as jau nieko nebesuprantu..susirgau gripu savaitgali,sestadieni uzkilo temperatura iki 38,5,tad issikvieciau greituke (zinoma,pries tai isgeriau paracetamolio..).atvaziavusi felcere apsauke uz ta paracetamoli!sake,jokiu budu negalima gerti nesciajai paracetamolio...nuveze i priimamaji,kur suleido analgino ir israse antibiotiku.ka jus sau galvojat,sekmadieni vis bebandydama naturaliomis arbatelemis nusimusti temperatura,nusivaziavau iki 39,6.neapsikentes vyras vel nuveze i priimamaji,o cia,jau kita gydytoja apreiske jog man kaip nesciajai niekuo padeti negali,suzinojusi jog vakar man buvo suleistas analginas,pakraupo,liepe nebegert antibiotiku ir israse PARACETAMOLIO!!!tai kaip yra is tiesu?

QUOTE(varliukstis @ 2007 02 28, 16:29)
as jau nieko nebesuprantu..susirgau gripu savaitgali,sestadieni uzkilo temperatura iki 38,5,tad issikvieciau greituke (zinoma,pries tai isgeriau paracetamolio..).atvaziavusi felcere apsauke uz ta paracetamoli!sake,jokiu budu negalima gerti nesciajai paracetamolio...nuveze i priimamaji,kur suleido analgino ir israse antibiotiku.ka jus sau galvojat,sekmadieni vis bebandydama naturaliomis arbatelemis nusimusti temperatura,nusivaziavau iki 39,6.neapsikentes vyras vel nuveze i priimamaji,o cia,jau kita gydytoja apreiske jog man kaip nesciajai niekuo padeti negali,suzinojusi jog vakar man buvo suleistas analginas,pakraupo,liepe nebegert antibiotiku ir israse PARACETAMOLIO!!!tai kaip yra is tiesu? 

na cia jau be komentaru, idiotizmas!!! Kas per medicina - atrodo, su vaikais zaidimus zaidzia, cia gi rimtas reikalas

Visada maniau, kad butent paracetamoli ir tik ji galima vartot, siekiant numust T, pati isgeriau 4 tabletes praeita sav, kai sirgau, nors man tik 6 sav, o tada ir ju nebuvo. Na nzn... Tu tik dabar nesijaudink, viskas bus gerai

Tik tavo pasakojimas priverte mane susimastyti, ar verta greitaja kviestis tokiu atveju..........

Na sakes tau tikrai nepasiseke,kad teko bendraut su tokia kvaila nezinancia savo darbo gydytoja .,kiekviena pasakytu kad tik paracetamoli galima
.,na dabar tik linkiu tau isgyt

QUOTE(varliukstis @ 2007 02 28, 18:29)

aš kai sirgau gripu, tai skambinausi savo ginekologei, ir klausiau ką galima gertt, kai užkila aukšta temperatūra - tai ji man sakė, jog paracetamolį
as irgi jau prasirgau. Tiek gine tiek terapeute pasake ta pati - jei temperatura aukstesne nei 38 galima isgert paracetamolio ir visa kita arbatos visokios kibirais. Tai pora tablietku teko isgert 
Pasekmes po gripo (bet ne nuo pracetamolio) - pilvelio maudimas pilvo apacioje. Israse magnio milterius ir kazkoki corpidina, ir gulejima.

Pasekmes po gripo (bet ne nuo pracetamolio) - pilvelio maudimas pilvo apacioje. Israse magnio milterius ir kazkoki corpidina, ir gulejima.
laukiuosi dar tik pusantro menesio. gydytoja sake saugis gripo, bet kai cia visi aplinkui vaiksto tokie tai sunku ir kazka padaryti. dabar suslogavau stipriai ir truputi gerkle persti. stenguosi buti siltai ir i lauka eiti tik butinam atvejui, labai bijau kad nepakiltu temperatura, vaistu nevartoju, bet kazin ar galimagerti vitamina c? labai bijau kad kas blogo nenutiktu maziukui
QUOTE(Dzenete @ 2007 03 06, 12:21)
laukiuosi dar tik pusantro menesio. gydytoja sake saugis gripo, bet kai cia visi aplinkui vaiksto tokie tai sunku ir kazka padaryti. dabar suslogavau stipriai ir truputi gerkle persti. stenguosi buti siltai ir i lauka eiti tik butinam atvejui, labai bijau kad nepakiltu temperatura, vaistu nevartoju, bet kazin ar galimagerti vitamina c? labai bijau kad kas blogo nenutiktu maziukui
gerk kuo daugiau arbatų, vartok vitaminus, valgyk česnako

slogai gydyti žinau gerą būdą, tikrai padeda: sutrink nemažą skiltelę česnako, užpilk šaukštu aliejaus ir uždarai palaikyk 8val. tada lašink į nosį. Nelabai malonu, bet ką darysi...
dar slogą gali gydyti nusipirkus vaistinėje juros druskos, paplaut nosytę reikia. ten biškį kaip žaidimas gaunasi,reikia lašinti i nosį, išpūsti ir vėl lašinti. veiksminga, bet ne iškarto. aš naudojau Hummer vaistukus, jie visai nekenkia vaisiui, nes tai tiesiog vandenukas su jūros druska.
Sveik

QUOTE(Dzenete @ 2007 03 06, 13:21)
LAbas,aš praslogavau pirmus 2 mėn.su mažom pertraukėlėm,dar kosulys gan rimtas buvo užpuolęs.Gydytoja sakė,kad svarbiausia,kad neteko vartoti antibijotikų,kad dažniausiai jeigu yra pakenkta vaisiui-įvyksta persileidimas iki3mėn.Man jau 14 savaitė.Galvojau į genetikos centrą važiuoti,bet apsigalvojau,nes jie 100 proc.garantijos neduoda.Tenka tikėtis,kad viskas bus ok,o svarbiausia kuo mažiau bijoti,ką aš ir darau.

Teko ir man tokio "malonumo" kaip gripas sulaukti 31 nėštumo sav. Temp. pakilo iki 39, bet cheminių vaistų negėriau
Vartojau homeopatinius "oscillococcinum" ir gėriau labai daug įvairių arbatų. Tris dienas negalėjau galvos pakelti, bet išgyvenau
Tiesa, prikibo bronchitas, bet ir jį įveikiau homeopatiniais vaistais. Chemijos vengiau kiek begalėdama, nes prieš kelias sav. jau buvau gėrusi antibiotikus nuo sinusito.
Varliuksti, ta gyd., kuri nuo gripo tau siūlė gydytis antibiotikais- tikra neišmanėlė. Visi žino, kad gripą sukelia virusai, o antibiotikai jų neveikia.

Varliuksti, ta gyd., kuri nuo gripo tau siūlė gydytis antibiotikais- tikra neišmanėlė. Visi žino, kad gripą sukelia virusai, o antibiotikai jų neveikia.
Aš irgi neišbuvau ligos nepaliesta, šiandien tik iš lovos atsikėliau, iš pradžių atrodė, kad tik peršalimas, o po to kaip temperatūra dėjo
tai gėriau paracetamolį, o ką darysi. Šiandien jau nėra temperatūros, tik didelė sloga, reikės po laisvų dienų eit pas ginę, žiūrėsim kaip vaikas atlaikė, nes mažas dar, tik 9 sav

neišvengiau ir aš gripo
, tikėkimės, kad nepekenkė