niu ka šiandien puikiai pabendravom su Lina
na ką aš galiu pasakyt, labai kukli sako kad nieko nereikia, jau daug visko turi

o kai paklausiu kiek tas daug... tyli, namo matosi kad tikrai nesinori

nes va kai atėjo apie 12 val. tai išleidau namo tik apie 18.00
labai kuklinosi nieko nevalgė, vis sako kad soti

įkalbinejau kad pavalgytu ...
apsirengti tai tikrai labai reikia ką aš surinkau tai tikiu kad visai maži rubeliai, nesitikėjau kad toks didelis pilvukas

bet visvien viską paemė sako kai pagimdys sunešios

nors tai gerai, tėko pasakyt kad jei nepaims išmesiu

tai pasiemė viską

labai dėkojo, taip pat pavyko iškrauti spintą ir surasti batukus jai

aišku gaila jog ne visi tiko mano koja mažesne

bet vieni labai gražus tiko

aišku galės nešioti tik po gimdymo kadangi gan aukštu kulnu, bet visvien labai džiaugėsi.
šiaip nors ir nesakė bet batų taip pat reiktu labai

na jau jos dušo tapkutes visai nusidevėjusios ...
na pavyko ištraukti kad trūksta kelnių visai neturi, taipogi manau dar labai daug ko nesako... sukrooviau didelį maišą vaisių xxxsaulytė atvežė didelį maišą braškių tai labai džiaugėsi ir dėkinga
dar merginos turiu idėja, aš kitą savaitė važiuoju į gariūnus, ten labai viskas pigiai tai gal susimeskim simboliškai po 5-10 litukų

ten triusikelių po 2 lt ir lemenelių po 5 yra daug taip pat kojinių maikučių bei kelnių pažiūrėčiau net jei tik kokį 100lt surinktumem jau butu labai gerai
lepiau jai surašyti namie būtiniausius dalykus, žinoma pradžioj sakė jog viską turi

drovėjosi, bet sakiau kad neatstosiu, to labiau panelė jauna, už poros menėsių pagimdys ir po gimdymo drabužių, kaip pavyko sužinoti, visai neturi
po kelių valandų jau padrasėjo, be to mano draugė atėjo, taip pat su vaikeliu tai bendravom kaip draugės, lygios su lygia

tai manau pasijuto visai sava tai pasipasakojo daugiau, jog ir pasipuošti norisi ir gražiai būti taip pat norisi ...
tai prižadėjau padėti kuo galiu, sakiau kad nesidrovėdama prašytu. Manau gražiai bendrausime, va susitarem ir prie jūros nuvažiuoti kartu, ir šiaip dažniau išlysti kur nors... nes jaučiasi tikrai vieniša, kaip supratau