalbį.
Prieš savaitę ir aš pasėjau strelicijas. Mirkiau dvi paras. Žirėsima kas gausis. Tikiuosi kantrybės laukti užteks  blink.gif

Be abejo galima drinks_cheers.gif ,lauksim daigu kartu su tavimi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

Siandien parduotuvej nusipirkau jau paauginta augaliuka thumbup.gif
tai dabar maciau merginos rekomendavo koia zeme pirkt, vazona jau turiu, belieka tik dar karta i parduotuve nulekt ir zemiu nusipirkt.

Aisku ziedu greit nesitikiu, bet viltis labai didele drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTE24 @ 2009 02 10, 20:11)
Sveikos,

Siandien parduotuvej nusipirkau jau paauginta augaliuka  thumbup.gif
tai dabar maciau merginos rekomendavo koia zeme pirkt, vazona jau turiu, belieka tik dar karta i parduotuve nulekt ir zemiu nusipirkt.

Aisku ziedu greit nesitikiu, bet viltis labai didele drinks_cheers.gif

o kur pirkai? keik mokėjai? man kažkaip jos niekada vazonuose neužkliuvo už akių, tik puokštėse mastau.gif
Atsakyti