Įkraunama...
Įkraunama...

Rojaus paukštės žiedas

QUOTE(Kkunigunda @ 2011 03 12, 18:02)
tai vat kad neaugo pas mane schmoll.gif
tai džiaugiuosi, kad bent dabar pradėjo smile.gif
pas mane jos jau kokie3 metai, o tik šiemet pasimatė tas ryškesnis augimas ax.gif
o gailiuosi,kad nenusipirkau ispanijoje žydinčios doh.gif

ar yra kas forume derliaus sulauke g.gif

Nemanau schmoll.gif Pas mane jau 6 metai [iš sėklos auginau], o apie žymėjimą tik pasvajoju ir eidama pro šalį pabambu, kad jei nežydės - eis į konteinerį. Bet ji pas mane drąsi - nebijo lotuliukas.gif
Atsakyti
tad kantrybe šarvuotis reikia biggrin.gif o siaubas, taip jos nėra doh.gif tai kad iš sėklos žydi 4-7 metų tai kaip ir mitas blush2.gif
Atsakyti
Skaičiau, kad po 7 metų. Dar vilties neprarandu smile.gif
Atsakyti
Va manoji jau kokia grazuole isaugusi.
Gal kas tokios pageidautu....?

user posted image

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaidrek96 @ 2011 05 05, 18:19)
Va manoji jau kokia grazuole isaugusi.
Gal kas tokios pageidautu....?

user posted image
ax.gif

sakykit kieK METŲ šita gražuolė 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 05 05, 17:43)
sakykit kieK METŲ šita gražuolė 4u.gif

Gal kokie 3 metai kaip ji pas mane auga... ax.gif
Atsakyti
Nebera auginanciu sias grazuoles? blink.gif Labai idomu butu suzinoti kaip sekasi jas auginti, ypatingai apie tas, kurias auginate is seklu.

Nusipirkau ir as is vienos mamytes si augaleli 4u.gif
Atsakyti
netyčia užmačiau temą, tai pasidalinssiu trumpai apie savo patikrty su Strelicija.

po 3 metų auginimo, šiemet, vydury žiemos džiaugiausi Strelicijos žiedu - pražydinimo paslaptis - rudenį palikau su cymbydžiais balkone iki pat beveik šalnų ir buvo nuo rugsėjo nelaistyta , į kambarį parsinešiau jau tikrai su žiedstiebiu ( dar ilgai svarsčiau - lapas ar žiedstiebis lenda) po 4-5 mėnesių žydėjo .
ai dar pripratus nelaistyti, reik nepamiršti vėlaiu vėl pradėti laistyti, nes buvo kiek sustojes augimas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(misterija @ 2012 04 16, 15:39)
netyčia užmačiau temą, tai pasidalinssiu trumpai apie savo patikrty su Strelicija.

po 3 metų auginimo,  šiemet, vydury žiemos džiaugiausi Strelicijos žiedu - pražydinimo paslaptis - rudenį palikau su cymbydžiais balkone iki pat beveik šalnų  ir buvo nuo rugsėjo nelaistyta , į kambarį parsinešiau  jau tikrai su žiedstiebiu ( dar ilgai svarsčiau - lapas ar žiedstiebis lenda)  po 4-5 mėnesių  žydėjo .
ai dar pripratus nelaistyti, reik nepamiršti  vėlaiu vėl pradėti laistyti, nes buvo kiek sustojes augimas  blush2.gif

o iš sėklos auginote 3 metus iki žiedų,ar jau pirkta didesnė buvo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2012 04 16, 19:44)
o iš sėklos auginote 3 metus iki žiedų,ar jau pirkta didesnė buvo... g.gif

kažkada bandžiau sėklas daiginti - nieks neišdygo. tai ermitaže nusipirkau gal 30-40 aukščio , vienos skrotelės, už 25 lt. nenuvylė biggrin.gif
Atsakyti
kaip sekasi streliciju augintojoms? Gal kas dziaugiasi ziedais? bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip jusu rojaus paukstes? Maniske lapukus tik augina ax.gif
Atsakyti