Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiabučio kiemo ypatumai...

QUOTE(Surfinija @ 2007 01 17, 19:33)
drinks_cheers.gif Būtent, daugiabutyje gyvenant ir savo garažo neturint nėra ko su "karvėm" važinėti - mašiniuko ir "kibiriuko" pakanka lotuliukas.gif

Bet ,bliamba,o jei seimyna i kibiriuka netelpa ? doh.gif verysad.gif
Na,mano "karve " tikrai ne septynviete,bet ir ne kibiriukas...Ir parkuotis visada stengiuosi taip,kad niekam netrukdyciau... mirksiukas.gif

QUOTE(denaxa @ 2007 01 17, 19:46)
Bet kai reikia kur nors toliau su vaikais kelioms dienoms pavažiuoti,ar kokį daiktą didesnį persivežti,ar aplamai pakeliauti ir norint turėti kur pernakvoti-tenka "karvę"pirkti ir kęsti daugiabučio nepatogumus... mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta78 @ 2007 01 19, 10:58)
Bet ,bliamba,o jei seimyna i kibiriuka netelpa ? doh.gif  verysad.gif

o ko ten netilpti - na nebent profily neteisinga informacija apie vaikus parasei.
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2007 01 19, 12:22)
o ko ten netilpti - na nebent profily neteisinga informacija apie vaikus parasei.

Va butent,kad teisinga.Atkreipk demesi i antro leliuko gimimo data,ir viska turetum suprasti.Visai mums kibiriukas netinka,juolab kad daznai pas tevus vaziuojam,o jie tolokai gyvena.Neisivaizduoju,kur reiketu ikisti vezimuka,ir kiek laiko tektu vaziuot doh.gif ,jei turetume maza masinyte.Pries gimstant antrajam leliui vazinejau audi80 ,bet jam gimus supratom,kad permaza ji mums... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta78 @ 2007 01 19, 18:29)
Va butent,kad teisinga.Atkreipk demesi i antro leliuko gimimo data,ir viska turetum suprasti.Visai mums kibiriukas netinka,juolab kad daznai pas tevus vaziuojam,o jie tolokai gyvena.Neisivaizduoju,kur reiketu ikisti vezimuka,ir kiek laiko tektu vaziuot  doh.gif ,jei turetume maza masinyte.Pries gimstant antrajam leliui vazinejau audi80 ,bet jam gimus supratom,kad permaza ji mums... ax.gif

tai cia ne masinos dydis vaidina dideli vaidmeni, o bagazines ir vezimo.
visiskai nesilankstanti universala tu ir karve gali buti sunku sutalpinti.
Paprasciausiai renkantis masina reikia rinktis ne sedana, o hedzbeka ( na, kur bagazine su galiniu stiklu atsidarineja) - ju bagazines talpesnes.
Arba citroen berlingo su penkiom sedimom vietom butu geras variantas. Nera jisai didelis, bet talpus, gal patogumo nera itin daug
Atsakyti
Tai pagal Jusu teorijas, daugiabutyje gyvenantys, turetu vazinetis su tokiom kaip Nissan Micra (cia vaiku neturintys), o jau vaikuciu susilaukusiems - galima jau ir su kokiu Citroen hedzebeku? blink.gif jeigu zmogus parkuotis moka, tai del manes vazineja tegul kad ir su 7 klases BMW, ar su minivenu.. Svarbu su fura i kiema nelistu biggrin.gif
O vat yra tokiu, kurie ir dviracio nepriparkuotu normaliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zhmonijus @ 2007 01 19, 19:31)
Tai pagal Jusu teorijas, daugiabutyje gyvenantys, turetu vazinetis su tokiom kaip Nissan Micra (cia vaiku neturintys), o jau vaikuciu susilaukusiems - galima jau ir su kokiu Citroen hedzebeku?  blink.gif jeigu zmogus parkuotis moka, tai del manes vazineja tegul kad ir su 7 klases BMW, ar su minivenu.. Svarbu su fura i kiema nelistu biggrin.gif

Tegalvojantys apie save daugiabučių gyventojai su tokiais automobiliais ir važinėja. Pažiūrėčiau, kokios nuomonės būtum, jei aikštelė būtų tokia, kaip pas mus: norint tokios klasės automobilį pastatyti, kad jis kitiems netrukdytų, privalai dvi parkavimosi vietas užimti. Taigi, mąstyti reikia ir individualiai, blaiviai situaciją įvertinti. Ne visada žmogus gyveni "noriu ir turiu" jei iš vystyklų amžiaus išlipęs mirksiukas.gif O jei neišlipęs...
Atsakyti
QUOTE(Surfinija @ 2007 01 19, 20:19)
Tegalvojantys apie save daugiabučių gyventojai su tokiais automobiliais ir važinėja. Pažiūrėčiau, kokios nuomonės būtum, jei aikštelė būtų tokia, kaip pas mus: norint tokios klasės automobilį pastatyti, kad jis kitiems netrukdytų, privalai dvi parkavimosi vietas užimti. Taigi, mąstyti reikia ir individualiai, blaiviai situaciją įvertinti. Ne visada žmogus gyveni "noriu ir turiu" jei iš vystyklų amžiaus išlipęs mirksiukas.gif O jei neišlipęs...

Nu tu cia ir uzlankstei doh.gif Tegalvojantys apie save.Tai aisku,kad visi pirmiausia apie save tik ir galvoja mirksiukas.gif Ir tai yra normalu ir zmogiska.Juk tada reiketu prisijungti prie alkanu afrikos vaiku,jei laikytumeisi tokios pazicijos,kaip galvojimas apie kitu gerove.jUK SVARBIAUSIA KITAM NEKENKTI,YPAC SAMONINGAI!
Atsakyti
QUOTE(RAMSE @ 2007 01 19, 21:24)
Nu tu cia ir uzlankstei doh.gif Tegalvojantys apie save.Tai aisku,kad visi pirmiausia apie save tik ir galvoja mirksiukas.gif Ir tai yra normalu ir zmogiska.Juk tada reiketu prisijungti prie alkanu afrikos vaiku,jei laikytumeisi tokios pazicijos,kaip galvojimas apie kitu gerove.jUK SVARBIAUSIA KITAM NEKENKTI,YPAC SAMONINGAI!

Na, šiaip tai mano pasisakyme nebuvo žodžio "pirmiausia".
Afrikos vaikai... blink.gif
Ir tikrai man svarbu kitam nekenkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zhmonijus @ 2007 01 19, 19:31)
Tai pagal Jusu teorijas, daugiabutyje gyvenantys, turetu vazinetis su tokiom kaip Nissan Micra (cia vaiku neturintys), o jau vaikuciu susilaukusiems - galima jau ir su kokiu Citroen hedzebeku?  blink.gif jeigu zmogus parkuotis moka, tai del manes vazineja tegul kad ir su 7 klases BMW, ar su minivenu.. Svarbu su fura i kiema nelistu biggrin.gif

o tu matei, kaip citroen berlingo atrodo?
Liaudiskai kalbant kablukas - i ilgi nera jisai didelis, jisai yra aukstas. O kiek zinoma net ir daugiabuciu namo kiemu i auksti niekas neriboja. Aisku su nisan micro jo nesulyginsi, bet jisai neuzims daug daugiau vietos, nei golfas, bet talpumo atzvilgiu nesulyginsi. Tik kiek minejau patogumo tenai nedaug, bet ir kokiam pegout 206 jame ne itin rasta.
Atsakyti
Beje, priimtas nutarimas, kad jeigu per 1 val. jus užstačiusi mašina nepasitraukia, skambinat į policiją ir ją nutempia, o vairuotojui paskiriama iki 180lt bauda jei neklystu.

Man tai žymiai kvailiau skamba A.Zuoko pasisakymai už šeimą su vienu automobiliu nei jūsų diskusija apie nissan micra. Kaip meras suvokia važinėjimą į skirtingas darbovietes skirtingu laiku su vienu auto tai aš neįsivaizduoju g.gif Na bet tai gi „išspręstų“ parkavimo problemą daugiabučių kiemuose lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
gi nebutina antra masina kieme laikyti.
Labai sekmingai ja galima ir gatveje pastatyti (arba aiksteleje).
As kad ir ketvirtadieni saviske taip palikau. Griza veliau nei iprasta namo ir kieme neradau vietos. Kaikuriu personu isitikinimu, tai jau pakankama priezastis statyti ant zalios vejos, bet man kazkaip priimtiniau pastatyti gatveje - nors su vaiku ir turejau po to per lietu iki laiptines nueiti.
Atsakyti
QUOTE(Surfinija @ 2007 01 19, 22:06)
Na, šiaip tai mano pasisakyme nebuvo žodžio "pirmiausia".
Afrikos vaikai... blink.gif
Ir tikrai man svarbu kitam nekenkti mirksiukas.gif

Labukas mirksiukas.gif Tas zodelis is mano leksikono,nekreipk demesio.Gal kiek as per daug pati uzlanksciau,atsiprasau ax.gif Tenorejau pasakyti,kad apie save pirmiausia galvoti priimtinas dalykas ir taip labai normalu.
Atsakyti