Įkraunama...
Įkraunama...

Kojų prakaitavimas

QUOTE(lalabas @ 2009 05 22, 19:42)
Bandziau ir as sita daikciuka DEO KONTROL . VIsai nieko , bet reik labai atsargiai nes padauginus lupasi skura. blush2.gif Va kaip man nutiko schmoll.gif

tai visa laime kad as buvau jau komentrus paskaicius, tai taip nedaug patepem, tai kolkas lyg viskas ok ax.gif
Atsakyti
Aš turiu tą pačią bėdą.. Kasdien naudoju Thai kojų pudrą, bet jau užkn....o tas kojų prakaitavimas.
Reiks įsigyt būtinai stebuklingos Teimurovo pastos. Mačiau namie deo kontrol mėtosi, reiks šian pasitepliot.
O įbatus purškiu kivi fresh, tik kvapas ėmė erzit jau, toks nei šioks nei toks. Sportbačių kvapo jis jau nenaikina lotuliukas.gif Ir dar vieną priemonę atradau bekvapį dezodorantą "Boston Max fresh", 16 Lt, pirkau batų pardėj. Reikia purkšti tiesiai į batus ir palikti visai nakčiai. o batus smirdalus jau išmėčiau visus, na tuos, kuriems jau nieks nepadeda lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Atradau nuostabų daiktą nuo kojų prakaitavomo clap.gif

Esu bandžiusi ir Teimūrovo pastą - nervino, kad išsiterlini rankas ir jis toks baltas doh.gif Bet tikrai veiksmingas thumbup.gif Mano tetis, kuriam be galo prakaituoja kojos, jį įveikė naudodamas Boro miltelius.

O man mama atvežė tokį balzamą-gelį kojoms, galvojau, kad jau atvežė, susitepsiu. Ir ką gi, pasitepiau vakare ir ryte prieš audamasi batus- grįžus kojos neskleidė jokio kvapelio thumbup.gif Ir jis permatomas, mažai reikia ir nepastebėjau, kad sausintų odą bigsmile.gif Nereikia pasitepus bėgti plautis rankų,kaip kad su Teimūrovo pasta bigsmile.gif Žodžiu esu labai patenkinta, tuo labiau, kad jo sudėtyje 60% natūralių ekstraktų bigsmile.gif Kaina jo irgi juokinga - 5 Lt mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 23 rugsėjo 2009 - 14:37
gewolio antiperspirantas pats geriausias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mijukas @ 2009 03 20, 20:07)
  Pabandykite rutulini dezodoranta drichlor 4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tikrai labai efektyvi priemone. O instrukcijoj raso, kad prakaitas pasisalina su šlapimu thumbup.gif Todel niekur nesikaupia.
Atsakyti
Ir as nusipirkau Deo Kontrol dezodoranta, na ziuresim ar pades nuo koju prakaitavimo. Vakar pasitepiau pirma karta, bet jauciu siandien kazkokios sausos pedos mastau.gif nelabai malonus pojutis...
Atsakyti
O jus pabandyktit kazkoki purskala (zydras buteliukas) is oriflame, jis turbut jokiu gydomuju savybiu neturi, bet pasipurskus jokio prakaitavimo, o jau kvapo gaivumas... biggrin.gif
Atsakyti
gal zinote kas kur isigyti Teimurovo pastos panevezyje aciu verysad.gif
Atsakyti
As irgi naudoju kartais deo kontrol, gerai sisilaiko tas jo kvapas ir truputi pasausina. Bet bandysiu pirma pasitepti peda kokiu aliejuku, o ant virsaus deo kontrol, gal poveikis isliks g.gif
O siaip tai del koju prakaitavimo net neziuriu i dermantinine avalyne, perku kokybiskus odinius batus.
Atsakyti
Panaudojus Deo kontrol 4 savaites taaaaip issausino peda, tarupirscius doh.gif ziauru. kol kas darau pertrauka,nes basuciu negaliu uzsidet, matos siek tiek
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 07 13, 10:37)
Panaudojus Deo kontrol 4 savaites taaaaip issausino peda, tarupirscius  doh.gif  ziauru. kol kas darau pertrauka,nes basuciu negaliu uzsidet, matos siek tiek

O ar padejo nuo praikaito?
Atsakyti
Sveikos merginos, o kur galima nusipirkti DEO CONTROL? ir kas bande kas geriau Teimurovo pasta ar Deo control?
Atsakyti