Įkraunama...
Įkraunama...

Gripas, sloga, peršalimas ir nėštumas

smile.gif+2010 11 23, 19:59-->
QUOTE(smalsuole smile.gif @ 2010 11 23, 19:59)
sveikutes 4u.gif  kreipiuosi pagalbos,nes labai bijau,esu 11,3sav  nestuke.gif ir apsirgau,gerkles skausmas,sloga,bandau gydytis arbatom ir skalavimais,bet va si vakara uzkilo temperatura 37,7,zinau,kad negerai.geriau paracetamoli,tikiuosi pades,nes labai bijau del leliuko verysad.gif  gal kuriai buvo panasiai?kaip viskas baigesi?

sveika smile.gif
Nepergyvenk.Man su abiem nestumais taip buvo, sirgau.Nestumas gana ilgas laiko tarpas,kad per ji niekuo nesusirgti.Gerk paracetamoli ir labai daug skysciu.Dar skalauk gerkle vandeniu su druska, man labai padejo smile.gif Sveik ir nepergyvenk
Atsakyti
QUOTE(JustinaD @ 2010 11 23, 17:10)
sveika smile.gif
Nepergyvenk.Man su abiem nestumais taip buvo, sirgau.Nestumas gana ilgas laiko tarpas,kad per ji niekuo nesusirgti.Gerk paracetamoli ir labai daug skysciu.Dar skalauk gerkle vandeniu su druska, man labai padejo smile.gif Sveik ir nepergyvenk

aciu uz nuraminima,tiesiog bijau,kad nepakenktu leliukui.o kiek paracetamolio galima per diena isgerti?as skalauju su druska,tai su ramunelem,tai su medetkom,jauciu pagerejima,bet va ta temperatura labai neramina.
Atsakyti
Nepanikuokit, nieko ten labai dar nesergat
Nepatingėkit pasirodyti gydytojai
Kol nėra suaugusiam temperatūros 38 - iš viso nereikia mušti temperatūros, nes temperatūra tuo atveju ir yra kovotoja su infekcija.
Paracetamolio nėščia nevartočiau griežtai
Yra žolinių preaparatų, tačiau reikai tartis us gydytoju ar vaistininku
Atsakyti
na seip as tuo paracetamoliu nepiknaudziauju,isgeriau vakar viena,kai buvo temperatura 37,7,o seip tai geriu arbata su medum,kompresus ant kaklo dedu,garstyciu trauklapius,skalauju gerkle,tikrai nenoriu vaistu gerti,bandau visokiais kitokiais metodais,kokius tik zinau,kad greiciau pasveikus.tik bat,kad gyvenu ne lt.o uzsieni ir cia tokio dalyko kaip juros vanduo nosies plovimui nerandu,gal ka nuo slogos veiksmingo pasiulysit?
Atsakyti
Sveikos, gal kas zino ar galima inhaliacijas daryti nestukems? Nusipirkau elektrini inhaliatoriu, bet bijau, nezinau kokiu preparatu galima naudoti (nes ten reikai butinai koki nors medikameta sumaisyti su vandieniu)...
Atsakyti
KAS PER SIMTOMAS YRA NEŠČIOSIOS SLOGA GAL KAS TIKSLEI ŽINO KODĘL IR KAIP JI PASIREIŠKIA?
smile.gif AČIŪ smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo draudziamelt: 25 lapkričio 2010 - 16:15
QUOTE(tany @ 2010 11 25, 12:45)
Sveikos, gal kas zino ar galima inhaliacijas daryti nestukems? Nusipirkau elektrini inhaliatoriu, bet bijau, nezinau kokiu preparatu galima naudoti (nes ten reikai butinai koki nors medikameta sumaisyti su vandieniu)...

galima ir rekomenduotina, jei susirgot. i ingaliatoriu nebutina pilt medikamenta. tinka fiziologinis tirpalas, ar net paprastas negazuotas mineralinis. svarbu drekinti kvepavimo taku gleivine.
Atsakyti
Sveikutes, esu nescia 7 sav. pries 10 d. prikibo virusine infekcija be temp, poto atsirado bronchitas, spjaudausi i visas puses ivairios spalvos skrepliais, sunkiai sveiktu. Liudniausia tai kad tai mano antras nestumas, pirmas buvo nesivystantis apie 8-9 sav, nes tada susirgau isoriniu ausies uzdegimu. Mastau gal tos kurios sirgo pirmuoju trimestru, galu gale sulauke savo atzaleliu ir gletu patvirtinti, kad viskas nera taip baisu.
Atsakyti
smile.gif+2010 11 24, 15:09-->
QUOTE(smalsuole smile.gif @ 2010 11 24, 15:09)
na seip as tuo paracetamoliu nepiknaudziauju,isgeriau vakar viena,kai buvo temperatura 37,7,o seip tai geriu arbata su medum,kompresus ant kaklo dedu,garstyciu trauklapius,skalauju gerkle,tikrai nenoriu vaistu gerti,bandau visokiais kitokiais metodais,kokius tik zinau,kad greiciau pasveikus.tik bat,kad gyvenu ne lt.o uzsieni ir cia tokio dalyko kaip juros vanduo nosies plovimui nerandu,gal ka nuo slogos veiksmingo pasiulysit?

Nosytę galit prasiplauti ir su paprastu druskos tirpalu. Darykit nestiprų, apie pusę šaukštelio į stiklinę. Patogiausia plauti pasidarius tokį įtaisėlę: ant nedidelio (ala porcelianinio) arbatinuko snapelio užmovus soskę. Reikia, kad gautųsi nestpri tolygi srovelė, be spaudimo. Pasilenkiat 90 laipsnių kampu virš kriauklės, galvą pasukat pilnai į vieną šoną ir per tą šnervę, kuri viršuje, pilat tirpaliuką. Jei nosis nėra visai užsikimšus, tai srovelė turėtų apeiti ratuką ir ištekėti per kitą šnervę. Šitą metodą išmokau sveikuolių mokykloje, labai rekomenduotinas net ir profilaktiškai, kai yra rizika pasigaut virusą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mirrra @ 2010 11 07, 13:41)
... valgau imbiera su citrina ir medumi, geras vaistas.... smile.gif sveikite 4u.gif

Tikrai superinis vaistas nuo gerkles skausmo thumbup.gif
Dar gerai tik pajautus pirmus ligos pozymius homeopatiniai Influcid, visada isgelbedavo smile.gif
Atsakyti
Aš dabar ir sloguoju, tai nusipirkau Adelės arbatos nuo peršalimo pažiūrėsiu ar padeda blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes

Siandien atsikeliau su gerkles skausmu doh.gif Zodziu,ne tiek skauda ,bet griauzia man ja kazkaip.Ir taip,kad net pykina labai.
Suprantu as ta gerkles simptoma,nu bet kodel mane taip pykina? g.gif Taso tiesiog,atrodo,kad tuoj va tuoj,reiks begti su WC pasisveikinti...
Gal kas esate susidurusios su tokiu reiskiniu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linuute: 09 gruodžio 2010 - 10:30