Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

Turiu nestukiniu rubeliu, galiu padovanot, gal dar reikia g.gif tiesa, jie pakankamai didelio dydzio, vasariniai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 06 06, 10:15)
Ačiū Rikiki gaga - viskas kuo puikiausiai tiko neštukei Linai. Ačiū  4u.gif

QUOTE(GieNa @ 2007 06 15, 22:56)
Turiu nestukiniu rubeliu, galiu padovanot, gal dar reikia g.gif tiesa, jie pakankamai didelio dydzio, vasariniai blush2.gif

nu sveikutės, buvau visai dingusi doh.gif be to interneto neturėjau ...
bet dabar lyg ir viskas eina į gerąją puse... thumbup.gif
kaip tik norėjau susitikti su tą neštukė Lina iš globos namų, būtu šaunu kad dar atsirastu norinčių g.gif ir patarimų manau jai būtų malonu išgirsti ir šiaip pasibūti pabendrauti, gal riki gaga nores taip pat susitikti, ir GieNa pati galėtum jai padovanoti rubelius ax.gif na ir šiaip kitos mamos galėtu prisijungti drinks_cheers.gif būtu tikrai super.
xxxsaulyte man dave jos numerį tai galėtumem kitą savaitę paplanuoti rolleyes.gif jokių reikalų svarbesnių kaip ir nenusimato, tai su malonumu skirčiau tam dieną... ką manot?
Atsakyti
QUOTE(wwwtania @ 2007 06 15, 22:49)

xxxsaulyte man dave jos numerį tai galėtumem kitą savaitę paplanuoti  rolleyes.gif jokių reikalų svarbesnių kaip ir nenusimato, tai su malonumu skirčiau tam dieną... ką manot?

bigsmile.gif wwwtane as prisijunkciau prie taves ir nors dar ne mama bet tikiuosi priimsit i ta buri blush2.gif kaip tik kita savaite po pietu esu laisva lab noreciau ir dar kuok nors padet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vengana @ 2007 06 16, 07:21)
bigsmile.gif  wwwtane as prisijunkciau prie taves ir nors dar ne mama bet tikiuosi priimsit i ta buri  blush2.gif  kaip tik kita savaite po pietu esu laisva lab noreciau ir dar kuok nors padet  ax.gif

labai šaunu thumbup.gif aš tau dar parašysiu del tikslios dienos ir laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Patarciau ja issivesti kur nors.. Na ten kur gyvena bendrabutis, triuksmas, aplinka siaip sau. Ir pati sako kad pakyrejo namie sedeti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita&P @ 2007 06 16, 13:28)
Patarciau ja issivesti kur nors.. Na ten kur gyvena bendrabutis, triuksmas, aplinka siaip sau. Ir pati sako kad pakyrejo namie sedeti smile.gif

va ir aš taip pamaniau g.gif dabar bandysiu paderinti gal pavyktu gauti nemokamai į delfinariumą pakvietimus ax.gif ir pačioms visai įdomu būtų ir jai prasiblaškymas thumbup.gif
tikiuosi pavyks o paskui kur ramiai pasedėti nueitumem rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwtania @ 2007 06 16, 08:43)
labai šaunu  thumbup.gif aš tau dar parašysiu del tikslios dienos ir laiko  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif lauksiu tavo zinios mirksiukas.gif bet tik kad butu po pietu ax.gif nes as is darbo griztu 15val na jei susiplanuosi kitu laiku tai ka darysi unsure.gif bet seip labai noreciau susitikt su ja ax.gif

va dar noreciau kada nors iki Ryto nueit nes nesu buvus o nora begalinis vienai nedrasu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vengana: 16 birželio 2007 - 12:41
QUOTE(vengana @ 2007 06 16, 12:41)
drinks_cheers.gif  lauksiu tavo zinios  mirksiukas.gif  bet tik kad butu po pietu  ax.gif nes as is darbo griztu 15val na jei susiplanuosi kitu laiku tai ka darysi  unsure.gif bet seip labai noreciau susitikt su ja  ax.gif

va dar noreciau kada nors iki Ryto nueit nes nesu buvus o nora begalinis vienai nedrasu  ax.gif

Na ateinančią savaitę planuoju į "Rytą" - gal antradienį. Kol kas iki liepos 3 d. mano rūpestėliai baigėsi - tai noriu labai pas vaikus, žiauriai pasiigau. Taip kas planuotumėte - prašom.

thumbup.gif Jurgita&P - šaunuolė kad pabendravai. Šaunūs jie, tik reikia paskatinimo ir paramos jiems. Manau su mūsų pagalba ir priežiūra bus viskas ok mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 16 birželio 2007 - 17:21
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 06 16, 17:21)
Na ateinančią savaitę planuoju į "Rytą" - gal antradienį. Kol kas iki liepos 3 d. mano rūpestėliai baigėsi - tai noriu labai pas vaikus, žiauriai pasiigau. Taip kas planuotumėte - prašom.

g.gif na kol kas jokiu palnu neturiu antradieniui g.gif mat nezinau kada wwwtania suorganizuos ejima pas tu jaunuoliu ax.gif seip jei niekas nepasikeis tai prisijunkciau prie taves mirksiukas.gif
va dar is seses parveziau biskuti naujagimiui rubeliu turbut reikia jaunai mamytei g.gif tai nuvezsiau kai vaziuotume su wwwtane
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 06 16, 17:21)

thumbup.gif Jurgita&P - šaunuolė kad pabendravai. Šaunūs jie, tik reikia paskatinimo ir paramos jiems. Manau su mūsų pagalba ir priežiūra bus viskas ok  mirksiukas.gif

Labutis, jei važiuotum anksčiau nei 18val.- aš prisijungčiau. Kaip supratau, tai rytoj? g.gif
Atsakyti
QUOTE(GieNa @ 2007 06 15, 21:56)

Parašyk kur galiu privažiuoti, Linai gal kas tiktų, o jei ne - tai galėsiu į VKC nuvežti.

QUOTE(elve @ 2007 06 18, 09:09)
Labutis, jei važiuotum anksčiau nei 18val.- aš prisijungčiau. Kaip supratau, tai rytoj? g.gif

Hmmmm, rytoj nesigauna truputį blush2.gif . Trečiadienį iš karto po darbelio apie 17:30 važiuosiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 06 18, 11:18)
Parašyk kur galiu privažiuoti, Linai gal kas tiktų, o jei ne - tai galėsiu į VKC nuvežti.
Hmmmm, rytoj nesigauna truputį  blush2.gif . Trečiadienį iš karto po darbelio apie 17:30 važiuosiu.  mirksiukas.gif

sveikutes tai trecedieni tiksliai parasyk kada vaziuosi ar vaziuosi ax.gif as is darbo grizti 15val tai ir prisijunkciau susitartume kur susitikt nes nesu buvus nieko nezn esu zalia doh.gif o ka nupirkt? turiu spalivinimo knygeliu nupirkus esu atspausdinus spalvinimu visokiu dar nupirksiu priemoniu spalvinimui o ka dar ?
Atsakyti