Įkraunama...
Įkraunama...

Rojaus paukštės žiedas

Astersita, labai smagu kai pražysta thumbup.gif Ir žiedas labai gražus wub.gif Ir nesimato, kad lapai būtų negražūs bigsmile.gif
Atsakyti
sėklų kažin ar įmanoma kur gauti g.gif
norėčiau ir tokio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kkunigunda @ 2010 05 25, 20:17)
oi labai graži gėlytė mirksiukas.gif žiedas ir superinis thumbup.gif

na gal ir nėra, kad būtų labai, labai gražus, bet man patinka thumbup.gif tik žiedkotis galėtų būti ilgesnis, o tai žiedas tarp lapų pasislėpęs 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(varna575 @ 2010 05 25, 20:37)
Astersita, labai smagu kai pražysta thumbup.gif  Ir žiedas labai gražus wub.gif  Ir nesimato, kad lapai būtų negražūs bigsmile.gif

tikrai smagu drinks_cheers.gif o lapai tai tikrai čia nesimato, kad apdžūvę tongue.gif specialiai taip nufotkinau mirksiukas.gif kam gadinti vaizdą, noriu žiedu pasidžiaugti, bus tų lapų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Astersita @ 2010 05 25, 22:02)
na gal ir nėra, kad būtų labai, labai gražus, bet man patinka thumbup.gif tik žiedkotis galėtų būti ilgesnis, o tai žiedas tarp lapų pasislėpęs 4u.gif

man tokios labai patinka mirksiukas.gif kad raščiau sėklų tikrai nusipirkčiau mirksiukas.gif na žiedkotis jo ilgesnis galėtų būti, na bet,kad nėra tai nieko nepakeisi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kkunigunda @ 2010 05 25, 21:06)
man tokios labai patinka mirksiukas.gif kad raščiau sėklų tikrai nusipirkčiau mirksiukas.gif na žiedkotis jo ilgesnis galėtų būti, na bet,kad nėra tai nieko nepakeisi mirksiukas.gif

maniškė augdama natūraliai pasidalino į 2 atskirus kelmus doh.gif vazonas didelis, tai vienam krašte 5 daigai ir kitam krašte 4 daigai mirksiukas.gif po žydėjimo ruošiuosi persodinti į atskirus vazonus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kkunigunda @ 2010 05 25, 18:41)
sėklų kažin ar įmanoma kur gauti g.gif
norėčiau ir tokio thumbup.gif

Žalioj stotelėj mačiau. Ir e-sėklos.lt yra mirksiukas.gif Čia jei tų paprastų
Atsakyti
QUOTE(Astersita @ 2010 05 25, 22:11)
maniškė augdama natūraliai pasidalino į 2 atskirus kelmus doh.gif vazonas didelis, tai vienam krašte 5 daigai ir kitam krašte 4 daigai  mirksiukas.gif po žydėjimo ruošiuosi persodinti į atskirus vazonus thumbup.gif

oi kaip fainai, tai jos iš šaknų dauginasi g.gif
Papildyta:
QUOTE(As ir Morka @ 2010 05 26, 23:39)
Žalioj stotelėj mačiau. Ir e-sėklos.lt yra  mirksiukas.gif  Čia jei tų paprastų

aš turiu tą paprastą, jo ir pirkau žalioj stotelėj mirksiukas.gif sėklas, na senai bebuvau reikės apsilankyti gal ir tų tokių bus ar gal užsakyti gali g.gif
Atsakyti
[quote=Kkunigunda,2010 05 27, 10:20]
taip galima dalinti didelius kerus mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Astersita,2010 05 27, 11:37]
[quote=Kkunigunda,2010 05 27, 10:20]
taip galima dalinti didelius kerus mirksiukas.gif
[/quote]

na jo man dar toli iki tokių dalykų, tokios nupezusios schmoll.gif sakiau vyras grįž mausim žemių pirkti ir būtinai persodinti reikės doh.gif
Atsakyti
Sveikos streliciju augintojos

Dar nespejau visko perskaityt bet noriu isijungt i jusu augintoju bureli ax.gif

Pasisejau seklytes, ir po kokio menesio islindo "mizernas" daigelis bigsmile.gif . As cia jau visiem apsiskelbiau kad pagaliau turesiu grozi rolleyes.gif . As jam zeme papurendavau kad oro pakliutu, silumoj laikiau, jis augo... Tik viena diena man kilo itarimas kad kazko jis labai jau menkas g.gif ... Isroviau. O ten kiaupiene pradejusi augt doh.gif .... Taciau jau turiu tikrus du daigelius biggrin.gif , ir itariu is tu seklu, kur "praskeliau" noredama paziureti ar nesupuvo jos... Laukiu gal dar kiti irgi sugalvos pasirodyt rolleyes.gif Tai va, norejau paklaust kada pirma karta persodinot? Nes pas mane jos pasetos i maza vazoneli(panasaus dydzio parduotuvese buna metos, petrazoles....) ir galvoju kada persodint reiks kad nesugadint joms augimo g.gif
Atsakyti
Sveika 4u.gif
Siūlyčiau pavasarį, kokį kovą kai prasideda augimas smile.gif
Atsakyti
Noriu pasigirti, prazydo mano Strelicija. Be didelio vargo tiesiog zinodama, kad zydi rugsejo men. patresiau trasomis zydintiem augalams. Vasara isigijau ja nuzydejusia, persodinau ir pastaciau pietu puses kambaryje toliau nuo lango. Ziedas Fantastiskas!
Atsakyti