Įkraunama...
Įkraunama...

Gripas, sloga, peršalimas ir nėštumas

Persalus tinka visos arbatos isskyrus ciobreliu ir salpusniu, ju nestukems negalima..
Kai sirgau purskiau CAMOMILE ar kazkoki panasu puskala, kur tik zoleles, pagrinde ramuneles, labai padejo 4u.gif dar geriau paprasto paracetamolio (jokiu budu ne visokiu karstu gerimu). Liepu arbata gerai musa temperatura.
Nuo gerkles tinka imbierine arbata su medumi, imbiero saldainiukai gerai numalsina kosuli (aisku negydo, bet nedirgina).

Receptas nuo slogos: 20 g alyvuogiu aliejaus supilti i taurele, ipjaustyti gerokai cesnaku, bet nesmulkiai, skiltele padalinti i dvi tris dalis. Palaikyti bent 2 val. Pirstu pamirkius pasitepti nosi is vidaus kelis kartus per diena. Po 3 paru gaminti nauja, nes pasensta 4u.gif

sekmes sveikti 4u.gif o kitoms saugoti save 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gudrute30 @ 2010 12 22, 18:07)
Persalus tinka visos arbatos isskyrus ciobreliu ir salpusniu, ju nestukems negalima..
Kai sirgau purskiau CAMOMILE ar kazkoki panasu puskala, kur tik zoleles, pagrinde ramuneles, labai padejo 4u.gif  dar geriau paprasto paracetamolio (jokiu budu ne visokiu karstu gerimu). Liepu arbata gerai musa temperatura.
Nuo gerkles tinka imbierine arbata su medumi, imbiero saldainiukai gerai numalsina kosuli (aisku negydo, bet nedirgina).

Receptas nuo slogos: 20 g alyvuogiu aliejaus supilti i taurele, ipjaustyti gerokai cesnaku, bet nesmulkiai, skiltele padalinti i dvi tris dalis. Palaikyti bent 2 val. Pirstu pamirkius pasitepti nosi is vidaus kelis kartus per diena. Po 3 paru gaminti nauja, nes pasensta 4u.gif

sekmes sveikti 4u.gif  o kitoms saugoti save 4u.gif

o man daktare sake kad ramunele negalima gerti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gudrute30 @ 2010 12 22, 17:07)
Kai sirgau purskiau CAMOMILE ar kazkoki panasu puskala, kur tik zoleles, pagrinde ramuneles, labai padejo 4u.gif  dar geriau paprasto paracetamolio (jokiu budu ne visokiu karstu gerimu). Liepu arbata gerai musa temperatura.

sekmes sveikti 4u.gif  o kitoms saugoti save 4u.gif

Pati esu tik ka po ligos, tai man gyd. sake, jog tiek ciobreliu, tiek salpusniu arbatas gerti galima, tik neuzsiplikyti labai stiprias.
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2010 12 22, 20:31)
Pati esu tik ka po ligos, tai man gyd. sake, jog tiek ciobreliu, tiek salpusniu arbatas gerti galima, tik neuzsiplikyti labai stiprias.

o del ramuneliu gal ka sake?

Atsakyti
QUOTE(Coffee bean @ 2010 12 22, 13:56)
Apsirgau ir as..ech zapadlo..labai pergyvenu, juk tik penkta savaite verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Man tai a[skritai pablogejo, 2 diena is lovos neatsikeliu, galva, akys taip skauda. Nezinau kaip [as gyd nueiti, siandien uzrasymas. Is dar su mane priziurincia gyd. negaliu susisiekt verysad.gif norejau ir su ja pasikonsultuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orma: 23 gruodžio 2010 - 10:38
QUOTE(Coffee bean @ 2010 12 22, 22:55)
o del ramuneliu gal ka sake?

Del rauneliu neklausiau, bet kai apskritai paklausiau apie zolines arbatas, sakau, gal jos negerai, kenkia ir pan., tai gydytoja taip ir pasake, nieko cia blogo ir nieko jos nekenkia, tuo labiau, kad ne litru litrais geriam. Geriau jau arbatos, negu vaistai.
Kiek zinau, ramuneles nekenkia, bet siaip tai jos ir zarnyno mikloflora per daug isvalo, naikina. Taip kad, jei trupuciuka, tai nieko baisaus, bet per daznai nereiketu jos gerti. mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kas zino ar galima nescioms persalus gerti homeopatinius vaistus,nes man vaistinke sake,kad galima ir nekencia vaisiui.Siandien einu pas gyd.tai dar pasiklausiu ax.gif
Atsakyti
Visa nestuma, kai tik persalu, atsiranda labai stiprus kosulys. Daktare gasdina, kad leliukas gali gimti, turedamas toki kosuli unsure.gif
Gal kam panasiai buvo? Kaip tas atsiliepe Jusu leliukams?
Atsakyti
QUOTE(jamam @ 2010 12 27, 12:14)
gal kas zino ar galima nescioms persalus gerti homeopatinius vaistus,nes man vaistinke sake,kad galima ir nekencia vaisiui.Siandien einu pas gyd.tai dar pasiklausiu ax.gif

Labas

Tikrai galima wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Lotos'ik @ 2010 12 27, 20:34)
Visa nestuma, kai tik persalu, atsiranda labai stiprus kosulys. Daktare gasdina, kad leliukas gali gimti, turedamas toki kosuli  unsure.gif
Gal kam panasiai buvo? Kaip tas atsiliepe Jusu leliukams?

nu pirma karta girdziu toki dalyka.
Man,ziema visad buna problemos su gerkle ir sloga.Visa ziema pravaikstau su tokiomis bedomis.
Kai laukiausi savojo pirmojo princo,tai buvo tas pats.Dabar Vaikas auga sveikiausias,problemu dideliu jokiu nebuvo....
Pas ji imunine sistema zymiai stipresne nei maniske wink.gif
Nepergyvenkit 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Aš irgi jau antrą kartą apsirgau, pirmą kartą gripu, o dabar gerklę skauda. Vartoju nuo gerklės ISLA-MOOS, o nuo bendro OSCILOCOCSINUM, kažkaip panašiai.
Atsakyti
Nu va ir as apsirgau verysad.gif temp.37,2 skauda gerkle, truputi sloguoju. tai siandien ir ryt i darba neinu, geriu daug arbatu, i nosi purskiu juros druskos vandeni ir kol kas taip bandau pasveikti.
Atsakyti
Sveikutes,

Man ir pradeda gerkle skaudelenti sad.gif gal kas zinot ar galima deti karstos druskos ant kaklo? Nes koju kaitinti negalima, tai gal ir druzkos negalima ant kaklo?
Atsakyti