O kelinta valanda??? Mes kartu su austuliu atvaziuosim...

QUOTE(Anile @ 2007 01 10, 12:11)
Na 10 lapų.... Nėra taip jau didelio skirtumo...
QUOTE(Anile @ 2007 01 11, 08:29)
18 val. prie "Ryto"
Merginos, sorry, nebesigauna man eiti - išlekiu iš pat ankstyvo ryto su dukra į Vilnių pas gydytojus, skubiai vietos atsirado, taip kad šiandien lekiu siuntimus ir išrašus rinktis. Perduokite linkėjimus mano Gintarui ir Matui
Užlėksiu pas juos kitą savaitę.

Mamytės parašykit ar buvot kas vakar Ryte, kaip sekėsi?

Buvom vakar tryse:Anile,aš ir Jurgita.Nu nežinau ,bet man tai įspudi paliko nerealų.Aš dar gyvenu tom emocijom ir įspudžiais
įsimilėjau tuos vaikus.Jau dabar jų ilgiuosi.Kadangi per kalėdų šventę filmavau,tai praktiškai su vaikais neturėjau šansu susipažinti ir pabendrauti.Daugiau to nebus
.Labai daug takart praradau.O kas man patiko?Visų pirma ,patiko auklėtoja,kurios net vardo nepaklausiau
ir Jurgita,kurios mus ,naujokes taip šiltai priėmė
Aprodė visas šeimynas,papasakojo viską,kas mus domina.Šaunuolės ,daugiau tokių žmonių.
.

TAIP sutinku su Austuliu, labai siltai prieme, viska aprode, paaiskino, aplinka labai jauki...
Jurgita, nuosirdziausias tau ACIU uz pagalba naujokems (mums

Liaukites
O aukletojos vardas Irma. Ten visos aukletojos saunuoles... Vat del vaiku tai pritariu jums. As ju irgi labai pasiilgstu, tai uztat nevisada laukiu kol susidarys grupele einanti i globos namus. Sedu i masina ir vaziuoju. Vasara derliusbuvo neblogas, tai uogos vaisiai keliavo ir pan. skanumynai. Svieziu sulciu prispaudem irkad nereiktu atvirinti nes skoni praranda irgi vezem degustuoti. Zodziu smagu... Jei kas turit ideju kokiu nors siulykite, visos kartu galime igyvendinti. Pamenat pernai misraines su vaikais gaminom, ir siaip visokius vakarelius rengem... Zodziu siulykit...
Aciu uz filmuota medziaga persirasysiu ir grazinsiu. Prisijuokiau is kai kuriu personazu nerealiai. Nuostabi svente
aciu.

O aukletojos vardas Irma. Ten visos aukletojos saunuoles... Vat del vaiku tai pritariu jums. As ju irgi labai pasiilgstu, tai uztat nevisada laukiu kol susidarys grupele einanti i globos namus. Sedu i masina ir vaziuoju. Vasara derliusbuvo neblogas, tai uogos vaisiai keliavo ir pan. skanumynai. Svieziu sulciu prispaudem irkad nereiktu atvirinti nes skoni praranda irgi vezem degustuoti. Zodziu smagu... Jei kas turit ideju kokiu nors siulykite, visos kartu galime igyvendinti. Pamenat pernai misraines su vaikais gaminom, ir siaip visokius vakarelius rengem... Zodziu siulykit...
Aciu uz filmuota medziaga persirasysiu ir grazinsiu. Prisijuokiau is kai kuriu personazu nerealiai. Nuostabi svente

QUOTE(Jurgita&P @ 2007 01 14, 21:25)
Liaukites
aciu.

Sveikutės,
šaunu kad smagiai pabuvote. Aš taip ruošiausiu, bet nesigavo...
Rytoj važiuoju į "Rytą", nes ir pasiilgau jau vaikų labai, ir supirkta lauktuvės....

Jurgita, dėl to maisto gaminimo - pernai smagiai pirmieji kartai buvo, bet po to kažkaip pajaučiau, kad lygtai tik mums to reikėtų - kažkaip nebesmagu pasidarė. Klausiau merginų, sakykite, ką norite gaminti - tai kažkaip susidomėjimo ir noro nesulaukiau. Tik mažuliai su malonumu norėjo pjaustyti, gaminti. Gal kokius vaikiškus reikia receptukus daryti, su mažiais, nes jiems tai smagu buvo...
Labukas
xxxsaulyte aš irgi noriu prisijungti rytoj

xxxsaulyte aš irgi noriu prisijungti rytoj

QUOTE(Smiltis @ 2007 01 15, 09:34)
Einam kartu.

Na mes vis daromtosepaciose seimynose. Gal reiktu ka paivairinti. Maniskeje seimynoje visi vyrai ir Andzelika. Tai man su jais visai smagiai buvo,mes ir vasara salotasdarem, mat vienas isju nori vireju buti, gal del to taip sekesi mums.
Siaip tai as tai kaip pvz. pasiuliau. Tiesiog noretusi veiklos kazkokios. Kitavertus man uztenkanuejusir pamokas su jais paruosti
O jiem?
Siaip tai as tai kaip pvz. pasiuliau. Tiesiog noretusi veiklos kazkokios. Kitavertus man uztenkanuejusir pamokas su jais paruosti

Kaip smagu jums, kad pabuvote šiandien su vaikais
Aš irgi labai norėjau, bet man laisvas tik penktadienis, tai penktadienį ir eisiu
Parašykite kaip sekėsi šiandien, kas naujo?