Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 12 18, 11:17)

Na ką - džiugu pranešti, kad visi norai išsidalininti ir išpildyti !!!! Valio  thumbup.gif

thumbup.gif Kokios geros naujienos ...šaunuolė esi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 12 18, 11:27)
xxxsaulyte, šaunu, kad visų vaikučių laiškai pasiekė Kalėdų senelį  smile.gif

mano vyras rytoj priveš dovanėles .. labai gaila, bet susidubliavo šventė su maniškių.. o Augustė iki šiol pamena tą šventę, kurioj mes dalyvavom.. ir labai norėtų dar kartą sudalyvaut

Sveika Westa - OK, rytoj pasiskambina tegu prieš vežant - būsiu iki kokia 14 val. tikrai. Mno tel. 8 698 77631 mirksiukas.gif
Tai tikrai ne pirma ir ne paskutinė šventė - tikiuosiu kitą kartą susimatysim... mirksiukas.gif

QUOTE(Smiltis @ 2007 12 18, 11:43)
Aš irgi atvažiuosiu, bet vėliau , kokią penktą valandą  unsure.gif Na bent su vaikais pabendrausiu, nors programos ir nematysiu  unsure.gif Nupirksiu dar vaišių, saldainių, gėrimų, traškučių gal dar  g.gif Užnešiu tau ryt Saulyte viską  smile.gif

Ok, iki susimatymo mirksiukas.gif

QUOTE(Rudaakė @ 2007 12 18, 11:53)
saulyte, as lapuku niekur neuzdejau  blush2.gif  sakau pati gal geriau zinosi kam kas tinka  ax.gif

Pasižiūrėsiu pagal sąrašą kam ką parinkai ir supakuosiu atskiras dovanėlės - smagu bus gauti ir po dvi... mirksiukas.gif
Papildyta:
Ok - tada sąrašiukas dalyvaujančių ir dėl vaišių :

1. xxxsaulyte - 2 šakočiai + 2 dėžės sausainių
2. Vengana - obuoliai
3. Venganos draugė - mandarinai
4. Edita + keli palydovai
5. Elve - limonadas, sausainiai, taškučiai
6. Briliantinė - limonadas, sultys, traškučiai
7. Nida
8. Smiltis - vaišės įvairios

Taip kad gruodžio 20 d. 16 val. pradžia šventės. Kas dalyvauja - ateikime kokia 15:30 kad spėtume sudėti į maišus ir dar stalą pasiruošti ... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 12 18, 15:19)

Ok - tada sąrašiukas dalyvaujančių ir dėl vaišių :

1. xxxsaulyte - 2 šakočiai + 2 dėžės sausainių
2. Vengana - obuoliai
3. Venganos draugė - mandarinai
4. Edita + keli palydovai
5. Elve - limonadas, sausainiai, taškučiai
6. Briliantinė - limonadas, sultys, traškučiai
7. Nida
8. Smiltis - vaišės įvairios

Taip kad gruodžio 20 d. 16 val. pradžia šventės. Kas dalyvauja - ateikime kokia 15:30 kad spėtume sudėti į maišus ir dar stalą pasiruošti ...  mirksiukas.gif

sveikutes ok tada tureciau spet ant puses 4, tiesiai is darbo vaziuosiu tai spesiu ax.gif mandarinai ir obuoliai bus pristatyti thumbup.gif

xxxsaulyte as ryoj baigiu darba 15 val tai ar tave kur gales dar pagaut apie 16 val? nu as dar paskambinsiu rytoj mirksiukas.gif o jei skambink man mirksiukas.gif 867796545 ax.gif bet po darbo as pati tau pasuksiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vengana @ 2007 12 18, 15:53)
sveikutes ok tada tureciau spet ant puses 4, tiesiai is darbo vaziuosiu tai spesiu  ax.gif  mandarinai ir obuoliai bus pristatyti  thumbup.gif

xxxsaulyte as ryoj baigiu darba 15 val tai ar tave kur gales dar pagaut apie 16 val?  nu as dar paskambinsiu rytoj  mirksiukas.gif  o jei skambink man  mirksiukas.gif  867796545 ax.gif  bet po darbo as pati tau pasuksiu  blush2.gif

Ok, dėl ketvirtadienio sutarta. O rytoj nebent iki 15 val., nes 16 val. juk "Ryte" šventė rėmėjams, rašiau forume... mirksiukas.gif Juk atstovauju "Supermamas" blush2.gif Eime drauge
Atsakyti
Sveikutės, aš ketvirtadienį norėčiau atvežti apie 15 - 15:30val. visas dovanas ir vaišes. Jei jūsų, xxxsaulyte, ten dar nebus, kažin kam perduoti viską g.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 12 18, 17:45)
Ok, dėl ketvirtadienio sutarta. O rytoj nebent iki 15 val., nes 16  val. juk "Ryte" šventė rėmėjams, rašiau forume...  mirksiukas.gif  Juk atstovauju "Supermamas"  blush2.gif  Eime drauge

blyn as tik 15val griztu is darbo blink.gif tai ka daba daryt kaip tau perduot g.gif
Atsakyti
Sveikute xxxsaulyte. Cia tau uz rupesti ir neblestancia energija, uz geri ir atsidavima, zodziu uz viska viska ka darai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Zodziu su sveikata 'ragai' nieko nebus teks 'kojas uzversti', sako tada ligos nepuola mirksiukas.gif todel kada pasimatysim zino tik auksciausiasis. Linksmos Jums visoms sventes. Kaip as Jums pavydziu ... niu nerealiai.
Del dovaneliu. Rytoj prasysiu, kad MB tau atveztu, kad jaustumeis ramiau smile.gif Tik emiliuks dovanele atkeliaus ketvirtadieni, kadangi ji pas mane atkeliaus tik rytoj ryte. Viska suskaiciavau, supakavau, surasiau vardelius, zodziu lyg ir nieko netruksta thumbup.gif
Del kompo rytoj ir ji tau perduosiu. O tai jau savaite veziojuos masinoj doh.gif is manes visi juokiasi smile.gif
Tai tiek siam kartui is Kretingos krastos. Nepamirskit CD. Tiesa dar prasymas, gal galit visus visus vaukus su seniu nufotkint niu tokia bendra ir su supermamom. Bliamba isiremciau tokia.
Nu kad jau tiek daug prirasiau prasysiu perduoti linkejimus direktoriai, labai jau seniai ja maciau ir nuo Andzelos su Eidotu perduok, savaitgali pas juos vaziuosiu pasakysiu, kad nuo ju nusiunciau linkejimus .
Atsakyti
QUOTE(elve @ 2007 12 18, 19:47)
Sveikutės, aš ketvirtadienį norėčiau atvežti apie 15 - 15:30val. visas dovanas ir vaišes. Jei jūsų, xxxsaulyte, ten dar nebus, kažin kam perduoti viską g.gif

Gerai, užvešk - paprašysiu kad pro virtuvės duris kas nors įleistų mirksiukas.gif

QUOTE(vengana @ 2007 12 18, 21:00)
blyn as tik 15val griztu is darbo  blink.gif  tai ka daba daryt kaip tau perduot  g.gif

Tai šiandien gal po 15 val. g.gif

QUOTE(Jurgita&P @ 2007 12 18, 23:31)
Sveikute xxxsaulyte. Cia tau uz rupesti ir neblestancia energija, uz geri ir atsidavima, zodziu uz viska viska ka darai  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Zodziu su sveikata 'ragai' nieko nebus teks 'kojas uzversti', sako tada ligos nepuola  mirksiukas.gif todel kada pasimatysim zino tik auksciausiasis. Linksmos Jums visoms sventes. Kaip as Jums pavydziu ... niu nerealiai.
Del dovaneliu. Rytoj prasysiu, kad MB tau atveztu, kad jaustumeis ramiau smile.gif Tik emiliuks dovanele atkeliaus ketvirtadieni, kadangi ji pas mane atkeliaus tik rytoj ryte. Viska suskaiciavau, supakavau, surasiau vardelius, zodziu lyg ir nieko netruksta  thumbup.gif
Del kompo rytoj ir ji tau perduosiu. O tai jau savaite veziojuos masinoj  doh.gif is manes visi juokiasi smile.gif
Tai tiek siam kartui is Kretingos krastos. Nepamirskit CD. Tiesa dar prasymas, gal galit visus visus vaukus su seniu nufotkint niu tokia bendra ir su supermamom. Bliamba isiremciau tokia.
Nu kad jau tiek daug prirasiau prasysiu perduoti linkejimus direktoriai, labai jau seniai ja maciau ir nuo Andzelos su Eidotu perduok, savaitgali pas juos vaziuosiu pasakysiu, kad nuo ju nusiunciau linkejimus .

Ačiū Jurgita&P už palinkėjimus - pats Dievulis duoda ko gero man tiek jėgų ir energijos darant tikrai naudingus darbus mirksiukas.gif Aišku ir Jūsų visų prisidėjimas generuojant idėjas - mūųs daug ir mes JĖGA !!!!!
Jurgita - o Tu sveik kuo greičiau - esi reikalinga ir šeimai, ir mums, ir vaikams ... mirksiukas.gif
Perduosiu linkėjimus, o tu perduok Andželikai su Eidotu linkėjimus nuo manęs.

P.S. prakalbai apie vaikus, kurie suvirpino širdeles - tai prisiminiau, VKC soc. darbuotoja sakė, kad mano meile Gintarą vėl priskyrė seneliui, globą net davė nepaisant kad du kartus buvo atimta ir baudžaimoji byla buvo už sumušimą iškelta doh.gif VTAT pliusiuką užsidėjo...
O Mato su Gintaru kažkaip VKC neranda, neturiu info... Šunį žaislinį maiše nuo gegužės vežiojuos, niekaip dovanos negaliu atiduoti ... doh.gif
Ach, suvirpa širdelė apie juos pagalvojus... wub.gif
Atsakyti
Rudaake - vakar supakavau Tavo dovanėles - kai kas po dvi dovanėles, nes negaliu fiziškai prie kitų pridėti... Ačiū 4u.gif
Atsakyti
viskas labai gerai, kad tiktu ir patiktu ax.gif
Saunuole drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labutis, po kiek saldainių prie dovanos dėjot g.gif Nenoriu nuskriausti kitų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elve @ 2007 12 19, 12:51)
Labutis, po kiek saldainių prie dovanos dėjot g.gif Nenoriu nuskriausti kitų ax.gif

aha, aš vakar irgi pradėjau pakuot ir prisiminiau kad saldainius užmiršau doh.gif Bet dėsiu tik simboliškai g.gif , nes juk ant stalo bus smile.gif
Atsakyti