Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiabučio kiemo ypatumai...

QUOTE(Surfinija @ 2007 01 19, 19:19)
Tegalvojantys apie save daugiabučių gyventojai su tokiais automobiliais ir važinėja.

man atrodo, kad nera ne vieno zmogaus, kuris pirkdamas auto galvotu kaip cia man ja reiks pastatyt kieme ir kiek vietos uzims. Perka tai kas jam priimtina. Arba, kodel as turiu turet viena mazyte masinyte, o kazkas is kaimynu turi net dvi.
Atsakyti
QUOTE(RAMSE @ 2007 01 20, 19:25)
Labukas mirksiukas.gif Tas zodelis is mano leksikono,nekreipk demesio.Gal kiek as per daug pati uzlanksciau,atsiprasau ax.gif Tenorejau pasakyti,kad apie save pirmiausia galvoti priimtinas dalykas ir taip labai normalu.

lotuliukas.gif Labukas! Viskas gerai irnesakyk.gif Iš tiesų man pačiai netikėtai mano nuomonė gan audringai sutikta. Bet kita vertus mes ir susitinkam čia tam, kad padiskutuoti mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2007 01 19, 19:16)
tai cia ne masinos dydis vaidina dideli vaidmeni, o bagazines ir vezimo.

lotuliukas.gif 4u.gif aciu,kad paaiskinai,bet vazinejam butent tokia,kokia cia aprasei,gal tik su modeliu nepataikem.Vezimukui susilankstanciam,aciu dievui,pinigu kolkas irgi suradom.

QUOTE(zhmonijus @ 2007 01 19, 19:31)
Svarbu su fura i kiema nelistu biggrin.gif
O vat yra tokiu, kurie ir dviracio nepriparkuotu normaliai biggrin.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(RAMSE @ 2007 01 19, 21:24)
SVARBIAUSIA KITAM NEKENKTI,YPAC SAMONINGAI!

drinks_cheers.gif

QUOTE(Radvyle @ 2007 01 20, 00:59)
Man tai žymiai kvailiau skamba A.Zuoko pasisakymai už šeimą su vienu automobiliu nei jūsų diskusija apie nissan micra. Kaip meras suvokia važinėjimą į skirtingas darbovietes skirtingu laiku su vienu auto tai aš neįsivaizduoju  g.gif Na bet tai gi „išspręstų“ parkavimo problemą daugiabučių kiemuose  lotuliukas.gif  doh.gif

Na,musyse lotuliukas.gif jau taip yra : sneka valdzia negalvodama ka. doh.gif

QUOTE(Silvute @ 2007 01 20, 16:01)
Kaikuriu personu isitikinimu, tai jau pakankama priezastis statyti ant zalios vejos, bet man kazkaip priimtiniau pastatyti gatveje - nors su vaiku ir turejau po to per lietu iki laiptines nueiti.

Gali pykti kiek nori,bet as TIKRAI buciau pasistaciusi toje EX pievuteje.Nesuprantu as tokio patriotizmo - visas namas statosi pievoje,o as pasistatysiu uz penkiu kvartalu ant kelio.Kam ir ka as tokiu budu irodysiu blink.gif ?
Atsakyti
Na pas mus kieme situacija dar ne tokia tragiska smile.gif todel Citroen Berlingo nepirksiu; savo "bulka", o paskui tureta Vectra sugebedavau graziai priparkuot, o didesniji BMW laikiau aikstelej.. Dabar pirksiu vidutine masina, nes i Micra manes su kirviu neivarytu..
Daug daugiau bedos musu kieme kelia asmenys, kurie visiskai nemoka parkuotis ir visai nesvarbu, kokiu gabaritu masinu (ir Opel Corsa pastato, kad atrodo ten autobusiukas tilptu).
Ir visai ne tie negalvoja apie kitus, kurie vazineja su didesnem masinom (turbut ne siaip sau tokias pirko, kad ora veziot... nes didesnes ir kuro daugiau ryja, tad...), o tie kurie bele kaip priparkuoja ir palieka. doh.gif
Vyras sako, kad pastaruoju metu as kiek per audringai i tokius reaguoju, bet kraujas uzverda, kai is kiemo priekiu neissuksi (ner kaip apsisukt deka nuostabiuju kaimynu masinu sustatytu bele kaip), o galu reik isvazinet ilgiau nei 5 min. nes baisu kokia skersai ikista uzkabint..tai ir laviruoji kaip cirko akrobatas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta78 @ 2007 01 21, 12:59)
Nesuprantu as tokio patriotizmo - visas namas statosi pievoje,o as pasistatysiu uz penkiu kvartalu ant kelio.Kam ir ka as tokiu budu irodysiu  blink.gif ?

jeigu kazkas kitas elgiasi kaip kiaule, tai man tikrai nera butina irgi tapti kiaule
Atsakyti
O pas mus keliuky įvažiavimui į kiemą stovi viena toli nuleistu toli nulūžusiu ratu, patraukt niekam į galvą neatėjo per savaitgalį unsure.gif Žodžiu vienu metu važiuojantiems priešingomis kryptimis pravažiuot niekaip. Tai kitas sustoja už "kupstelio" , tai pati atgal pavažiuoju (negi sunku biggrin.gif)...Ale va taip jei reiktų atgal pavažiuot kai iš paskos dar dvi - džiaugiuos, kad nepasitaikė ir tikiuos, kad nepasitaikys unsure.gif Nors visai šalia yra vieta kuri niekam nekliudytų - tik matyt savininkui ta situacija normali atrodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2007 01 21, 16:22)
jeigu kazkas kitas elgiasi kaip kiaule, tai man tikrai nera butina irgi tapti kiaule

O as sikart pabusiu kaip visi.Juolab,kad nieko kiaulisko cia neizvelgiu.Bet jei kazkam atrodo kitaip ...Kiekvienas elgiasi pagal savo sazine.Maniske siuo atveju tyli. biggrin.gif
Bet gal jau gana apie tai ,ka?Manau,kad pakankamai prisidiskutavom ,ir akivaizdu,kad vistiek konsensuso nerasim.Man tavo pozicija aiski,tau maniske turbut irgi.Tad gal tiesiog likim kiekviena prie savo nuomones ir nebevarginkim kitu forumo dalyviu kalbomis apie ta pati.

QUOTE(Patieška @ 2007 01 21, 18:16)
O pas mus keliuky įvažiavimui į kiemą stovi viena toli nuleistu toli nulūžusiu ratu, patraukt niekam į galvą neatėjo per savaitgalį unsure.gif

Na,ziurint kiek laiko ji ten stovi.Jei jau pakankamai ilgai - galiu pasiulyti pasiskambinti i policija.Isbandyta.Musu kieme ilgokai stovejo toks vaiduokliukas,ir viena is vakaru ,kai eilini karta visos padoraus parkavimosi vietos buvo uzimtos,paemiau ir pasukau i policija.Kita ryta to auto jau nebebuvo.Tik nezinau kaip ten baigesi:ar policija ji kur istransportavo,ar seimininkas pats susitvarke. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta78 @ 2007 01 21, 21:13)
O as sikart pabusiu kaip visi.Juolab,kad nieko kiaulisko cia neizvelgiu.Bet jei kazkam atrodo kitaip ...Kiekvienas elgiasi pagal savo sazine.Maniske siuo atveju tyli. biggrin.gif

tai ko tada vis cia teisiniesi?
Kol gyvenome justuose, tai keleta kartu teko matyti vaizdelius, kai apie kokia 8 val ryto budavo policijos reidai. Ant visu automobiliu, kurie stovejo ant saligatviu, zalios vejos, vaiku zaidimo aiksteliu buvo palikti kvietimai apsilankyti policijoje. Tie kas pakliuvo pakartotiname reide ir baudas gavo.
Kaimynas tada labai dziaugesi, kad i darba anksti ryte isvaziuoja - nes irgi megejas ant zoles statyti.
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2007 01 22, 13:27)
tai ko tada vis cia teisiniesi?

tai ko tada vis cia kabinejies?Uzkliunu as tau ir uzkliunu,matyt patinku labai ,kad seki visus mano pasisakymus lotuliukas.gifO siaip palaikau pokalbi (tiksliau ,palaikIAU) ,taip sakant lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta78 @ 2007 01 21, 20:13)
Musu kieme ilgokai stovejo toks vaiduokliukas

Pas mus ne kieme, o gatvelėj skirtoj įvažiavimui nuo gatvės į kelis kiemus.
Atsakyti
Na papasakosiu kaip man buvo smile.gif Išeinu rytą važiuoti į darbą ogi žiūriu mašiną skersai užstatyta blink.gif Atbuliniu per bortus laipioti neturiu didelio noro, o kadangi buvo medis tai nėra nei kalbos, tad užblokuota iš visų 4 pusių blink.gif Sutinku kieme bičiuką ir klausiu gal žino kieno mašina. Tai tas pasakė, kad žino, bet jau katik matė, kaip išvažiavo į darbą palikę šią mašiną unsure.gif O aplinkui jau daug buvo tuščios vietos ohmy.gif Aš dar suprantu vakaras būtų, nėr kur prisiparkuoti, bet taip akiplėšiškai išeiti, nė neperstačius mašinos gun_bandana.gif
Tai va tokie tų kaimynų nacionaliniai ypatumai bash.gif
Beje radau namie tik dukrą apsimiegojusią ir tipo sako nežinau ką daryti tėvų nėra - nėra kam patraukti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Latte @ 2007 01 23, 15:32)
Na papasakosiu kaip man buvo smile.gif Išeinu rytą važiuoti į darbą ogi žiūriu mašiną skersai užstatyta blink.gif Atbuliniu per bortus laipioti neturiu didelio noro, o kadangi buvo medis tai nėra nei kalbos, tad užblokuota iš visų 4 pusių blink.gif  Sutinku kieme bičiuką ir klausiu gal žino kieno mašina. Tai tas pasakė, kad žino, bet jau katik matė, kaip išvažiavo į darbą palikę šią mašiną unsure.gif O aplinkui jau daug buvo tuščios vietos ohmy.gif Aš dar suprantu vakaras būtų, nėr kur prisiparkuoti, bet taip akiplėšiškai išeiti, nė neperstačius mašinos gun_bandana.gif
Tai va tokie tų kaimynų nacionaliniai ypatumai bash.gif
Beje radau namie tik dukrą apsimiegojusią ir tipo sako nežinau ką daryti tėvų nėra - nėra kam patraukti schmoll.gif

Tam ir yra policija... už tingėjimą susimokės 112 litų + saugojimo aikštelės mokestį bigsmile.gif
Atsakyti