Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

Aš irgi vakar visa euforijoje vaikščiojau, super thumbup.gif

Tai ką mamytukai, liko dar viena šventė - bilietus vakar atidaviau direktorei, nes po dovanų gavimo nebebuvo kam įteikti lotuliukas.gif Visi tai bėgo į kambarį dovanos išpakuoti, tai salėje nosytes sukišę pakavo dovanas ir rodė vienas kitam, džiaugėsi.... Tai gruodžio 28 d. 11 val. 15-ka mažių eina į spektaklį Žvejukuose "Miegančioji gražuolė" - taip kad suaugusių skaičius neribotas - kas gali ir nori - galima eiti kartu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 12 20, 20:33)
Įspudžiai nerealūs, pati šventė labai linksma, šilta - vaikai ir dainavo, ir šoko - tiesiog buvo SUPER!!! Kalėdų Senis buvo labai dosnus - vaikai buvo labai patenkinti.

na ir aš pasikroviau gerų emocijų wub.gif , taip miela ten, ir vaikučiai wub.gif , o prieš eidama galvojau, kad apsižliumbsiu blush2.gif
ir senis superinis thumbup.gif , ir fotografas paknopstom paknopstom paskui vaikus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 12 21, 09:01)
Tai gruodžio 28 d. 11 val. 15-ka mažių eina į spektaklį Žvejukuose "Miegančioji gražuolė" - taip kad suaugusių skaičius neribotas - kas gali ir nori - galima eiti kartu  mirksiukas.gif

aš būsiu 4u.gif o kas dar būsit iš merginų g.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 12 21, 10:01)
Aš irgi vakar visa euforijoje vaikščiojau, super  thumbup.gif

Tai ką mamytukai, liko dar viena šventė - bilietus vakar atidaviau direktorei, nes po dovanų gavimo nebebuvo kam įteikti  lotuliukas.gif  Visi tai bėgo į kambarį dovanos išpakuoti, tai salėje nosytes sukišę pakavo dovanas ir rodė vienas kitam, džiaugėsi.... Tai gruodžio 28 d. 11 val. 15-ka mažių eina į spektaklį Žvejukuose "Miegančioji gražuolė" - taip kad suaugusių skaičius neribotas - kas gali ir nori - galima eiti kartu  mirksiukas.gif

Šendien buvau su mažosios klase ;miegančioje gražuoleje;superinis spektaklis,labai patiko.Tikiu ir vaikučiam patiks
Atsakyti
QUOTE(vengana @ 2007 12 21, 15:54)
aš būsiu  4u.gif  o kas dar būsit iš merginų  g.gif

Aš eisiu su savo mažium smile.gif
Atsakyti
Aš jei spėsiu - eisiu.
Galima net iš vaikų namų paėmus kartu su vaikais eiti - aukletojos pailsėtų mirksiukas.gif
Atsakyti
labai malonu, kai yra daug dziaugsmo....ir man taip gera dusioj pasidare... biggrin.gif
Atsakyti
šaunu,kad smagiai šventė praėjo thumbup.gif gal kitą kart ir mūm pavyks sudalyvaut blush2.gif
Atsakyti
merginos, sveikinam visas su Šv. Kalėdomis ir artėjamčiais Naujaisiais metais:
user posted imageuser posted image
Atsakyti
sveikutes,
SU ŠVEMTĖM MERGYTĖS 4u.gif 4u.gif
as norejau paklaust tai kas eis 28 i ta spektakli? pas mani dabar toke situacija susidare kad atostogauja kriksto dukryte pas mane rolleyes.gif tai dab nezn kaip ce reiks istrukt is namu, jei drauge sutiks pažiuret ja tai as butinai sudalyvausiu mirksiukas.gif
nes as taip galvoju kad jos vestis negalesiu, nes bilietu tai jau neturim g.gif
Atsakyti
QUOTE(vengana @ 2007 12 26, 22:56)
sveikutes,
SU ŠVEMTĖM MERGYTĖS  4u.gif  4u.gif
as norejau paklaust tai kas eis 28 i ta spektakli? pas mani dabar toke situacija susidare kad atostogauja kriksto dukryte pas mane  rolleyes.gif  tai dab nezn kaip ce reiks istrukt is namu, jei drauge sutiks pažiuret ja tai as butinai sudalyvausiu  mirksiukas.gif 
nes as taip galvoju kad jos vestis negalesiu, nes bilietu tai jau neturim  g.gif

Tai gali vestis kartu, gal dar bilietų bus. mirksiukas.gif Kas matė spektaklį - tai buvo net suaugę sužavėti nkalbant apie vaikus - manau ir mūsų vedamiems vaikams patiks mirksiukas.gif

Mielosios, sveikinu su praėjusiomis Kalėdomis ir ateinančiais Naujaisiais !!! Tik tie metai gražiausi mūsų gyvenime, kurie kupini ieškojimų ir atradimų džiaugsmo, nuskaidrinti bendradarbiavimo ir abipusio pasitikėjimo, turtingi prasmingais darbais ir reikšmingais pasiekimais !!! Telydi Jus visas ir Jūsų šeimas geriausia sveikata, laimė ir meilė, kurią galite skleisti ir aplinkiniams.... Su šventėmis wub.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif noriu paklaust ar eina kas sende i ta spektakli. tai kada ir kur renkates? ar reikia eit, ar vien tik aukletojos ves ? nes dav nebezinau ka daryt....
Atsakyti