Kaip natūralų dezodorantą kojoms galima naudoti alūno miltelius . Tinka mažinančioms prakaitavimą pėdų vonelėms arba tiesiog apibarstant švarias pėdas, galima įberti ir į pačius batus

Aš nusipirkau Perspi-Guard, jie teigia, kad tinka įvairioms kūno vietoms mažinti prakaitavimą
bandysiu

kazkada kai dirbau padaveja,turejau ta pacia problemele,batukai ir vasara privalo but uzdari,o ant koju 12 valandu... tai mirkiau naturaliam obuoliu acte,kad ta kvapa isvis pasalint,o tepiau kremuku deo, rusisku vaistinej apie 11 lt. tai padejo.teko girdet kad prakaitavima mazina azuolo zieves vonele

o sudėtis kokia tos Teimurovo pastos... kas naudojate?
QUOTE(avilnius @ 2012 04 17, 11:39)
o sudėtis kokia tos Teimurovo pastos... kas naudojate?
wikipedia raso, kad sudetis:
борная кислота+метенамин+тальк+натрия тетраборат+салициловая кислота+свинца ацетат+формальдегид+цинка оксид (МНН).

свинца ацетат tai cia kazkoks švino junginys, gal nieko gero

svarstau ka geriau isigyt - driclor, Teimuro pasta ar Deo-kontrol... o gal tiesiog boro miletelius?
o kaip tuos miltelius naudot ? tiesiog uzbert? jie bespalviai ?
Man sunku įsivaizduot, kad yra žmonių, kurių kojos neprakaituoja... Mhm... Žiemos metu nieko nenaudoju, bet vasarą be dezodoranto tiesiog neįmanoma. O dar ofise.
Anksčiau naudojau Avon purškiklį kojoms, jis ir pašaldydavo, ir šiaip labai gerai buvo. Bet dabar perėjau prie crystal deodorant spray su granatais, vien dėl sudėties geros. Labai patinka kvapas. Prakaitavimą kažkiek pristabdo, o negero kvapo nebūna.

QUOTE(Austejos*Mamyte @ 2011 07 21, 16:16)
padeda, bet oda palieka geltona

QUOTE(lisik @ 2012 05 30, 10:51)
wikipedia raso, kad sudetis:
борная кислота+метенамин+тальк+натрия тетраборат+салициловая кислота+свинца ацетат+формальдегид+цинка оксид (МНН).

ačiū

taigi švinas nieko gero...
vienur švinas, cinkas, kitur aliuminis...

jau kazkas cia minejo ta dezodoranta
http://www.beprakait...tas-kojoms.html
man jis visiskai padejo.. tikrai prisiziuriu, einu i dusha ryte ir vakare. kojas plaudavau stipresniu antibakteriniu muilu, kojines kiekviena diena naujos, naudojau talka kad sugertu dregme. bet vistiek buvo nemalonus kvapas ir kojine slapia kai is bato istrauki.jau buvau pagalvojus kad koki grybeli koki neiziurima gal turiu, tai sunaudojau kokias 5 lamizilus. daug visokiu dezodorantu, buvo neblogu tarp ju, bet vistiek nepakankamai veiksmingi..jau kiek as batu buvau sugadinus.. ilgai narsiau informacijos. atradau sita dezodoranta, ji galima pirkt online, bet yra ir did vaistinese. as asmeniskai pirkau klaipedos akropolio eurovaistineje.. kainavo apie 28 litus, (perkant savaitgali butu dar 15 procentu pigiau) pirkau pries kokius 4 menesius. visikai nebeturiu sitos problemu. naudojau kaip nurodyta.. dabar kiekviena ryta pasipurskiu juo ir esu visiskai rami
pabandykite.. 25 litai nera tiek daug manau..
P.S. atrodo truputuka labiau padziovina ******, bet tepu kremuku lojom ir viskai gerai
http://www.beprakait...tas-kojoms.html
man jis visiskai padejo.. tikrai prisiziuriu, einu i dusha ryte ir vakare. kojas plaudavau stipresniu antibakteriniu muilu, kojines kiekviena diena naujos, naudojau talka kad sugertu dregme. bet vistiek buvo nemalonus kvapas ir kojine slapia kai is bato istrauki.jau buvau pagalvojus kad koki grybeli koki neiziurima gal turiu, tai sunaudojau kokias 5 lamizilus. daug visokiu dezodorantu, buvo neblogu tarp ju, bet vistiek nepakankamai veiksmingi..jau kiek as batu buvau sugadinus.. ilgai narsiau informacijos. atradau sita dezodoranta, ji galima pirkt online, bet yra ir did vaistinese. as asmeniskai pirkau klaipedos akropolio eurovaistineje.. kainavo apie 28 litus, (perkant savaitgali butu dar 15 procentu pigiau) pirkau pries kokius 4 menesius. visikai nebeturiu sitos problemu. naudojau kaip nurodyta.. dabar kiekviena ryta pasipurskiu juo ir esu visiskai rami

P.S. atrodo truputuka labiau padziovina ******, bet tepu kremuku lojom ir viskai gerai

Su koju prakaitavimu turejau bedu ir as.. labai nemalonus jausmas, ypac vasara, nes kvapas kraupus
ko tik nedariau, ir metose mirkiau, ir toki rusiska tepaliuka naudojau. Gal kiek padejo. Dabar kur kas maziau prakaituoja, bet vis tiek ta diskomforta jauciu, pabandysiu kazka isigyti is jusu pasiulytu produktu, gal bent kazkas pades

Sveikos,
žinokit baisi situacija. Neapkenčiu smarvės ir pati pradėjau smirdėti
visą dieną būnu namuose, vaikštau basa ir ištisai smirdi
netgi dabar prieš valandą išsimaudžiau ir vėl reikia eiti prausti kojas
nuo ko čia man taip atsitiko?
prieš 4 mėnesius dirbau padavėja, 10val ant kojų,tai sakyčiau suprantama,kad smirdi, nuo tada ir prasidėjo viskas. Čia matyt tas įtakos turėjo?
žinokit baisi situacija. Neapkenčiu smarvės ir pati pradėjau smirdėti