Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(elve @ 2007 01 31, 21:16)
Labas, xxxsaulyte, galėčiau pas vaikus rytoj arba penktadienį, kada patogiau tau? Ar einam šią savaitę? 4u.gif

doh.gif , niekaip nei šiandien nei rytoj, turiu problemų..... doh.gif Gal kitą savaitę valandėlę rasiu....
Atsakyti
ELVE - šiandien einu į "Rytą" 18 val. Prisijungsi?
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 02 06, 10:32)
ELVE - šiandien einu į "Rytą" 18 val. Prisijungsi?

Jeigu spėsiu - būtinai prisijungsiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif ,
As cia naujoke, bet mielai kada prisijungciau prie jusu, tik praneskite,kai planuosite eiti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rennate @ 2007 02 08, 10:46)
Sveikos merginos  4u.gif ,
As cia naujoke, bet mielai kada prisijungciau prie jusu, tik praneskite,kai planuosite eiti  4u.gif

Sek temą ir junkis mirksiukas.gif

O antradienį labai smagiai pabuvome su vaikais. Aukletojos tai atostogose, tai į dekretines išėjo - tai po dvi grupes sujungta - tai mažulių turėjome bendravimui pakankamai wub.gif Labai sužavėjo Gabrielė, 5-tokė mergaitė, ji ne taip senai tik keli mėnesiai "Ryte", tokia liūdna, bet protinga ir labai šilta mergaitė. wub.gif
Taip kad sekančiam ėjimui diiiiiiidžiulis poreikis pūsti burbulų, spalvinimo knygelių ir priemonių - nepasidalino vaikai ... mirksiukas.gif
Iki sekančių.
Atsakyti
labai linksmai pabuvome smile.gif Apie Gabrielę ir namuose pasakojau, norėčiau pasikviesti į svečius tą mergaitę rolleyes.gif o spalvinimui skirtus piešinukus jau nuo vakar po truputį atšvietinėju, tai iki kito karto 4u.gif Galvojau gal per Valentino dieną visai būtų smagu pas vaikučius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elve @ 2007 02 08, 12:05)
labai linksmai pabuvome smile.gif Apie Gabrielę ir namuose pasakojau, norėčiau pasikviesti į svečius tą mergaitę rolleyes.gif o spalvinimui skirtus piešinukus jau nuo vakar po truputį atšvietinėju, tai iki kito karto 4u.gif Galvojau gal per Valentino dieną visai būtų smagu pas vaikučius 4u.gif

As pati knygyne dirbu, tai pririnksiu kokiu nors knygeliu 4u.gif o kada dabar planuojate eiti? Per valentino diena as dirbu.... sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rennate: 08 vasario 2007 - 11:52
Aš irgi radau temą forume apie spalvinimo knygeles, su prieigomis. Tai jau prispausdinau lapų, atšviesiu - oi bus ką veikti.

Galim nulėkti antradienį valandžiukei - širdelių nupirktume, apklijuotume.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 02 08, 14:36)
Aš irgi radau temą forume apie spalvinimo knygeles, su prieigomis. Tai jau prispausdinau lapų, atšviesiu - oi bus ką veikti.

Galim nulėkti antradienį valandžiukei - širdelių nupirktume, apklijuotume....  mirksiukas.gif

Pirmadieni nedirbu...o antradieni ir treciadieni dirbu... g.gif Po to laisva ketvirtadieni ir penktadieni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 02 08, 13:36)

Galim nulėkti antradienį valandžiukei - širdelių nupirktume, apklijuotume....  mirksiukas.gif

Aš irgi iš ten po truputį printuoju ir vaikučiams ir savo mažiui smile.gif Tai kitą savaitę susirašysim, jei išeis nulėksim mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rennate @ 2007 02 08, 15:32)
Pirmadieni nedirbu...o antradieni ir treciadieni dirbu...  g.gif  Po to laisva ketvirtadieni ir penktadieni  4u.gif

Jei neišeina šį sykį- prisijunk kitą kartą, dažniausiai kartą į mėnesį nueiname aplankyti vaikčių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elve @ 2007 02 08, 18:52)
Aš irgi iš ten po truputį printuoju ir vaikučiams ir savo mažiui smile.gif  Tai kitą savaitę susirašysim, jei išeis nulėksim mirksiukas.gif
Papildyta:

Jei neišeina šį sykį- prisijunk kitą kartą, dažniausiai kartą į mėnesį nueiname aplankyti vaikčių smile.gif

Na, kas belieka..... 4u.gif tada praneskite,kai leksite kita karteli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elve @ 2007 02 08, 17:52)
Aš irgi iš ten po truputį printuoju ir vaikučiams ir savo mažiui smile.gif  Tai kitą savaitę susirašysim, jei išeis nulėksim mirksiukas.gif

Susirašom, man kitą savaitę laisvas tik antradienis.

QUOTE(rennate @ 2007 02 08, 23:42)
Na, kas belieka.....  4u.gif  tada praneskite,kai leksite kita karteli  4u.gif

Sek temą ir junkis kitą kartą mirksiukas.gif
Atsakyti