mano strelicijų lapų galiukai ruduoja. purškiu vandeniu, bet nepadeda. gal žinot, ką daryt? apatinius lapus iš vis nukirpau, labai negražūs buvo. sėjau iš sėklų 2011 pradžioj, dabar kelios didesnės jau 60 cm, kitos ir 50, ir 40, ir 30 cm. iš 10 sėklų sudygo 8.
3 metai dar nepraėjo nuo paskutinės žinutės.
Kaip auga jūsų rojaus paukstės? Gal žydėjo, nenumirojo.
Susidomėjau šiuo augalu. Ar verta bandyti pirkti sėklas, o gal paieškoti kokiame ermitaže.
Kai pas Paladė jos, ar gyvos?
Va tiek klausimų kol kas. Kitus išsiaiškinau skaitydama forumą, dar kitus vėliau.

Susidomėjau šiuo augalu. Ar verta bandyti pirkti sėklas, o gal paieškoti kokiame ermitaže.
Va tiek klausimų kol kas. Kitus išsiaiškinau skaitydama forumą, dar kitus vėliau.
QUOTE(amba41 @ 2016 01 20, 11:34)
3 metai dar nepraėjo nuo paskutinės žinutės.

gyvos, labai didelės, bet nežydi. dabar šešti metai, iš sėklų auginu. Netinka sausas namų oras, reikia purkšti lapus. Nusibodo jos man, daug vietos užima, ale gaila išmest. Esu atidavusi dviems moteriškėms kelis daigus, bet irgi nežydi.
QUOTE(Paladė @ 2016 01 20, 10:50)
gyvos, labai didelės, bet nežydi. dabar šešti metai, iš sėklų auginu. Netinka sausas namų oras, reikia purkšti lapus. Nusibodo jos man, daug vietos užima, ale gaila išmest. Esu atidavusi dviems moteriškėms kelis daigus, bet irgi nežydi.
Dėkui. Hmm... Kaip tik šiemet tikėkimės pražys, nes poroj vietų rašė , kad 7-ais pražydo.
Prisiskaičiau visko.
Kaip pas kitas, ar žydėjo? Kažkur čia forume skaičiau, kad rudenį, pagal cimbidžių pražydinimo būdą, palaikė lauke iki atvėstant.
Sveikutes, siandien persodinau savo pauštę, ji pas mane kokie 5-6 metai, issiauginau is seklu, gal todel nemetu nes tiek ilgai myleta, auginta, noriu to ziedo baisiai, bet manau netinkamos salygos, ziema juk jai kambary per silta. Vazona gal kiek per dideli parinkau, bet tikiu kad dar subujos ir pagaliau padovanos man ta zieda 
Sorry foto ikelt per tel. nebesugebu

Sorry foto ikelt per tel. nebesugebu