Įkraunama...
Įkraunama...

Gal jūs priaugot virš 30 kg.?

QUOTE(abc @ 2007 08 20, 20:23)
smile.gif  smile.gif As priaugau 31kg blush2.gif Iki nestumo sveriau 49kg,9ta menesi pasiekiau 80kg.Na ir ka?Ir nieko biggrin.gif Viskas labai greit nukrito.Po dvieju menesiu jau sveriau 48 thumbup.gif  nestuke.gif  juk graziausia!!!Kad ir kiek besvertu ji smile.gif

Kaip tau gerai,kad numetei!As priaugau irgi 30kg.,12kg palikau gimdymo namuose,per pora savaiciu dar 5kg.nukrito,labai apsidziaugiau,kad tai krenta svoris thumbup.gif
Pries savaite pasisveriau vel 5kg.priaugau doh.gif blush2.gif ,nors maitinu pati ir nevalgau kaip karve
Atsakyti
aš priaugau 35 kg. Jau metai po gimdymo, o atrodau kaip nestuke.gif Jau biški maista pradėjau reguliuotis, nes nebegaliu į save žiūrėt.
Atsakyti
biggrin.gif As po dvynuku priaugau 35 kg, neturiu laiko sau ir ner kada lankyti klubus. Gal kas zinot gera dieta? Patarkyte.Aciu clap_1.gif
Atsakyti
As priaugau 31 kg blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif 14 kg jau neturiu. Liko dar 18 kg doh.gif doh.gif
Atsakyti
O tai kokiu būdu jūs tiek sugebat priaugti? Aš tai su pirmu vaiku priaugau 15 kg, o su antru 13 kg. ir tai man jau buvo sunku. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dipsis @ 2007 09 03, 16:34)
O tai kokiu būdu jūs tiek sugebat priaugti? Aš tai su pirmu vaiku priaugau 15 kg, o su antru 13 kg. ir tai man jau buvo sunku. ax.gif

labai idomiai klausi...manau cia nuo moters medziagu apykaitos,polinkio tukti,genu,mitybos,sudejimo ir t.t....nuo daug ko priklauso kiek ji priauga rolleyes.gif as asmeniskai priaugai tik 10kg,bet oda liko labai negrazi..o kitos 30kg priauga ir kai numeta,net nelieka nestumo/gimdymo zymiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dipsis @ 2007 09 03, 16:34)

Tai kad labai idomiai cia gaunasi, as su pirmu vaiku priaugau 12, vaikas gime 4200....tinginiavau, valgydavau kiaura para, svoris nukrito staigiai ir dar sukudau 5kg. Zodziu atrodziau kaip mergaite thumbup.gif Antras nestumas visai kitoks-daug dirbau, iki pat gimdymo, neturedavau laiko pavalgyti, nedamiegodavau, priaugau 30kg blink.gif Svoris krenta letai, o svarbiausia pilvukas lyg buciau 5 men nestuke.gif
Pati sau galvoju, kad ko gero man cia stresas del darbu prisidejo, organizmas matyt del to kaupe atsargas, nesvarbu kiek valgiau.
Atsakyti
as priaugau 38 kg ir npavyksta ju atsikratyt padekit verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(laurinute @ 2007 09 04, 14:38)
as priaugau 38 kg ir npavyksta ju atsikratyt padekit  verysad.gif

As po kelis simtus gramu kasdien numetu - paciai maitinant tam nereikia jokiu pastangu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2007 09 05, 10:30)
As po kelis simtus gramu kasdien numetu - paciai maitinant tam nereikia jokiu pastangu  mirksiukas.gif

kiekvienai skirtingai..... ir dar kaip reikia save riboti, kad nors neaugtu verysad.gif pati maitinu jau beveik 5men, bet 3 men kaip nei gramas nenukrenta verysad.gif ir patikekit manim niekas gigantisku kiekiu needa ir judejimo pakankamai,bet.......
Atsakyti
As irgi priaugau 30kg,o numesti labai sunkiai sekasi nei dietos nepadeda,daug ka isbandziau....1-2-3kg tai nukrenta tai vel priauga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vivia @ 2007 09 05, 12:08)
kiekvienai skirtingai..... ir dar kaip reikia save riboti, kad nors neaugtu verysad.gif

Bet juk riboti pačiai maitinant reikia ne dėl savo viršsvorio. Labai labai daug produktų maitinant krūtimi išsibraukia iš mitybos raciono. Tiesiog norėjau pasakyt, kad papildomų pastangų dėl svorio numetimo kaip ir nebereikia.
Atsakyti